Wakmen 27.09.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 .... Za zerwaniem przemawia jeszcze argument, że kiedyś ten dach przeciekał i co jest tam w środku to diabli chyba wiedzą. ... To, że kiedyś przeciekał to nie jest argument. Po dobrym i starannym ociepleniu stropodachu i zamontowaniu komina wentylacyjnego mamy kolejny problem z głowy. Jeżeli nawet szlaka była zawilgocona to w upalne dni napewno wyschnie (choć będzie to troszeczkę trwało) a przeciekać już nie będzie. Co się zaś tyczy położenia nowego dachu to koszt napewno jest dużo wyższy jak dwukrotnie a wielu nie stać na tak wielkie remonty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbychu07 06.12.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Właśnie jestem na etapie szukania fachowca do ocieplenia dach może jakiś namiar na tego co u pana robił jestem z okolic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciech19731 21.01.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Witamtez jestem z okolic Gorzowa i szukam namiaru na tego pana od styropapy ponieważ też chcę ocieplić stropadachpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts