alfa36 31.03.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Co położyć na tarasie, żebym się nie napracowała przy jego myciu, żebym się nie slizgala na tym zimą, żeby było ładnie? Z czego jestescie zadowoleni, a co omijac z daleka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 31.03.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Szarogłaz Zero mycia Zero ślizgania Mówią, że ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mc_gregor 01.04.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Bruk klinkierowy, na tarasie i na schodach zewnetrznych, rowniez bez problemów czy to deszcz, czy śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Kostka Jak dobrze, ze się na nią zdecydowalam. Zero problemu jak sie coś wyleje=nic się nie ślizga, zero plam. Generalnie po dwóch raczej ostrych zimach kostka jest bez żadnych zmian. Tu troszkę ją widać http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/dom057.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 01.04.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 U mnie jasna płytka klinkierowa szkliwiona 30*30, ale wygląda jak normalna po położeniu. Jest grubsza i ma wyraźne rowy pod spodem - dla lepszego złapania kleju. Od 3 lat - nic się nie dzieje - super w utrzymaniu, nie ślizga się wbrem pozorom i myje sie rewelacyjnie - jak zwykła płytka. Zdjęcia w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 01.04.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Kostka Jak dobrze, ze się na nią zdecydowalam. Zero problemu jak sie coś wyleje=nic się nie ślizga, zero plam. Generalnie po dwóch raczej ostrych zimach kostka jest bez żadnych zmian. Tu troszkę ją widać http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/dom057.jpg Co to za kolor okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 01.04.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 U nas drewno bangkirai.Co prawda dopiero od sierpnia,ale po ostrej zimie wygląda całkiem dobrze(bedzie olejowane lada chwila).I co strasznie mi się podoba,jest ciepłe-do listopada można na boso chodzic po nim ,i teraz też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 05.04.2010 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Dzięki za odpowiedzi. Drewno nam sie marzylo, ale koszty... Wlasciwie to chcialabym zwyklą kostkę brukową, ale malż twierdzi, ze nierówno będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 12.05.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 A kto ma kostkę granitową? Dobre toto na taras i schody o domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.05.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Kostka tylko. Na pewno granitowa duzo bardziej nierowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 12.05.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 nam wykonawca zaproponował Przełom skalny http://www.bruk-bet.pl/index.php?nav=produkty&navp=78,79,185 czy ktoś ma nim wyłożony taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 13.05.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Na stronie tego producenta dużo fajnych materiałow na taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 13.05.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witam .Mam drewniany z modrzewiun syberyjskiego .Olejowany jesienią zime przetrwał bez problemu.Kszt wykonania + material był porównywalny z kosztem porządnego ulozenia plytek,które mi sie podobaly.Mam jednak nadzieje ,że przetrwa od nich dłuzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 14.05.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Na wypoczynkowej części tarasu też położymy drewno (od lokalnego producenta, ponoc 8 lat wytrzymuje). Ale z drugiej częsci tarasu jest wejscie do kotlowni, dlatego konieczne mi jest coś łatwe w utrzymaniu czystosci. No i jeszcze mam schody do domu (tylko dwa stopnie). Caly czas myślę o kostce granitowej. Tylko, czy to dobre? Łatwe w utrzymaniu czystosci? Wygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts