Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TU JEST MOJE MIEJSCE.TU MAM SWÓJ CIASNY ALE WŁASNY KĄT :)

iza mama gabora

Recommended Posts

• Odpowiedzi 151
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Spisek knul...tak domniemuje :rolleyes:

A tak w ogole to gipsa juz niet :) DPSia - dolaczam do plasania :wiggle: galko oddaj kozie majtki - ona zdaje sie taka uciemiezona teraz :cool:

Gaci nie oddam:mad:

Koza wcale nie wygląda na uciemięzoną,wprost przeciwnie -czegoś bardzo zadowolona:rolleyes:

Rozejrzyjcie sie po swoich torebkach bo coś mi się zdaje ,że zagrandziła którejś kosmetyczkę i próbuje się malować wszystkim na raz-lepiej,że państwo tego nie widzą:)

anSi -jak to się stało,że dałaś sobie odebrać gips bez walki????

Kto teraz będzie naszym symbolem uciemiężenia???

No nic,w razie potrzeby zagipsuje się zdrową nogę.

A tak naprawde to sie cieszę ,że możesz już opalać obie nóżki:)

ale pojechałaś zochna :popcorn:

ale problem może być z letka z tym montażem.....

bo tak : DPSia twierdzi, że przyodziana w sztandar pląsa, ale nikt zaświadczyć nie może, że tak jest, istnieją podejrzenia, że ten sztandar to jednak ukradli, ci co ich nie ma, ale swoich mają( tylko jak z łajby wynieśli?!?!?!?), a DPSia pląsa w haftnietej na kolor białej mej byłej bluzce, co się wyciągła jak ją wcześniej koza ze mnie zdjąć chciała.

Kosmetyczka chyba była moja:bash: Czy tusz 25999 kalorii też zużyła????

Proponuję na czas weekendowy w gips zapakować kozę. Fanty jej odebrać i zagrać z nią co najwyżej w Chińczyka, skoro Arab zaginął w odmętach....

a w chwili spokoju można wyciągnąć kopytka na pokładzie i opalać, bo po zimie przybrały kolorek mrożonego drobiu:jawdrop:

Pląsający w haftowanej bluzce muszą wtedy uważać i slalomikiem pląsać, coby się nie potknąć..

AnSi -

ps. to ja dzisiaj dzwoniłam, jakby co :rolleyes: ale nic tam tego.. tak pogadać chciałam :rolleyes:

Jesoo,Zosia, a ja w glowe zachodzilam, bo moj S. Cie nie rozpoznal, akurat w jakims markecie stal przy kasie, a pies u Ciebie tez ponoc do sluchawki sie rwal, toscie sie dogadali :) A ja mialam zagadke :) Potem nawet smsa Ci wyslalam z moim nowym numerem -No, ale teraz zaraz se zapisze Twoj :)

Gips stracilam - to prawda, ale - jakby co - mam jeszcze dwie laski :):)

Kawalek gipsu w sztandar - to jest mysl. Tylko czy DPSia potrafi to tak pieknie skomponowac, coby za serce chwytalo...:jawdrop: Mam tez przeciez fotke z nanoznym symbolem uciemiezenia, to moze by tak wydrukowac i rozdawac chetnym, abyy poparcie nam wzroslo ;)

Kosmetyczka chyba była moja:bash: Czy tusz 25999 kalorii też zużyła.

No niestety ale malowała się tyle razy,że jak wznosiła do góry oczęta:rolleyes: to rzęsami zahaczała o rogi:)

anSi -bierz laski na pokład ,zawsze to dwie uciemiężone więcej.

Ja to juz w ogole sie nie mieszcze..nie tylko w spodnie, ale w zadne ramy przyzwoitosci nawet. Czy to tez moze być wina tuszu, a posrednio to i kozy?