Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowa odsłona Forum

admin1719498882

Recommended Posts

To wersja BETA forum ze wszystkimi fatalnymi skutkami tego stanu. Możemy tylko prosić o wyrozumiałość i cierpliwość - programiści mają usunąć wszystkie błędy. Wtedy dopiero będzie można ocenić i mamy nadzieję docenić nowości i możliwości tego forum.

Pozdrawiamy

Hmmm, programiści ? :) Dobrze że nie budowlańcy, wszystko jeszcze mozna poprawić. A nie można było, panie tego, od razu dobrze zrobić?

• Odpowiedzi 296
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jestem na forum od dwóch lat. Nie jestem komputerowcem, wszystko co dotyczy komputera nauczyłam się metodą prob i blędów, albo od córek. A teraz nic z tego nie rozumiem :(((((( Owszem, moderatorzy, tłumaczą co i jak, chwała im za to,ale używają słownictwa iście profesjonalnego, a na pewno nie zrozumiałego dla mnie :(((((( Jak wspomniałam - jestem komputerowym laikiem. I co teraz ????

Nic mnie teraz nie ciągnie na forum!!! Same utrudnienia!! Nie mogę znaleźć ulubionych wątków i dzienników, nie mówiąc o swoim!!! Nie wiem jak wkleić zdjęcia! No po prostu.....MASAKRA!!!!!!!

Co dalej z "pw" ??

"You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created." - kiedy będzie działać ??

zerknij tutaj (ten post i kolejne):

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157828-ZAPIS-USTAWIE%C5%83-OSOBISTYCH&p=4047177&viewfull=1#post4047177

Dobrze jest. ;)Ludzie to stworzyli, to ludzie dadzą sobie z tym rady.

:D

Po pierwszym dniu przerażeniowym zaczęłam czytać w "Uwagach o forum" i po woli dochodzę do siebie. Zaczynam dostrzegać postęp, który wcześniej ze strachu i braku wiedzy nie widziałam... A dużo jeszcze przede mną.., więc myślę, że da sie to strawić a nawet pokochać.., jeno sie nie strachać i nie poddawać. ;)

Po mału i będzie jak dawnej swojsko. :cool:

hmm.. dla mnie bomba, ale to dopiero pierwsze wrażenie... zobaczę jak wyjdzie w użytkowaniu. Ale podoba mi się że ktoś się odważył to wszystko zmienić. Większość ludzi woli nic nigdy nie zmieniać.. A zmiany powodują że trzeba coś ciągle poprawiać.. Ode mnie jak na razie wielki plusik...

owszem, nauczymy się. Ale póki co jest dobra okazja na odwyk.

Nie mam cierpliwości czekać 5 minut na każdą stronę. Jak się za jakiś czas poprawi, to może... A może uda się rzucić?

Qrwa, od wczoraj usiłuję wysłać odpowiedź na PW. Albo się nie otwiera opcja, a jak się po 5 godzinach otwarła, to mi wyskakuje jakiś angielski tekst, ze forum ma mnie w dupie.

Ja go mam też. Straciłem cierpliwość. Walczyłem od wczoraj i jednej głupiej wiadomości z 4 słów nie dało rady wysłać.

Mam to w cholerze.

Zawiesiło mi IE na amen. Na Chrome działa dobrze ale tylko przez pierwsze 3 strony. Potem też sie wiesza. ale chociaz mozna wyjść. Wyłączenie Ad-Munchera nie pomaga. Co ciekawe na laptoku ktory korzysta z tego samego łącza forum działa poprawnie. Tam nic pop-upów nie blokuje. Czyżby o reklamy chodziło?

Coraz lepiej! Nowe funkcje, ciekawe rozwiązania, sporo błędów - ale damy radę ;)

Pojawia się więcej głosów na TAK - jak widać wystarczy poświęcić odrobinę czasu i uwagi - po prostu dać coś od siebie ;) Gratuluję amalfi, żelka!

Widać, że ktoś cały czas pracuje, aby nam ułatwić pobyt tutaj! Użytkownicy zaawansowani służą pomocą - wystarczy poszukać, zapytać... Udzielają również porad dla blondynek i laików! Więcej wiary:)

A ja się zastanawiam nad nową wyszukiwarką . Jak dla mnie to jest do bani,albo ja coś nie tak robię. Po pierwsze jak wpiszemy szukane słowo to wyników jest bardzo mało, na poprzednim FM np pewna nazwa firmy o której szukałem informacji w poniedziałek pojawiała się w ponad 200 wynikach, a na nowej odsłonie FM jest tylko 7 wyników, daje to do myślenia. Po drugie jeśli już jest wynik z szukanym słowem, to pokazuje cały temat w którym ono występuje, i tu się zaczynają schody ponieważ np szukane słowo pojawiło się w grupie Krakowskiej która ma ponad 1000 stron, a szukane słowo jest np na 677 stronie. Ja się poddaję, szukać na pewno nie będę chyba że wykonuję coś nie tak, w poprzedniej wyszukiwarce było od razu przekierowanie do strony i posta w którym jest poszukiwane słowo.