Claudii 03.04.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 kurcze ,jak dla mnie to czarna magia , może mnie ktoś oświecić gdzie jest mój dziennik i moje komentarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 03.04.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Straaaaaasznie wolno chodzi. Poza tym jest ok. Może jedynie kolejność tematów pomieszana - wyżej są mniej odwiedzane, a te najchętniej czytane dość nisko. Reszta oki. Poprawi się szybkość, czy to dziś po 2 dniach embargo wszyscy testują? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 03.04.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 bo domyślnie jest wyłączone powiadamianie dla śledzonych tematów, da się to zmienić w ustawienich konta (widziałem tylko taką opcję - nie testowałem)możesz też edytować powiadomienia dla każdego obserwowanego wątku oddzielnie. Tutaj nazywa się to subskrypcjami. Ale z powiadomieniami o nowych odpowiedziach jest inny problem - dostajesz majla o KAŻDYM nowym poście a nie jak w poprzedniej wersji o pierwszym. Więc ja już wyłączyłem powiadomienia o nowych postach i korzystam z ikonki w dziale subskrypcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 03.04.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Niestety na chrome też tnie straszliwie ale jakoś tak okresami. Czkawkę ma noworodek czy co? Jakby nie było nie da się z forum korzystać. Na serwer chyba redakcja nie żałowała więc chyba coś w ustawieniach. Jak na razie ja nie mam cierpliwości by tu coś przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.04.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Czy ta prędkość forum to jest tymczasowa czy zawsze tak będzie mulić? Czekam po kilka minut, nie sekund, na otwarcie się wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.04.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Kicha. Nie mogę się przestwaić i odnaleść swojego dziennika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 03.04.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Katastrofa jakaś!Nic nie zostało na swoim miejscu!Stare przyzwyczajenia szlag trafił, a człowiek składa się głównie z przyzwyczajeń.Ślimakiem - i to nie pospiesznym, informacje wysyła... Jak się nie nauczę a szybkość nie wróci to chyba pójdę tam, gdzie mi będzie lepiej. Tu tylko irytacja i zagubienie. Można było chyba zrobić to nowe, na nowej maszynce, podobne do starego?Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPaweł 03.04.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Popieram katastrofa!! totalny brak szacunku dla forumowiczów oddając COŚ takiego bez możliwości podglądu starego forum. Obecnie mój nick został wykasowany więc pewnie i moj dziennik budowy poszedł się wa.....ć. Tylko jak chciałam założyć nowe konto to okazało się, że mój stary nick jest wolny ale nie zwolniono mojego adresu mailowego. Wkurza mnie takie podjeście, bo na forum byłam od dawna i systematycznie logowałam się więc o co kaman droga redakcjo??? Ile trzeba było natrzaskać postów żeby nie usunięto nicka oraz dorobku na forum???? Pomijam fakt, że zanim tutaj weszłam to zeszło mi się ponad 20 minut, bo to nowe cudo nie chodzi prawie w ogóle. Moim zdaniem daliście ciała na całej linii, nie tym, że dązycie do zmian tylko metodą "po trupach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.04.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 po co było pytać czego chcą użytkownicy forum jak i tak się wszystko zrobiło po swojemu...większość osób chciała tylko drobnych zmian, prawie każdy pisał o pozostawieniu starej grafiki... no jakoś tak do kitu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 03.04.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Największe Forum o tematyce budowlanej w Polsce ruszyło w zupełnie nowej odsłonie. Forum zyskało odświeżoną szatę graficzną i nowe funkcjonalności. I tu jest pies pogrzebany. Największe, odświeżone, nowoczesne. Będzie czym się promować. A że w środku jest bałagan jak podczas pożaru w wojskowym b... domu uciech, to nic. Serdecznie pozdrawiam. Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez PeZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 03.04.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 ja bym tak bardzo nie narzekał, trzeba się z nim głębiej zapoznać, jak znam życie, to za dwa tygodnie wszystko się dotrze i zmniejszy się liczba malkontentów, i użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 03.04.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Czy ta prędkość forum to jest tymczasowa czy zawsze tak będzie mulić? Czekam po kilka minut, nie sekund, na otwarcie się wątku. Nad prędkością pracujemy. Potrzebujemy odrobiny czasu aby przeanalizować przyczyny. Prosimy o cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aandziula 03.04.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 moje zdanie - stara wersja forum była o wiele lepsza od obecnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 03.04.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Co dalej z "pw" ?? "You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created." - kiedy będzie działać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 03.04.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Nad prędkością pracujemy. Potrzebujemy odrobiny czasu aby przeanalizować przyczyny. Prosimy o cierpliwość. Jestemśmy cierpliwi - ale forum muli niemożebnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 03.04.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Nie ma możliwości kasowania swoich postów - czasami wyśle dwa / lub więcej / te same posty - nie ma możliwości skasowania tego ostatniego ... Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez pablitoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 03.04.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 "Wiadomość, która została wpisana jest zbyt krótka. Musi zawierać co najmniej 10 znaków ." - a to co ?? - kolejna nowość ?? - bez sensu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 03.04.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 jak na razie kicha jak nic. Wszystko pogmatwane, cieżko sie odnaleźć. W poprzednim forum nawet nowa osoba mogla szybko odszukac co potrzeba ....teraz TRAGEDIA!!!!! .... komu zachciało się zmian????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 03.04.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Nad pr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 03.04.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Nic już z tego nie rozumiem ... Strony odświeżają się po kilka minut , posty wysyłają się po kilka na razy ... kompletna rozsypka ... jak widać jednak wielka porażka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts