ponury63 02.04.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) Kolejna sprawa. Wchodzimy na Forum >> nowe posty Na dole mamy "Strona X z Y". Dlaczego Y zmienia się?? Czyli do końca nie wiadomo ile tych stron jeszcze zostało.. Bo ciągle dochodzą nowe wpisy - dziś jest ich niewiele, ale w dni powszednie to będzie narastało lawinowo Co do cytowania, pewnie jest to pewnie ograniczenie by nie mnożyć cytatów z cytatów - IMHO bardzo słuszne w wersji testowej było jeszcze ograniczenie co do ilości emotek w poście (do 4 sztuk) Co do śledzenia wątku, masz rację - mój sposób dotyczy tylko tych wątków, gdzie się user dopisał zaraz poprawię tamtego posta Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez ponury63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kroitz 02.04.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Jak narazie dla mnie porażka. Ciężko cokolwiek znaleźć, nie mówiąc o tym że nie przeniesiono chyba jeszcze do końca wszystkich tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzik 02.04.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Boże męczyli się ludzie, by teraz męczyli się forumowicze.Po co?Komu to przeszkadzało?Jeśli można coś spieprzyć to zawsze znajdzie się ktoś, kto to zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzik 02.04.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Boże męczyli się ludzie, by teraz męczyli się forumowicze.Po co?Komu to przeszkadzało?Jeśli można coś spieprzyć to zawsze znajdzie się ktoś, kto to zrobi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.04.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 No i kolejny fajna funkcja forum - spamer. W śledzonym wątku dostajemy teraz email o każdym nowym poście. A nie tak jak kiedyś było o pierwszym. Zmiana powiadomienia na jedno dziennie, to nie rozwiązanie. Bo chcę być powiadamiany na bieżąco w ciągu dnia o nowych postach ale nie w takiej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.04.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Proszę nas tu nie głaskać . Tylko powiedzieć jak przypisać nasze dzienniki do naszych kont żebyśmy mogli nimi efektywnie zarządzać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 02.04.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Kto może zmienić zezwolenia sygnatury, bo nie wszystkie opcje są uaktywnione: Zezwól na HTML NieAllow Image BB Code NieMoże Umieszczać Obrazy do Sygnatury Nie Może Umieszczać Animowane Obrazki w Sygnaturze Nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 02.04.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 czy można wydłużyć czas trwania sesji? Wyszedłem, wracam i znów muszę się logować W domu to wiadomo, że się zapamiętam, ale poza domem nie chcę się zapamiętywać, wolę się logować, ale nie co parę minut... Czy gość może mieć więcej niż 10 postów na stronie? Z tego co wyczytałem po zalogowaniu da się w opcjach ustawić, ale nie zawsze jestem zalogowany i wtedy te 10 postów będzie męczyło, podobnie z załącznikami - nie da się obejrzeć bez zalogowania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.04.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Wszyscy narzekali na wyszukiwarkę w poprzedniej wersji forum i nowa też jakoś nie wyszukuje. Mamy sobie w okolicy Wrocławia wątek zaczynający się "PCHLI TARG..." i mimo wpisania tego do wyszukiwarki nic się takiego nie znajduje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.04.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Czy będzie dostęp do starego forum? Archiwum (dostępne po starych linkach) będzie wielu z nam potrzebne. Wielu z nas ma pozapisywane odpowiednie strony ad acta.Google ma wątki po staremu.Dobrze gdyby to wszystko nie zniknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.04.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 co oznacza info po lewej stronie "Dodaj do dziennika"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 02.04.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 u mnie (Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2) Gecko/20100207 Namoroka/3.6) górny pasek wygląda jak w załączniku. Szukaj coś zasłania - nie wiem co, bo nie daje się podswietlić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carrie 02.04.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam. Bez sensu jest teraz ,nic nie można znależc.Miałam swoje ulubione dzienniki dodane do ulubionych i nie mogę ich znależc:(( Jak odnależc wszystkie dzienniki? Poprzednio były wyświetlane wszystkie a teraz do bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 02.04.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 W nowej wersji forum można prowadzić własny blog ( tutaj nazwany dziennik ). Opcja pozwala dodać dany post do bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 02.04.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Wyszukiwanie i stare linki zostanie naprawione najpóźniej do wtorku. Prosimy o cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 02.04.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Czy będzie dostęp do starego forum? Archiwum (dostępne po starych linkach) będzie wielu z nam potrzebne. Wielu z nas ma pozapisywane odpowiednie strony ad acta. w załączniku fragment tego co mam u siebie, teraz nic z tego nie działa, najlepszy byłby jakiś skrypt który by przekierował wszystko stare na nowe, ale to pewnie marzenie ściętej głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 02.04.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 w załączniku fragment tego co mam u siebie, teraz nic z tego nie działa, najlepszy byłby jakiś skrypt który by przekierował wszystko stare na nowe, ale to pewnie marzenie ściętej głowy Jak już pisałem wyżej sprawą przełożenia starych linków na nowe zajmiemy się najpóźniej do wtorku (włącznie) także to wcale nie marzenie ściętej głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.04.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Hmm... ja bym chętnie znalazła swój dziennik (którego nie linkowałam w profilu)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.04.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 A czy coś planujecie zrobić z wątkami, które mieliśmy śledzone w starej wersji?Da się je wrzucić hurtem do nowych subskrypcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 02.04.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Jak już pisałem wyżej sprawą przełożenia starych linków na nowe zajmiemy się najpóźniej do wtorku (włącznie) także to wcale nie marzenie ściętej głowy to dobra wiadomość, która niezmiernie mnie ucieszyła, przeczytałem po wysłaniu swojego posta. Zobaczyłem już też, że nie mogę tak szastać z obrazkami - zajmuję obecnie 80kB ze swoimi załącznikami, można wiedzieć z ilu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts