Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TU JEST MOJE MIEJSCE.TU MAM SWÓJ CIASNY ALE WŁASNY KĄT :)

iza mama gabora

Recommended Posts

Czy już opuszczamy arkę??? Może by jakiegoś gołąbeczka lub inne ptaszę wysłać:rolleyes: z misją rozpoznawczą......:cool:

Nie, nigdzie sie nie wybieram, a zwlaszcza, gdy siegnely juz bruku te norwidowskie idealy. Poza tym tu mi dobrze...tu bede pic :)

• Odpowiedzi 151
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie, nigdzie sie nie wybieram, a zwlaszcza, gdy siegnely juz bruku te norwidowskie idealy. Poza tym tu mi dobrze...tu bede pic :)

Cos w tym jest:...:rolleyes:

Sto mil od brzegu i sto mil przed brzegiem....chyba klimat lepszy niż wśród pól.....:cool:

ps.lekturka niedzielna do grilla :)

http://www.rp.pl/artykul/466607_Minispodniczka_a_trzesienie_ziemi.html

Edytowane przez Dropsiak
dopisek :)

Dotychczas sadzilam, ze spodniczka mini - jak juz - to jedynie drzenie ziemi wywolac moze - co pieknie autor " Komu bije dzwon" opisal ( nie spodniczke, ale rzeczone drzenie :) )

Cale zycie czlowiek sie jednak uczy....:)

Noooo w takim towarzystwie to i przyjemnie się napić bez względu na datę:yes:

anSi, dode, spkojnie...Tomkwas piwo mi leci...w porywach nawet dwa oferował:);)

:wave:ukończyłam walkę.

jak zwykle w takich momentach drukarka nie koniecznie chciała współpracować z kompem, a ściągnietę z sieci programy ze mną ,

ale ale :offtopic:....., tak więc

poczet sztandarowy wystąp!!!!, przyoblekam białą bluzkę i gotowa jestem czynić honory na łajbie;)

nie pamiętam tylko, czy DPS oddała wyłowiony sztandar:eek: bo go nigdzie zdybać nie mogę.......

Noooo w takim towarzystwie to i przyjemnie się napić bez względu na datę:yes:

anSi, dode, spkojnie...Tomkwas piwo mi leci...w porywach nawet dwa oferował:);)

Edzia z nami na pokladzie i tomkwasowe piwo - sila mnie juz stad nie wyrzucicie :)

...tak więc

poczet sztandarowy wystąp!!!!, przyoblekam białą bluzkę i gotowa jestem czynić honory na łajbie;)

nie pamiętam tylko, czy DPS oddała wyłowiony sztandar:eek: bo go nigdzie zdybać nie mogę.......

DPS -ia zwinela sie ze sztandarem - do dzisiaj nie wiadomo kto i jak go w koncu zahaftowal? Biala bluzke to Ty dode zdejmij jednak - jeszcze kto pomysli, ze sie poddajemy :)

niech będzie, zdjęłam bluzkę oddam na haft, ale co z białym biustonoszem?!?!?!? Jak nie zdejmę, pomyślą, że się poddajemy, jak zdejmę, że się oddajemy

już sama nie wiem.....

To może mi kto jednak zdjąc pomoże bo tak łajbą buja, ze równowagę tracę.

DPSia to się ze sztandarem zwinęła, czy w niego zawinęła? widział kto????

Wdzięcznie pląsam na pokładzie, owinąwszy sie w sztandar jako ta dziewica, ale wychodzi, że mi nie wychodzi.

Jak mam oddać sztandar, to chociaż bluzkę dajcie, żeby było ma czym haft robić. :D

anSi-Ty ten gips włóż do wody żeby obrósł glonami bo jak słusznie zauważyła dode białe kojarzy się z poddawaniem;)

Depsia ja cię proszę ,przemyśl jeszcze kroki tego tańca ,,zeby nas nie wzięli za jaki "statek miłości".Pląsanie dziewicy jak najbardziej-dziewice wystąp.

Obserwuję to wszystko spod tej szalupy odwróconej dnem do góry.Nie wyłażę narazie bom nie opalona i trochę ciuchów przegrałam z kozą w pokera.No dobra-wszystkie ciuchy:eek:Jak będą dawać coś do jedzenia to proszę nie zapominać o mnie:stirthepot:

niech będzie, zdjęłam bluzkę oddam na haft, ale co z białym biustonoszem?!?!?!? Jak nie zdejmę, pomyślą, że się poddajemy, jak zdejmę, że się oddajemy

już sama nie wiem.....

No i mamy szekspirowski dylemat na pokladzie. Tak na trzezwo tego nie rozwiazemy:no:

DPS-iu a co Tobie tak wlazlo, ze Ci wyszlo, ze nie wyjdzie :jawdrop: Ot i zaplasalo sie na dobre :)

galko - gipsu nie oddam ani nawet nie poddam- przydac sie jeszcze moze :)

Edytowane przez anSi

No i mamy szekspirowski dylemat na pokladzie. Tak na trzezwo tego nie rozwiazemy:no:

a kto tu o trzeźwości mówi?!?!?!?!?!

wszak świętujemy rozliczenie z fiskusem, może to picie z rozpaczy, ale przynajmniej sens ma:)

galka, pod wpływem jestem więc Ci tak szczerze bez owijania w te białe bawełne napisze, jak można przegrać ostatnią koszulę w pokera z kozą?!?!?!?!!!!

słów brak.......

a kto tu o trzeźwości mówi?!?!?!?!?!

wszak świętujemy rozliczenie z fiskusem, może to picie z rozpaczy, ale przynajmniej sens ma:)

galka, pod wpływem jestem więc Ci tak szczerze bez owijania w te białe bawełne napisze, jak można przegrać ostatnią koszulę w pokera z kozą?!?!?!?!!!!

słów brak.......

Mam coś na swoje usprawiedliwienie:x

Własnie po rozliczeniu z tym fiskusem byłam pod wpływem silnych emocji i środków uspokajającychw płynie a koza wykorzystała moment słabości ;)

I tak ją lubię i troszkę się juz odegrałam(mam znowu majtki i jeden but).Jak będę trochę bardziej tekstylna ,to się ujawnię:)

anSi czy Ty jeszcze długo musisz nosić tem gips?Jak będziesz wyglądać z jedną nie opaloną

nogą.

Dropsiak -koza Cię pozdrawia,mówi,że jak coś jeszcze wygra to Ci odkupi te sznurówki.

Edytowane przez galka
bład

...

i gdzie był w tym czasie arab??!!

Spisek knul...tak domniemuje :rolleyes:

A tak w ogole to gipsa juz niet :) DPSia - dolaczam do plasania :wiggle: galko oddaj kozie majtki - ona zdaje sie taka uciemiezona teraz :cool: