Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowa odsłona Forum

admin1719498882

Recommended Posts

• Odpowiedzi 296
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bo domyślnie jest wyłączone powiadamianie dla śledzonych tematów, da się to zmienić w ustawienich konta (widziałem tylko taką opcję - nie testowałem)
możesz też edytować powiadomienia dla każdego obserwowanego wątku oddzielnie. Tutaj nazywa się to subskrypcjami.

Ale z powiadomieniami o nowych odpowiedziach jest inny problem - dostajesz majla o KAŻDYM nowym poście a nie jak w poprzedniej wersji o pierwszym. Więc ja już wyłączyłem powiadomienia o nowych postach i korzystam z ikonki w dziale subskrypcji

Katastrofa jakaś!

Nic nie zostało na swoim miejscu!

Stare przyzwyczajenia szlag trafił, a człowiek składa się głównie z przyzwyczajeń.

Ślimakiem - i to nie pospiesznym, informacje wysyła...

Jak się nie nauczę a szybkość nie wróci to chyba pójdę tam, gdzie mi będzie lepiej.

Tu tylko irytacja i zagubienie.

Można było chyba zrobić to nowe, na nowej maszynce, podobne do starego?

Adam M.

Popieram katastrofa!! totalny brak szacunku dla forumowiczów oddając COŚ takiego bez możliwości podglądu starego forum. Obecnie mój nick został wykasowany więc pewnie i moj dziennik budowy poszedł się wa.....ć. Tylko jak chciałam założyć nowe konto to okazało się, że mój stary nick jest wolny ale nie zwolniono mojego adresu mailowego. Wkurza mnie takie podjeście, bo na forum byłam od dawna i systematycznie logowałam się więc o co kaman droga redakcjo??? Ile trzeba było natrzaskać postów żeby nie usunięto nicka oraz dorobku na forum???? Pomijam fakt, że zanim tutaj weszłam to zeszło mi się ponad 20 minut, bo to nowe cudo nie chodzi prawie w ogóle. Moim zdaniem daliście ciała na całej linii, nie tym, że dązycie do zmian tylko metodą "po trupach".

Największe Forum o tematyce budowlanej w Polsce ruszyło w zupełnie nowej odsłonie. Forum zyskało odświeżoną szatę graficzną i nowe funkcjonalności.

I tu jest pies pogrzebany. Największe, odświeżone, nowoczesne. Będzie czym się promować. A że w środku jest bałagan jak podczas pożaru w wojskowym b... domu uciech, to nic. Serdecznie pozdrawiam.

Edytowane przez PeZet