dode 06.04.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 a miejsce jeszcze na tej łajbie jest ? bo chętnie zostanę jak można. wpisowe w razie czego przyniosę ( lodówka po świętach ledwo się domyka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.04.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Nie wiem, co na to kierownik tego zamieszania, ale pomysl z wpisowym mi sie podoba. Jesli plynne - to moze od razu jakies spotkanie integrujaco - polliterackie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 07.04.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Tak tu miło, ze i ja [tzn. my] zostaję. Druga prawda, że nigdzie nie miałem zamiaru odchodzić. Tylko litości, nie tak słodko bo będzie mdło! To [tamto?] forum żyło różnicami poglądów i ciętymi ripostami. Więc walmy się dalej po łbach tylko kulturalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 07.04.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Jakby co to ja nadal jestem na łajbie ale tak jakoś wiszę u burty;).Trochę mnie zmyło w święta:( A litraż jakiś też się u mnie znajdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 07.04.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Przed świętami zadymiło paskudnie, oj paskudnie ......... i szczerze powiedziawszy liznęłam nieco tematu ale nie chciałam sie wgryzać. Pomyślałam że lany poniedziałek załatwi wszystko, może rozlezie się po kościach. W pewnym stopniu się rozlazło....... Taaaaa.......Nie wiem za jakie zwierzątko mam "robić" ............. melduję się na pokladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.04.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Nie wiem za jakie zwierzątko mam "robić" ............. melduję się na pokladzie Za motyla moja droga, za motyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 07.04.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Przed świętami zadymiło paskudnie, oj paskudnie ......... i szczerze powiedziawszy liznęłam nieco tematu ale nie chciałam sie wgryzać. Pomyślałam że lany poniedziałek załatwi wszystko, może rozlezie się po kościach. W pewnym stopniu się rozlazło....... Taaaaa....... [ciach] A ja w ogóle nie wiem o co chodzi z tą przedświąteczną aferą... Jakoś tak miałem dużo roboty przed świętami i na forum nie zaglądałem i od razu się wszyscy pobili? O co poszło? Komisja śledcza już zwołana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 07.04.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Predzej wyprawa krzyzowa na konkurencyjne forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 07.04.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Za motyla moja droga, za motyla. Hmmmmmmmm .......... oczywiste ..... Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez betina71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 07.04.2010 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Jak ja nie cierpię wypraw krzyżowych;)Ze mnie to w ogóle słaba plotkara jest.Jak obejrzę"Klan"to za cholerę nie umiem powtórzyć co w nim było;)Jak ktoś mnie na forum zjedzie to za kija nie pamiętam potem kto to był.Ot taki defekt mózgu;)Dobrze mi z nim jednak:)Pozdrawiam wszystkich obecnych na pokładzie i mam nadzieję,że będzie nas więcej jednak.Przyzwyczajam się jak ten pies:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 No ja nie wiem, Dode nie przyniosła w końcu wpisowego i nierozstrzygnięty został problem nauki arabskiego przez AnSi. Pepegowi zesztywniało i zdrętwiało, a Kulka ma moment nieuwagi i mówi, że jej nie lubią. Ja twardo zostaję, choć miałam także moment słabości i chciałam się zaszyć w swoim kąciku. Okazało się, że zew forum był silniejszy. Zastanawiam się nad zwróceniem się do psychologa, chociaż nie wiem, czy psycholog też nie jest uzależniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 07.04.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 no juz przeprosiłam, ze wczoraj nie przyniosłam, mam nadzieję, żeście długo nie czekali, bo jak tak to pewnie wszyscy posnęli abo choroby morskiej dostali.Ale wpisowe ciągle jest więc dzisiaj przytasze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 07.04.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Po kilku dniach kryzysu już mi przeszło forum szybko hula, powolutku odnajduje się w swoich watkach. Tylko przykro mi niezmiernie sie czyta o kłótniach, obrażaniach, przenoszeniach. Po co to komu:( Budujmy, urzadzajmy, witajmy sie co poranek . WIOSNA IDZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 07.04.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 A nawet przyszła.Dzisiaj w swoim nowym warzywniku(czyt.gówniaku)posiałam to i owo.Trzymcie swe najgrubsze paluchy za mój trud;)Wracam zziębnieta na pokład arki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 07.04.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Wlazę i ja na tą arkę i modlę się co by nie zatonęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 07.04.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Mysza,nie zatonie! W kupie siła! (nawet mysiej;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 07.04.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 no i co????? wkupne przytaszczyłam, razem z zakąską nawet, od psów się odganiać musiałam bo wędzonką na kilometr czuć, a nie wiedziałam ile na tej arce już swołoczy się plącze, a tu nikoguśko ?????? iza, a buty to zdyjmać trzeba ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 08.04.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 i ja zostaję choć forumowicz ze mnie raczej taki z doskoku.zadomowiłąm się i szczerze powiem to też jestem z gatunku tych , którzy jak już sie przyzwyczaja to ich kijem trza wyganiać.a co do tego konfliktu....jedni przychodzą a drudzy odchodza z forum.ja tu jestem bo mam taka potrzebę. szukam porad budowlanych i podglądam innych. jak coś wiem to dziele sie wiedza bo inni też ze mną sie podzielili.ludzi trzeba szanować i tyle. tak więc prosze posunąć swoje szanowne tyłeczki i zrobić troszke miejsca dla mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 08.04.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 iza, a buty to zdyjmać trzeba ??? Nie trza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 08.04.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 :lol:nawet z nowymi emotkami udało mi sie w końcu zaprzyjaźnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts