inez5 07.04.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 No, dobra. Nie ma "Zobacz swoje posty", a le jest nowoczesne, lepsze "Twoje posty". Wchodzę na "Twoje posty". Widze wszystkie tematy, gdzie byłam- widzę kto napisał ostatni post i kiedy. Chcę to przeczytac. Klikam na nick- ląduję w profilu "klikniętego" :/ Wracam do Twoje posty. Czytam jeszcze raz - acha," idż do ostatniego postu" i strzałki - klikam na strzałki. I... ląduję na 1 stronie w 1 poście, A NIE W OSTATNIM! Fajnie. Super! Po prostu bomba! Mam nadzieję, ze ktoś sie tym zajmie.... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 07.04.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) inez5, Ty widzisz kiedy napisany jest tam ostatni post ? Ja widzę kiedy mój był napisany, kto napisał odpowiedź, ile jest w sumie postów w tym wątku, i ile razy wątek był oglądany - nie wiedzę kiedy była napisany ostatni post w wątku. Nie wiem jak to by wyglądało gdyby wyszukało mi dwa posty w wątku - czy watek byłby powielony z moimi wpisami o różnych godzinach, czy pokazywało by mi datę ostatniego mojego postu w wątku ... niestety nie wiem bo "Twoje posty" pokazuje mi w sumie jeden post. Natomiast dużo lepiej działa już ustawienia/subskrypcje - tam listuje mi wątki, pokazuje autora i datę ostatniego posta. Szkoda, że widzę tylko 5 wątków - te w których wypowiadałem się po podmianie forum. Ale ja jestem na "y" więc chyba jakaś indeksacja jeszcze do mnie nie dotarła. Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez yarpenowski bo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.04.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ludzie, niech mi ktoś wytłumaczy - jak blondynce - co mam zrobić, żeby otrzymywać powiadomienia o nowych wpisach do wątków, na których się udzielam? Moim zdaniem do tego powiiny służyć szumnie nazwane subskrypcje, ale najwyraźniej jestem w MYLNYM BŁĘDZIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 07.04.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Ustawienie z góry : 1. Ustawienia / zaawansowane ustawienia / przesyłanie informacji i powiadomień / ustawienia subskrypcji postów - i wybierasz co Ci pasuje Ustawienia dla poszczególnych wątków : 2. Ustawienia / subskrypcje - dla każdego wątku po prawej jest kwadracik (checkbox) Inna sprawa, że zastanów się czy chcesz to załączyć Czytałem, że ktoś załączył codzienne powiadamianie a i tak dostawał informacje o każdym nowym poście. Nie wiem czy to już naprawione. Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez yarpenowski emo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.04.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dzięki, Yarpenowski Swoją drogą ładnie to jest schowane w tym panelu. Ja bym na przykład szukała ustawień subskrypcji w zakładce subskrypcje... no ale jestem widać przyzwyczajona do jakichś INTUICYJNYCH interfejsów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 07.04.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Zeżarło mi dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 07.04.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Yarpenowski, ja po wejsciu w Twój post widzę ostatnich 6 swoich postów z nowej edycji FM (wcześniejszej historii niestety NIE MA ), oraz autora i godzine umieszczenia ostatniego postu. Nie widzę ile razy temat był ogladany ani ile jest postów itp. Jednak nie jestem w stanie wejsć do ostatniego postu w wątku, bo wyrzuca mnie do pierwszego postu na 1 stronie tematu vel dziennika vel.... czegokolwiek Wyglada na to, ze kazdy widzi cos innego (??!!!!) Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez inez5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Fakt, że jak się kliknie w znaczek, który podobno przekierowuje do ostatniego postu w wątku, to najczęściej ląduje się na pierwszym poście wątku. Ale - powiem Wam - widać, że prace trwają, jest coraz lepiej, ja mam nadzieję, że będzie dobrze i że się jednak przyzwyczaimy jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 07.04.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Asia, a ja widzę Twój dziennik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.04.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Subskrypcje mi nadal nie przychodzą... Ale za to strony się ładują szybciutko. I albo mi się wzrok przyzwyczaił, albo nieco zmodyfikowali tę obłędną czerwień paseczków. Jeszcze troszkę proszę przykręcić, jeśli mogę prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.04.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Inna sprawa, że zastanów się czy chcesz to załączyć Czytałem, że ktoś załączył codzienne powiadamianie a i tak dostawał informacje o każdym nowym poście. Nie wiem czy to już naprawione. Ja ustawiłam na codzienne powiadomienie i nie dostaję ich wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.04.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 najważniejsze - zaczęło szybciej biegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 07.04.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Podajcie namiary na jakieś ciekawe FORA budowlane CENIĘ sobie wygodę !!!! Jestem tu od 4 lat i odchodzę na budowę - wrócę tutaj może kiedyś- ale tylko jak będę miał problem a nie po to aby pomagać bo to zajmuje mi za dużo czasu. Nawet już dziennika nie chce mi się pisać Kilkanascie osob juz wyemigrowalo http://forum.budujemydom.pl/index.php?showtopic=10902 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 07.04.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Asia, a ja widzę Twój dziennik... I ja już widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qnik111 07.04.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Wpadłem do konkurencji, http://forum.budujemydom.pl/index.php?showtopic=10902 pośmigałem poczytałem i niestety spotkałem parę osób które od kilku dni są tam zarejestrowani. Szkoda, są to osoby które mi pomogły na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.04.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 No, dobra. Nie ma "Zobacz swoje posty", a le jest nowoczesne, lepsze "Twoje posty". Wchodzę na "Twoje posty" . Widze wszystkie tematy, gdzie byłam- widzę kto napisał ostatni post i kiedy. Chcę to przeczytac. Klikam na nick- ląduję w profilu "klikniętego" :/ Wracam do Twoje posty. Czytam jeszcze raz - acha," idż do ostatniego postu" i strzałki - klikam na strzałki. I... ląduję na 1 stronie w 1 poście, A NIE W OSTATNIM! Fajnie. Super! Po prostu bomba! Mam nadzieję, ze ktoś sie tym zajmie.... :/Jak klikniesz jeszcze raz na strzałki do ostatniego posta, to dotrzesz na miejsce. Trochę dużo tego klikania....a miało być łatwiej, nie? Informatycy, może warto jednak to poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 07.04.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dlaczego nie widać dzienników budowy, gdy na jakiś klikam to otwiera się tylko pierwszy wpis i nic więcej. Już mnie zaczyna męczyć to nowe forum, a szkoda bo do tej pory było dla mnie kopalnią wiedzy. Please powiedzcie co zrobić z tymi dziennikami aby je móc przeglądać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dlaczego nie widać dzienników budowy, gdy na jakiś klikam to otwiera się tylko pierwszy wpis i nic więcej. Już mnie zaczyna męczyć to nowe forum, a szkoda bo do tej pory było dla mnie kopalnią wiedzy. Please powiedzcie co zrobić z tymi dziennikami aby je móc przeglądać?? ale mówisz o dziennikach podlinkowanych u autorów , czy "nowych dziennikach"? te pierwsze otwieraja się bez problemu, z tymi nowymi jeszcze cośnie halo, ale mam nadzieję,ze lada chwila będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Aaaaaaaaaa bo coś się dzieje w dziennikach - blogach. Zaczyna się pojawiać kilka fajnych funkcji - np.statystyki. Ciekawam bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 07.04.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Jestem uzytkownikiem forum dogomania, jakis czas temu zmienili "silnik", jak to ciekawie okreslił admin.Nowe forum to droga przez mękę. Problem tkwi w przeglądarce, np. z Opery udaje sie wejść, ze starego Explorera masakra.Forum Muratora poszło dalej - ze starej pzreglądarki nie ma nawet masakry, po prostu sie od razu zawiesza.Niestety, zarówno na kompie w pracy jak i w domu z przyczyn niezależnych ode mnie nie jestem w stanie zmienić/zaktualizowac przeglądarki, więc żegajcie kochani, raz na jakis czas uda mi się wejść z innego kompa (jak w tej chwili) ... żeby Was pozdrowić.... Znak czasu, kto nie nadąża za nowa technologia, niech mieszka w lepiance bez internetu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts