Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 151
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiem, co na to kierownik tego zamieszania, ale pomysl z wpisowym mi sie podoba. Jesli plynne - to moze od razu jakies spotkanie integrujaco - polliterackie:yes:
Tak tu miło, ze i ja [tzn. my] zostaję. Druga prawda, że nigdzie nie miałem zamiaru odchodzić. Tylko litości, nie tak słodko bo będzie mdło! To [tamto?] forum żyło różnicami poglądów i ciętymi ripostami. Więc walmy się dalej po łbach tylko kulturalnie!
Jakby co to ja nadal jestem na łajbie ale tak jakoś wiszę u burty;).Trochę mnie zmyło w święta:( A litraż jakiś też się u mnie znajdzie;)

Przed świętami zadymiło paskudnie, oj paskudnie ......... i szczerze powiedziawszy liznęłam nieco tematu ale nie chciałam sie wgryzać. Pomyślałam że lany poniedziałek załatwi wszystko, może rozlezie się po kościach. W pewnym stopniu się rozlazło.......

Taaaaa.......

Nie wiem za jakie zwierzątko mam "robić" ............. melduję się na pokladzie

Przed świętami zadymiło paskudnie, oj paskudnie ......... i szczerze powiedziawszy liznęłam nieco tematu ale nie chciałam sie wgryzać. Pomyślałam że lany poniedziałek załatwi wszystko, może rozlezie się po kościach. W pewnym stopniu się rozlazło.......

Taaaaa.......

[ciach]

A ja w ogóle nie wiem o co chodzi z tą przedświąteczną aferą... Jakoś tak miałem dużo roboty przed świętami i na forum nie zaglądałem i od razu się wszyscy pobili? O co poszło? Komisja śledcza już zwołana?

Jak ja nie cierpię wypraw krzyżowych;)Ze mnie to w ogóle słaba plotkara jest.Jak obejrzę"Klan"to za cholerę nie umiem powtórzyć co w nim było;)Jak ktoś mnie na forum zjedzie to za kija nie pamiętam potem kto to był.Ot taki defekt mózgu;)Dobrze mi z nim jednak:)Pozdrawiam wszystkich obecnych na pokładzie i mam nadzieję,że będzie nas więcej jednak.Przyzwyczajam się jak ten pies:)

No ja nie wiem, Dode nie przyniosła w końcu wpisowego i nierozstrzygnięty został problem nauki arabskiego przez AnSi.

Pepegowi zesztywniało i zdrętwiało, a Kulka ma moment nieuwagi i mówi, że jej nie lubią.

Ja twardo zostaję, choć miałam także moment słabości i chciałam się zaszyć w swoim kąciku.

Okazało się, że zew forum był silniejszy.

Zastanawiam się nad zwróceniem się do psychologa, chociaż nie wiem, czy psycholog też nie jest uzależniony. :cool:

no juz przeprosiłam, ze wczoraj nie przyniosłam, mam nadzieję, żeście długo nie czekali, bo jak tak to pewnie wszyscy posnęli abo choroby morskiej dostali.

Ale wpisowe ciągle jest więc dzisiaj przytasze:yes:

Po kilku dniach kryzysu już mi przeszło :p forum szybko hula, powolutku odnajduje się w swoich watkach. Tylko przykro mi niezmiernie sie czyta o kłótniach, obrażaniach, przenoszeniach. Po co to komu:( Budujmy, urzadzajmy, witajmy sie co poranek . WIOSNA IDZIE :hug:
A nawet przyszła.Dzisiaj w swoim nowym warzywniku(czyt.gówniaku)posiałam to i owo.Trzymcie swe najgrubsze paluchy za mój trud;)Wracam zziębnieta na pokład arki;)

no i co????? wkupne przytaszczyłam, razem z zakąską nawet, od psów się odganiać musiałam bo wędzonką na kilometr czuć, a nie wiedziałam ile na tej arce już swołoczy się plącze, a tu nikoguśko ?????? :(

iza, a buty to zdyjmać trzeba ???

i ja zostaję choć forumowicz ze mnie raczej taki z doskoku.

zadomowiłąm się i szczerze powiem to też jestem z gatunku tych , którzy jak już sie przyzwyczaja to ich kijem trza wyganiać.

a co do tego konfliktu....

jedni przychodzą a drudzy odchodza z forum.

ja tu jestem bo mam taka potrzebę. szukam porad budowlanych i podglądam innych. jak coś wiem to dziele sie wiedza bo inni też ze mną sie podzielili.

ludzi trzeba szanować i tyle.

tak więc prosze posunąć swoje szanowne tyłeczki i zrobić troszke miejsca dla mnie też