anSi 24.04.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Czy już opuszczamy arkę??? Może by jakiegoś gołąbeczka lub inne ptaszę wysłać z misją rozpoznawczą...... Nie, nigdzie sie nie wybieram, a zwlaszcza, gdy siegnely juz bruku te norwidowskie idealy. Poza tym tu mi dobrze...tu bede pic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 25.04.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 (edytowane) Nie, nigdzie sie nie wybieram, a zwlaszcza, gdy siegnely juz bruku te norwidowskie idealy. Poza tym tu mi dobrze...tu bede pic Cos w tym jest:... Sto mil od brzegu i sto mil przed brzegiem....chyba klimat lepszy niż wśród pól..... ps.lekturka niedzielna do grilla http://www.rp.pl/artykul/466607_Minispodniczka_a_trzesienie_ziemi.html Edytowane 25 Kwietnia 2010 przez Dropsiak dopisek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.04.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 ... ps.lekturka niedzielna do grilla http://www.rp.pl/artykul/466607_Minispodniczka_a_trzesienie_ziemi.html Dotychczas sadzilam, ze spodniczka mini - jak juz - to jedynie drzenie ziemi wywolac moze - co pieknie autor " Komu bije dzwon" opisal ( nie spodniczke, ale rzeczone drzenie ) Cale zycie czlowiek sie jednak uczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 26.04.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Poza tym tu mi dobrze...tu bede pic i ja i ja ino cicho siedze bo silnie zajęta byłam ( 30 kwietnia się zbliża haha), a i nie wiem, czy będą miała za co jak dopłatę do podatku zrobię . ale chęci mom i to nawet spore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.04.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 No patrz dode, to ja wlasnie z powodu wysokosci tej doplaty trunkom chyba sie oddam . Nie lubie konca kwietnia, o nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.04.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Noooo w takim towarzystwie to i przyjemnie się napić bez względu na datę anSi, dode, spkojnie...Tomkwas piwo mi leci...w porywach nawet dwa oferował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 26.04.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 :wave:ukończyłam walkę. jak zwykle w takich momentach drukarka nie koniecznie chciała współpracować z kompem, a ściągnietę z sieci programy ze mną , ale ale ....., tak więc poczet sztandarowy wystąp!!!!, przyoblekam białą bluzkę i gotowa jestem czynić honory na łajbie;) nie pamiętam tylko, czy DPS oddała wyłowiony sztandar:eek: bo go nigdzie zdybać nie mogę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.04.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Noooo w takim towarzystwie to i przyjemnie się napić bez względu na datę anSi, dode, spkojnie...Tomkwas piwo mi leci...w porywach nawet dwa oferował Edzia z nami na pokladzie i tomkwasowe piwo - sila mnie juz stad nie wyrzucicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.04.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 ...tak więc poczet sztandarowy wystąp!!!!, przyoblekam białą bluzkę i gotowa jestem czynić honory na łajbie;) nie pamiętam tylko, czy DPS oddała wyłowiony sztandar:eek: bo go nigdzie zdybać nie mogę....... DPS -ia zwinela sie ze sztandarem - do dzisiaj nie wiadomo kto i jak go w koncu zahaftowal? Biala bluzke to Ty dode zdejmij jednak - jeszcze kto pomysli, ze sie poddajemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 27.04.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 DPS -ia zwinela sie ze sztandarem - do dzisiaj nie wiadomo kto i jak go w koncu zahaftowal? Biala bluzke to Ty dode zdejmij jednak - jeszcze kto pomysli, ze sie poddajemy Może ma z białego płótna?? Przyda się do haftu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 27.04.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 niech będzie, zdjęłam bluzkę oddam na haft, ale co z białym biustonoszem?!?!?!? Jak nie zdejmę, pomyślą, że się poddajemy, jak zdejmę, że się oddajemy już sama nie wiem..... To może mi kto jednak zdjąc pomoże bo tak łajbą buja, ze równowagę tracę.DPSia to się ze sztandarem zwinęła, czy w niego zawinęła? widział kto???