Margoth1719503976 03.04.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Ale bubel!Mam tylko nadzieję, że to tylko przeciągnięty żart primaaprilisowy.A zresztą zawsze uważałam, że lepsze jest wrogiem dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 No dobra, też mi trochę przechodzi, ale jeszcze nie uśmiecham się. Profil uzytkownika mnie po prostu przerasta, za dużo tego tam.I gdzie jest podgląd wysyłanych wiadomości przy opcji szybkiej odpowiedzi? Nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 03.04.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Ale bubel!Mam tylko nadzieję, że to tylko przeciągnięty żart primaaprilisowy.A zresztą zawsze uważałam, że lepsze jest wrogiem dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 03.04.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 kurcze, to nowe forum spowoduje moje wyleczenie się z forum. Wcześniej byłam uzależniona od forum, zżyta z niektórymi wątkami.A teraz chyba się z tego wyleczę, nie podoba mi się to nowe forum. Chciałbym śledzić losy naszego Franeczka, ale nie wiem czy się do tego forum przekonam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.04.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Jest lepiej, mam znowu swoje komentarze. Nadal brakuje dziennika (lize na to, że stopniowo wszystkie dzienniki powrócą). Obecnie największy problem, to wolne tempo. A przy tym powiadomienia odsyłają do pierszej strony wątku i trwa to minutami i godzinami, zanim przeczytam, o co chodzi. W tym czasie przybywa kilka postów, znów sa powiadomienia i tak w kółko... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.04.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Jest lepiej, mam znowu swoje komentarze. Nadal brakuje dziennika (lize na to, że stopniowo wszystkie dzienniki powrócą). dziennik masz chyba tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?123307-Sure-fotodziennik-budowy a obecny link do komentarzy kieruje do dyskusji o nowym forum.. zamiast tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?123309-Sure-komentarze-do-fotodziennika-budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 03.04.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) jest szansa, że poprawi się prędkość ładowania stron? ja muszę teraz średnio 2-3 min czekać na załadowanie nowej, a to i tak sukces, bo od rana forum wogóle nie chciało chodzić, do reszty zmian to chyba idzie się przyzwyczaić, PS. mój dziennik chodzi z biegu z linku pod postem, czyżby już rozwiązano problem, czy ja miałam farta? ale makabrycznie długo się ładuje za to komentarze nie :/ Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Zarządzenie dziennikiem - mnóstwo błędów. Raz komunikat, że możesz użyć 5 tagów. Jak użyjesz pięciu to pojawia się komunikat (nie przetłmaczony), że możesz jednego. Jakieś nie działające funkcje . MOże warto tam zajrzeć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 W zarządzaniu dziennikiem : chyba coś nie halo :) Ostatnio odwiedzili Eos30 01.01.1970 gosiawojtekmm 01.01.1970 Gosiek33 01.01.1970 iwa240881 01.01.1970 kruszon11 01.01.1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 04.04.2010 02:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Oczekuje na propozycje gdzie sie przeniesc.Te nowe forum to nie dla mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 04.04.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 NIe jest dobrze,ale dzisiaj działa mi "wymiana doświadczeń"po staremu.Przynajmniej to wróciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 04.04.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Tylko, że "wymiana doświadczeń" obecnie jest gdzieś zakopana. Poprzednio była pierwszym dostępnym działem forum i wszelakie dziecięcia neostrady, specjaliści od zadawania pytań typu "z czego ściany!!!!!!!!!!!!!" trafiali tam z urzędu. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 04.04.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) W zarządzaniu dziennikiem : chyba coś nie halo :) Ostatnio odwiedzili Eos30 01.01.1970 gosiawojtekmm 01.01.1970 Gosiek33 01.01.1970 iwa240881 01.01.1970 kruszon11 01.01.1970 Ja ostatnio byłam aktywna 02. 09. 2010! Jeśli to prawda - to muszę się położyć i czekać do 02. 09! Na razie jest sporo takich perełek! Myślę, że po świętach Administratorzy i Redakcja będą dalej intensywnie pracować nad nowym FM - odnoszę wrażenie, że niektóre błędy są poprawiane na bieżąco!? Gdzie się zmienia rozmiar czcionki :? - OK już znalazłam! Automatyczny podgląd w trakcie pisania - to tez mi się podoba! Co z ustawieniami czasu? Mam w zaznaczone w ustawieniach - automatycznie... a jestem 2h do tyłu? Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez boratom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysioz 04.04.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Oczekuje na propozycje gdzie sie przeniesc. Te nowe forum to nie dla mnie! http://forum.budujemydom.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.04.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 stukpuk, proszę bardzo . był aż na 16 stronie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?80704-Stukni%C4%99ty-Bli%C5%BAniak-%29%29%29%29%29%29%29%29 Wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moris77 04.04.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Ale marudzicie, proszę spojrzeć na to z jaśniejszej strony, ktoś zarobi na zmianie wizerunku forum górę pieniędzy, począwszy od redakcji muratora, informatyków i osób zajmujących się forum. Na pewno zwiększą się możliwości umieszczania płatnych reklam co pozwoli na zarobienie następnej góry pieniędzy. Musicie zrozumieć drodzy forumowicze że to jest tylko wielki biznes a zarabiane pieniądze przez redakcję są naprawdę ogromne, a nowa odsłona forum pozwoli na podwojenie zysków. Póki co ja znikam na jakiś czas, może ten bajzel się kiedyś uporządkuje, ale wątpię wydaje mi się że zadanie przerosło osoby które się za to zabrały, powinny się podać do dymisji albo popełnić zbiorowe samozniszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potle 04.04.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Chciałbym bardzo serdecznie podziękować za to nowe, wspaniałe i na pewno funkcjonalne forum, ale termin jego wprowadzenia to była porażka. Cały tydzień planowałem sobie, że w święta coś więcej poczytam, bo zainteresowało mnie kilka tematów, a z braku czasu w tygodniu chciałem poczytać w święta i ? klops, czekać kilka minut na otwarcie czegokolwiek to pomyłka, że już nie wspomnę, że nie potrafię znaleźć tematów mnie interesujących. No cóż, dla mnie porażka, ale jestem pewien, że administratorzy po świętach przywrócą szybkość działania, która w dużej mierze też chyba zależy od ilości użytkowników oglądających forum, a w święta zapewne dużo osób myślało tak jak ja i dlatego zakorkowanie strony. Jest jednak i ta lepsza strona medalu, skoro nie komputer i forum to ? oczywiście rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 04.04.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Oczekuje na propozycje gdzie sie przeniesc. Te nowe forum to nie dla mnie! jestem też na innym forum pod tym samym nickiem, jak wrócą "moje posty" i poprzednia prędkość (tylko tyle) to może tu wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 04.04.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 To wersja BETA forum ze wszystkimi fatalnymi skutkami tego stanu. Możemy tylko prosić o wyrozumiałość i cierpliwość - programiści mają usunąć wszystkie błędy. Wtedy dopiero będzie można ocenić i mamy nadzieję docenić nowości i możliwości tego forum. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 04.04.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 To wersja BETA forum ze wszystkimi fatalnymi skutkami tego stanu. Możemy tylko prosić o wyrozumiałość i cierpliwość - programiści mają usunąć wszystkie błędy. Wtedy dopiero będzie można ocenić i mamy nadzieję docenić nowości i możliwości tego forum. Pozdrawiamy Oby, tylko czemu braliście programistów z "Pcimia dolnego" ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts