Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowa odsłona Forum

admin1719498882

Recommended Posts

Kolejna sprawa. Wchodzimy na Forum >> nowe posty

Na dole mamy "Strona X z Y". Dlaczego Y zmienia się?? Czyli do końca nie wiadomo ile tych stron jeszcze zostało..

Bo ciągle dochodzą nowe wpisy - dziś jest ich niewiele, ale w dni powszednie to będzie narastało lawinowo

Co do cytowania, pewnie jest to pewnie ograniczenie by nie mnożyć cytatów z cytatów - IMHO bardzo słuszne

w wersji testowej było jeszcze ograniczenie co do ilości emotek w poście (do 4 sztuk) ;)

Co do śledzenia wątku, masz rację - mój sposób dotyczy tylko tych wątków, gdzie się user dopisał

zaraz poprawię tamtego posta

Edytowane przez ponury63

• Odpowiedzi 296
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i kolejny fajna funkcja forum - spamer. W śledzonym wątku dostajemy teraz email o każdym nowym poście. A nie tak jak kiedyś było o pierwszym.

Zmiana powiadomienia na jedno dziennie, to nie rozwiązanie. Bo chcę być powiadamiany na bieżąco w ciągu dnia o nowych postach ale nie w takiej ilości.

czy można wydłużyć czas trwania sesji? Wyszedłem, wracam i znów muszę się logować :-( W domu to wiadomo, że się zapamiętam, ale poza domem nie chcę się zapamiętywać, wolę się logować, ale nie co parę minut...

Czy gość może mieć więcej niż 10 postów na stronie? Z tego co wyczytałem po zalogowaniu da się w opcjach ustawić, ale nie zawsze jestem zalogowany i wtedy te 10 postów będzie męczyło, podobnie z załącznikami - nie da się obejrzeć bez zalogowania....

Czy będzie dostęp do starego forum? Archiwum (dostępne po starych linkach) będzie wielu z nam potrzebne.

Wielu z nas ma pozapisywane odpowiednie strony ad acta.

w załączniku fragment tego co mam u siebie, teraz nic z tego nie działa, najlepszy byłby jakiś skrypt który by przekierował wszystko stare na nowe, ale to pewnie marzenie ściętej głowy :-(

fm2.jpg

w załączniku fragment tego co mam u siebie, teraz nic z tego nie działa, najlepszy byłby jakiś skrypt który by przekierował wszystko stare na nowe, ale to pewnie marzenie ściętej głowy :-(

Jak już pisałem wyżej sprawą przełożenia starych linków na nowe zajmiemy się najpóźniej do wtorku (włącznie) także to wcale nie marzenie ściętej głowy

Jak już pisałem wyżej sprawą przełożenia starych linków na nowe zajmiemy się najpóźniej do wtorku (włącznie) także to wcale nie marzenie ściętej głowy

to dobra wiadomość, która niezmiernie mnie ucieszyła, przeczytałem po wysłaniu swojego posta. Zobaczyłem już też, że nie mogę tak szastać z obrazkami - zajmuję obecnie 80kB ze swoimi załącznikami, można wiedzieć z ilu?