admin1719498882 02.04.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Największe Forum o tematyce budowlanej w Polsce ruszyło w zupełnie nowej odsłonie. Forum zyskało odświeżoną szatę graficzną i nowe funkcjonalności. W zmianach duży udział mieliście Wy – Nasi Drodzy Użytkownicy. Dziękujemy Wam z całego serca za sugestie! Dzięki Waszym opiniom Forum udało się dostosować do Waszych potrzeb. Mamy nadzieję, że spełniliśmy Wasze oczekiwania. Przepraszamy za niedogodności w postaci niedostępności strony. Zachęcamy do nadsyłania uwag odnośnie funkcjonowania nowego Forum na adres: [email protected]. Redakcja Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 forum chodzi jak żółw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.04.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Niestety, nie ma w tematach wielostronicowych możliwości "skocz do..." czyli do dowolnie wybranej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 02.04.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Nic tu nie mogę znaleźć!!! I nie ma mojego dziennika budowy :/ buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwent 02.04.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam Widzicie w przeglądarce avatary? Ja nie i nie wiem czy to kwestia ustawień co coś innego? pozdrtomek k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 02.04.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 eee.... stare było fajniejsze.... jakies takie "domowe" .... ( odczucia po 20 minutach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wa_wo 02.04.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Czy linki (stare) do watkow zostana przelinkowane na nowe linki do starych watkow, ale w nowych "miejscach" na nowym forum, a jesli tak to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 02.04.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 eee.... stare było fajniejsze.... jakieś takie "oswojone" .... ( odczucia po 20 minutach ) no i ni ma kom do dziennika.. ??? będą przeniesione czy kto przepisze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 02.04.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 buuuu, stare było fajniejsze buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 02.04.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Nie podoba mi siębuuuuuuuuuuuuuuuuuu Stare było SUPER, co to za mania ulepszanie czegoś co było dobre, może kiedyś się przekonam ale wolałem stare forumna dzień dzisiejszy mówię NIEEEEEEEEEEEEEEEEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwent 02.04.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Nikt nie odpowie odnośnie avatar;ów? pozdrtomek k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 02.04.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja na szczęście wszystko sobie wcześniej przegrałem na dyskietkę Chodzi wolno, emotikonków nie przybyło , avatara nima ale zaraz sobie wgram na nowo Ale ale - można wgrywać obrazek ze swojego kompa ! Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez Cpt_Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.04.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 No i myślałem, że bdyta1 i resztę, którzy napisali po ponad 16 mln postów, to jednak ktoś usunie. Ale widać komuś odpowiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.04.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Widzicie w przeglądarce avatary? Ja nie i nie wiem czy to kwestia ustawień co coś innego? trzeba pewnie wgrać na nowo, mojego tez nie ma Nic tu nie mogę znaleźć!!! I nie ma mojego dziennika budowy :/ buuuuu Czy linki (stare) do watkow zostana przelinkowane na nowe linki do starych watkow, ale w nowych "miejscach" na nowym forum, a jesli tak to kiedy? dobre pytanie różnice są w konstrukcji linków, do tego są w nich polskie znaki... objaśnię to na przykładzie wątku Edzi, mam nadzieję że nie będzie mi miała za złe stary link miał konstrukcję: http://forum.muratordom.pl/wokol-domku-edzi,t18328.htm zaś nowy: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?13377-Wok%C3%B3%C5%82-domku-EDZI-) na szczęście działa też skrócona forma - po php? zostawiamy tylko numer http://forum.muratordom.pl/showthread.php?13377 Bardzo ciekawe, jak ma się stary numer wątku do nowego Chyba jedyna rada - odszukać swój wątek i zapisać nowy link z okienka adresu przeglądarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.04.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 No i myślałem, że bdyta1 i resztę, którzy napisali po ponad 16 mln postów, to jednak ktoś usunie. Ale widać komuś odpowiada... Też myślałem, że to proste - nawet dziś znów przypomniałem o tym Nikt nie odpowie odnośnie avatar;ów? A radziłem zapisać sobie ustawienia osobiste... choć w przypadku podpisów dotyczących dzienników mało się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 02.04.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 GORZEJ - za duzo tematów. Poprzednio było duuużo, niektóre można było połączyć, a teraz to dżunglanie będzie sie chciało wszędzie wchodzić a w zasadzie to nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.04.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Ciekawe , bo w profilu mam avatar , ciekawe czy się wyświetli. No to dziwne , jednak nie . O co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 02.04.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) Wyedytowałem swój profil na nowo, zapisałem, zajrzałem ponownie, wprowadzone przed chwila zmiany - znikły. Avatar - nadal istnieje w okienku edycji - mój stary dobry Captain z fają, zatwierdziłem, zapisałem, po zapisaniu - no-have No i tragicznie wolno jak na razie, być może dlatego, że wielu użytkowników się teraz loguje, powodowanych żądzą sprawdzenia NOWEGO (ale tego nawet nie widać tak jak kiedyś...poprawka - widać na dole) W profilu znowu jakiś AIM zamiast GG Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez Cpt_Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qnik111 02.04.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 To forum jest do bani Brak zakładki zobacz swoje posty Awatar nie działa Po co ten angielski język Chodzi bardzo wolno Gdzieś wcieło mój dziennik Stare było o wiele prostsze i bardziej czytelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 02.04.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 nosz ku.... tiaaa-.... NOWE FORUM...1. to jedyne miejsce gdzie klawiatura sie nie odnajduje ... chce napisac zygzak a wychodzi mi yzgyak .... nosz... 2. ikony... jak je do cholery wstawiac..??????3. gdzie POLSKA TRZCIONKA?????? broblenz y klawiatura!!!!!! jest mozliwosc powrotu do dobra a teray test prosy naprawi kojaenie trycionek.... nic nie dyiaa .. caz teks pisanz poprawnie... brak koordznacji pomidyz klawiatur a stronayacyzna mnie to bardyo irztowa Ł ____ cyz tzlko ja mam takie problemz___ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts