myszonik 07.04.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 myszonik wchodzisz w wątek, nad pierwszym postem masz na szarym pasku 'narzędzia wątku' rozwijasz menu i klikasz w subskrybuj temat. a potem już intuicyjnie Dzięki efilo, już sobie z tym poradziłam, po prostu u mnie działało tak masakrycznie powoli, że nie moglam wszystch opcji wypróbować. Teraz jest torochę lepiej, ale i tak szybkość tragiczna, tego posta pisze już chyba z minutę... i nie dlatego, że tak wolno klikam w klawiaturę Liczę na poprawę szybkości... i faktycznie w subskrybcji widok jest prawie identyczny z dotychczasowym "pokaż moje posty", a nawet lepszy, bo moża obserwować też wątki, w których dotychczas się nie pisało np. dzienniki tych osób, u których pisze się w komentach.. Coraz bardziej przekonuję się do nowego forum, uważam, że ta cała afera to burza w szklance wody, przy naprawdę minimum wysiłku i dobrej woli można te zmiany i nowe fukcje ogarnąć, byle tylko szybciej hulało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 też uważam że największym problemem jest prędkość która w pierwszych dniach uniemożliwiła na dokładne rozejrzenie sie po FM i spowodowała niepotrzebne frustracje. Oooooo Skąd się wzięły podwójne rangi????? P.S. już nie jestem starym członkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Jesteś podwójnym Olimpem. (pewnie chłopaki przygotowują box na tytuły ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 07.04.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 hehe -faktycznie To pewnie pierwszy krok do przywrócenia tytułów. To dobrze, bo przyzwyczaiłam się do kilku z nich, choć uważam, że niektórym osobom... Aaaaaa lepiej gębę na kłódkę zamknę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Pobierz sobie taką wyszukiwarkę : http://www.google.com/chrome/?hl=pl a nie nadążysz za forum Dzięki efilo, już sobie z tym poradziłam, po prostu u mnie działało tak masakrycznie powoli, że nie moglam wszystch opcji wypróbować. Teraz jest torochę lepiej, ale i tak szybkość tragiczna, tego posta pisze już chyba z minutę... i nie dlatego, że tak wolno klikam w klawiaturę Liczę na poprawę szybkości... i faktycznie w subskrybcji widok jest prawie identyczny z dotychczasowym "pokaż moje posty", a nawet lepszy, bo moża obserwować też wątki, w których dotychczas się nie pisało np. dzienniki tych osób, u których pisze się w komentach.. Coraz bardziej przekonuję się do nowego forum, uważam, że ta cała afera to burza w szklance wody, przy naprawdę minimum wysiłku i dobrej woli można te zmiany i nowe fukcje ogarnąć, byle tylko szybciej hulało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ja mam chrome i faktycznie nie narzekam ale powiem szczerze że na IE też było od wczoraj lepiej. hehe - Ty też już odtetryczałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 jeeeeezoooooooo tak to mnie jeszcze nikt nigdy nie docenił http://img19.imageshack.us/img19/7074/efilo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.04.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Efilo, jaki Ty masz opis pod swoją nazwą :jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 a że niby Ty gorszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.04.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 a że niby Ty gorszy? no własnie, zauwazyłam Nieźle jest, nieźle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.04.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 poszaleli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.04.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 mayadaski http://forum.muratordom.pl/../images/site_icons/profile.png Odwiedź profil http://forum.muratordom.pl/../images/site_icons/forum.png Zobacz posty http://forum.muratordom.pl/../images/site_icons/message.png Prywatna wiadomość http://forum.muratordom.pl/../images/site_icons/blog.png Odwiedź blog http://forum.muratordom.pl/../images/statusicon/user-online.png ELITA FORUM (min. 1000) STAŁY BYWALEC (min. 300)DOMOWNIK FORUM (min. 500)ELITA FORUM (min. 1000)FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100)WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedziSYMPATYK FORUM (min. 10)Lider FORUM (min. 2800)NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!!NAJAKTYWNIEJSZA NA TYM FORUM!Moderator ForumOLIMP FORUM - oświecona góra rankingu...STAŃCZYK herbu KrojeFORUMOWA WESTALKAMISS FORUM MURATORA 2005FORUMOWA POETKA (I Wicemiss Forum 2005)MAKSIMUS WSZECHMOCNYII WICEMISS FORUM 2005LEGENDUS FORUMUSPOSTUS LIDERUSSOKRATES FORUM; MODERATOR FORUMZŁOTOUSTYKOMTUR MAZURSKI - napisał "Wrócę"...Z KIM BY SIĘ POKŁÓCIĆ?NAJLEPSZY OGRODNIK - DORADCA!-PREZESUM RECORDUMNAJLEPSZY DORADCA FINANSOWO-PRAWNY!!!MODERATOR FORUMADMINISTRATOR FORUMSTAŁY BYWALEC FORUMDOBRY DUSZEK FORUM...LIDERUM RECORDUMNAJLEPSZA DORADCZYNI OD SPRAW WSZELAKICHŻÓŁTA KARTKA!!!!NAJPOŻYTECZNIEJSZY CZŁOWIEK FORUM 2006FORUMOWY KRÓL ZWIERZĄTFORUMOWY MISTRZ ZŁOTEJ PATELNIŻĄDŁO FORUMWSZECHOBECNARYMOHOLIK FORUMOWYNAJDOCIEKLIWSZA KOBIETA NA TYM FORUMFORUMOWY MISTRZ PIÓRAod DOBRYCH RAD i WYSTROJUNAJLEPSZY DORADCA - SPEC OD PODŁÓGKRÓLOWA RÓŻKSIĄŻNICZKA FORUM:-)SPECBETON LADYSPOSTRZEGAWCZY DUCH FORUMCZARNY PAS W WALCE O PRAWA INWESTORAOGRODNICZKA CZARODZIEJKANAJLEPSZY DORADCA OD ENERGOOSZCZĘDZANIANAJLEPSZY DORADCA OD „ZRÓB TO SAM”ENCYKLOPEDIA LINKÓWKRÓLOWA DESIGNUNAJLEPSZY DORADCA OD PODDASZYDOBRE MZIMU FORUMNAJLEPSZY SPECJALISTA OD DEKORACJI OKIENNAJLEPSZY DORADCA - SPEC OD PIECÓW!NAJLEPSZY DORADCA OD AKUSTYKI WNĘTRZ tylu tutulow to ja jeszcze nie mialam w calym moim zyciu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.04.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Fiu, fiu, ale skład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 nie ma sie co przyzwyczajać. pewnie jeszcze kilka kliknięc i będziemy sie musieli z nimi pożegnać. ale frajda niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.04.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 nie ma sie co przyzwyczajać. pewnie jeszcze kilka kliknięc i będziemy sie musieli z nimi pożegnać. ale frajda niezła racja, juz nie ma.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsos 07.04.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 A mi osobiście nie podoba się to nowe forum.Brak wszystkich wpisów - już ktoś o tym pisał i albo jeszcze nie poprawione, albo nie potrafię znależć. Mam komunikat "niestety - brak wpisów". Ale jak to brak, jak były?Nie wiem o co chodzi, jak dla mnie nie fajnie.Nie wiem jak wstawić buźki, buuuu.Niby brunetka a poruszam się po tym forum jak rasowa blondynka z dowcipów. Przepraszam za porównanie, ale to chyba na niekorzyść dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Widać - praca po drugiej stronie wrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.04.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 a wiecei co? pokochałam "szybką odpowiedź" jest naprawdę szybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 jasne - bo ci sie nie załadowuje drugi raz stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irreality 07.04.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Programiści forum przyznajcie się bez bicia. Czy jedziecie po bandzie i poprawiacie kod forum "na żywca" na serwerze? Jest jakiś "serwer testowy" i "produkcyjny""? Jakiś system SCM macie? A wracając do merytoryki to proponowałbym założenie forum - zgłoszenia błędów i problemów - z zasadą - jeden temat = jeden problem, bez dyskutowania i wodolejstwa - taki bugtracker. Jeżeli temat dotyczy problemu to wkleić tam jego rozwiązanie a jeżeli błąd to że został usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts