langerob25 16.04.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ja się osobiście cieszę,że przychodzą wielokrotnie maile z powiadomieniami.Wcześniej przyszedł jeden,odwiedziłem ,nie zauważyłem ,że nie jestem zalogowany i już mi maile nie przychodziły,bo dla systemu było jednoznaczne z nieodwiedzeniem tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.04.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 No widzisz, co jednemu pasuje, to drugiemu nie musi. ja sobie ustawię powiadomienia na raz dziennie i myślę, że będzie dobrze. A powiadomienia mi po to, że wchodzę z nich od razu na wątek, który mnie akurat najbardziej interesuje, a nie muszę latać po profilach i subskrypcje (samo słowo "subskrypcja" mi źle wpływa na samopoczucie) wyświetlać de gustibus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Proszę http://www.java.com/pl/download/installed.jsp http://www.java.com/pl/download/faq/index_general.xml Dziękuję I Słoneczko -dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Zainstalowałam. Sprawdziłam. NIE DZIAŁA. Może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł? Help! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 16.04.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 pffff Jani_63, co Ty wiesz o zaległościach Niestety wiem:D Tatarak, na stronie gdzie dodajesz temat do subskrypcji jest pasek, w którym możesz wyłączyć powiadomienia. Czytaj A ja tam lubię jak czasami do mnie ktoś napisze:) Mam wtedy świadomość że jeszcze ktoś o mnie pamięta. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.04.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 ..LUDZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!! MIAZGA.................................... GDZIE JA TRAFIŁEM !!?????????? J .. totalny przerost formy nad treścią ............ .. no i znowu bedem mioł kśiwo u ad.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.04.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Zainstalowałam. Sprawdziłam. NIE DZIAŁA. Może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł? Help! u mnie to samo zainstalowałam, sprawdziłam i nadal po kliknięciu Dodaj grafikę głupi komputer nachalnie powtarza Please enter URL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.04.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 też nie mam żadnych opcji oprócz URLa specjalnie na tą cześć wgraąłm już obrazek do albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Chyba trza będzie do działu informatycznego się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 16.04.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Dziewczyny, wklejam Screenshot'y Sprawdzone w FF i Chrome Moje ustawienia w profilu i akcje w kolejności i zatwierdzamy Jeśli obrazki nieczytelne to wystarczy na nie kliknąć aby powiększyć. Jeśli ten opis obrazkowy Wam nie pomoże to już nie wiem co o tym sądzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.04.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Jani_63 ustawiłam sobie dokładnie jak u Ciebie .... i dalej kicha nadal używam ręczne - też działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 17.04.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 W moim przypadku zbyt szczegółowe rozdrobnienie tematów ściśle budowlanych spowodowało, że w ogóle przestałem się nimi interesować i odpisywać na pytania. Wcześniej wchodziłem do "wymiana doświadczeń" i jeżeli wpadło mi w oko coś, w czym mogłem być pomocny to odpisywałem. Teraz musiałbym przeglądać kilkanaście różnych działów. Porządki w tym miejscu poszły chyba zbyt daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.04.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Pytanie z innej beczki. Jak zrobić link do ostatniej strony danego tematu lub ostatniego wpisu? Korzystałem z tego w lepszej wersji forum, teraz przy możliwości samodzielnej regulacji ilości postów na stronę, nie ma sensu linkowanie np 11 strony, gdy dla innego użytkownika będzie to 48str. Druga sprawa, traktowanie emotek jako obrazki i ograniczenie ich (włącznie ze zdjęciami) do 10szt na jedną odpowiedź zakrawa na jakieś kuriozum! Mój dziennik był i jest w zasadzie fotodziennikiem, obecnie prowadzenie go traci sens. Jak serwer Muratora ma aż taki problem z wyświetlaniem "mordek", proponuje zostawić je w formie tekstowej bez żadnej wizualizacji graficznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.04.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Pytanie z innej beczki. Jak zrobić link do ostatniej strony danego tematu lub ostatniego wpisu? Korzystałem z tego w lepszej wersji forum, teraz przy możliwości samodzielnej regulacji ilości postów na stronę, nie ma sensu linkowanie np 11 strony, gdy dla innego użytkownika będzie to 48str. Sam sobie odpowiem Do linka trzeba dokleić '&goto=newpost" po tym przenosi do ostatniego wpisu. Próbka w linkach do mojego dziennika i komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.04.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Jani_63 - mam tak samo ustawione, ale nie zmienia to faktu, że po kliknięciu Dodaj grafikę wyświetla mi się tylko małe okienko z Please Enter URL... wstawiłabym screenshota, ale nie mogę dodać grafiki z komputera, jak się domyślasz a bawić się w fotoalbumy to niestety nie mam czasu... Ale bardzo doceniam Twoje wysiłki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Jani - dziekuję, wykonałeś sporą pracę. Tylko, że ja mam jak Tatarak - ustawienia jak u Ciebie, a po kliknięciu "Dodaj grafikę" - Enter URL. Po kliknięciu "Dodaj załącznik" pokazuje się zlbum, który poradzono mi założyć. Oropnie trudno coś do nie go wgrać, a interfes nieintuicyjny i paskudny. Po prostu robię, ja Tatarak - zeki w biorę, serwer mam swój, więc mogę wrzucać. Szkoda mi czasu na walkę z tym dłużej, w końcu Redakcja też już się w ogóle nie interesuje, czyli wszystko wróciło do normy. Ale Tobie, Jani, jeszcze raz bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.04.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Sprawdziłam w FF działają te ustawienia, ale w chrome kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 18.04.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Pytanie z innej beczki. Jak zrobić link do ostatniej strony danego tematu lub ostatniego wpisu? Każdy post ma swój numer w prawym górnym rogu. Klikasz na ten numer prawym klawiszem myszy i wybierasz "kopiuj adres odnośnika", po czym wklejasz do postu. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158167-Nowe-forum-ZGRRROZA-!!!!&p=4074408&viewfull=1#post4074408 Voi-la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 18.04.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Tatarak; DPS nie jestem informatykiem ani komputerowcem więc już naprawdę nie wiem co Wam doradzić. Starałem się pomóc, a wyszło jak zwykle :D:D Może problem jest gdzieś głębiej w trzewiach komputera, np system operacyjny starszego typu. Nie mam pojęcia. Musiałby się wypowiedzieć jakiś informatyk. U mnie jest zainstalowana Vista 64 bit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 19.04.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Każdy post ma swój numer w prawym górnym rogu. Klikasz na ten numer prawym klawiszem myszy i wybierasz "kopiuj adres odnośnika", po czym wklejasz do postu. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158167-Nowe-forum-ZGRRROZA-!!!!&p=4074408&viewfull=1#post4074408 Voi-la To nie jest rozwiązanie, odpowiedź już wcześniej dopisałem. Do wątku wystarczy dopisać '&goto=newpost" czyli biorąc Twój przykład, będziemy przenoszeni zawsze do najnowszego wpisu z takiego linka: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158167'&goto=newpost Prawda, że metoda skuteczniejsza i czytelniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts