Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TU JEST MOJE MIEJSCE.TU MAM SWÓJ CIASNY ALE WŁASNY KĄT :)

iza mama gabora

Recommended Posts

a bo cały problem w tym, ze ludzie mają czasem mylne wyobrażenia. Ktoś się uśmiechnie, jest miły, pamięta, jak masz na imię i już przyjaciel. A potem zapomni o czymś i od razu - wróg. A prawdę mówiąc to tu sa po prostu przypadkowi ludzie, nie przyjaciele, nie wrogowie, może raczej towarzysze budowlanej niedoli. jedni przychodzą, inni odchodzą...

Rozumiem tę burzę w szklance wody, bo sama przez pewien czas uległam mylnym wyobrażeniom. Przeszłam okres zniechęcenia a teraz ... nabrałam dystansu. I oczywiście też zostaję, przynajmniej póki mi się nie znudzi :D

• Odpowiedzi 151
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Śmiem twierdzi że prawdziwą większośc forumowiczów ten konflikt mało co obchodzi a spora grupa nie ma o nim zielonego pojęcia .

ja z całą pewnością nie jestem forumowiczem pełną gębą (no bo dom nie wybudowany jeszcze i nie wiadomo czy w ogóle, jeno zakusy na razie i podczytywanie w celach edukacyjnych) i totalnie nie wiedziałam o co chodzi - szczerze mówiąc zdziwiły mnie wątki, że ktoś odchodzi, ktoś zostaje...chciałam spytać ...ale o so kaman...?

poczytałam i już mniej więcej widzę o so chodzi choć sądzę, że i tak całość nie została wyłożona na światło dzienne i pewnie jak zawsze jest jakieś drugie, a może nawet i trzecie dno, i każdy ma swoje racje, i każdy ma swoją prawdę - jedyną słuszną......ogólnie mam mieszane uczucia.

ale nadal - tak jak wcześniej kiedy nie miałam zielonego pojęcia o co chodzi - tak i teraz - mam ten cały "konflikt" w głębokim poważaniu.

w życiu na prawdę są sprawy ważniejsze.

ja na razie zostaję - licząc dalej na możliwość wymiany (póki co jednostronnej ;-) ) doświadczeń i informacji i mam nadzieję, że nie wszystkich forumowiczów to co się teraz dzieje zniesmaczy do tego stopnia, że przestanie im się chcieć tu zaglądać.

Jak słusznie EZS napisała - nie mozna się nazbyt angażować, bo to prowadzi do mylnych wniosków o świecie i przenosi nas w rzeczywistość wirtualną.

Spokojnie i z dystansem - a wszystko będzie dobrze. wink

No to jeszcze ja się dopiszę :) Pisać na FM właśnie zaczynam ale śledzę to forum już od roku, kiedy to postanowiliśmy kupić działkę i zbudować swój własny domek ( póki co jeszcze w planach ;/) Mam nadzieję, że nieporozumienia nie "rozwalą" forum i dalej będę mogła czerpać pomysły oraz inspiracje odnośnie budowy i urządzania domu ze skarbnicy wiedzy jaką jest FM.

pozdrawiam

* kejti *

Nieee, no spoko, tutaj fajnie jest, nawet to nowe forum zaczynam oswajać i już lepiej się robi. :D

Niepotrzebnie niektórzy histeryzują, kiedy coś dzieje się nie po ich myśli, z paru słów robi się Wietnam i potem afery na forum.

Bez sensu, nie ma po co takiego rabanu robic i sie wyprowadzać z hukiem.

Mnie tutaj dobrze, zostaję i tyle. :D :cool:

problem w tym, że forum tworzą ludzie

tych ludzi, co bezinteresownie dzielili się wiedzą zostało jakby mniej, więcej ich widzę na innych forach, niż tu

oczywiście nie o afery chodzi, ale głównie o to, że to nowe forum jest jakieś mniej przyjazne

nie gubię się już w nim, ale i nie bardzo mi siępodoba.