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Wdzięcznie pląsam na pokładzie, owinąwszy sie w sztandar jako ta dziewica, ale wychodzi, że mi nie wychodzi. Jak mam oddać sztandar, to chociaż bluzkę dajcie, żeby było ma czym haft robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 27.04.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 anSi-Ty ten gips włóż do wody żeby obrósł glonami bo jak słusznie zauważyła dode białe kojarzy się z poddawaniem;)Depsia ja cię proszę ,przemyśl jeszcze kroki tego tańca ,,zeby nas nie wzięli za jaki "statek miłości".Pląsanie dziewicy jak najbardziej-dziewice wystąp.Obserwuję to wszystko spod tej szalupy odwróconej dnem do góry.Nie wyłażę narazie bom nie opalona i trochę ciuchów przegrałam z kozą w pokera.No dobra-wszystkie ciuchy:eek:Jak będą dawać coś do jedzenia to proszę nie zapominać o mnie:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.04.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) niech będzie, zdjęłam bluzkę oddam na haft, ale co z białym biustonoszem?!?!?!? Jak nie zdejmę, pomyślą, że się poddajemy, jak zdejmę, że się oddajemy już sama nie wiem..... No i mamy szekspirowski dylemat na pokladzie. Tak na trzezwo tego nie rozwiazemy:no: DPS-iu a co Tobie tak wlazlo, ze Ci wyszlo, ze nie wyjdzie Ot i zaplasalo sie na dobre galko - gipsu nie oddam ani nawet nie poddam- przydac sie jeszcze moze Edytowane 27 Kwietnia 2010 przez anSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 27.04.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 No i mamy szekspirowski dylemat na pokladzie. Tak na trzezwo tego nie rozwiazemy:no: a kto tu o trzeźwości mówi?!?!?!?!?! wszak świętujemy rozliczenie z fiskusem, może to picie z rozpaczy, ale przynajmniej sens ma:) galka, pod wpływem jestem więc Ci tak szczerze bez owijania w te białe bawełne napisze, jak można przegrać ostatnią koszulę w pokera z kozą?!?!?!?!!!! słów brak....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.04.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 .. jak można przegrać ostatnią koszulę w pokera z kozą?!?!?!?!!!! słów brak....... Wyglada na to, ze i koszuli tez brak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 28.04.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 czyli jednak koza się znalazła:cool: Tak się martwiłam, ze jej zaszkodziły moje sznurówki od wyjściowych trampek, co mi je była zeszłą razą zeżarła... A ona jak gdyby nic oddaje się hazardowi, no no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 28.04.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) a kto tu o trzeźwości mówi?!?!?!?!?! wszak świętujemy rozliczenie z fiskusem, może to picie z rozpaczy, ale przynajmniej sens ma:) galka, pod wpływem jestem więc Ci tak szczerze bez owijania w te białe bawełne napisze, jak można przegrać ostatnią koszulę w pokera z kozą?!?!?!?!!!! słów brak....... Mam coś na swoje usprawiedliwienie:x Własnie po rozliczeniu z tym fiskusem byłam pod wpływem silnych emocji i środków uspokajającychw płynie a koza wykorzystała moment słabości I tak ją lubię i troszkę się juz odegrałam(mam znowu majtki i jeden but).Jak będę trochę bardziej tekstylna ,to się ujawnię anSi czy Ty jeszcze długo musisz nosić tem gips?Jak będziesz wyglądać z jedną nie opaloną nogą. Dropsiak -koza Cię pozdrawia,mówi,że jak coś jeszcze wygra to Ci odkupi te sznurówki. Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez galka bład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 28.04.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 mam nadzieję, ze tych majtek w międzyczasie nie używała......a co znaczy, ze koza wykorzystała moment słabości?!?!?!? i gdzie był w tym czasie arab??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.04.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 ... i gdzie był w tym czasie arab??!! Spisek knul...tak domniemuje A tak w ogole to gipsa juz niet DPSia - dolaczam do plasania galko oddaj kozie majtki - ona zdaje sie taka uciemiezona teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts