langerob25 04.04.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Pomalutku jest coraz lepiej.Mam nadzieję,że wszystko się ustabilizuje.Jednak termin tej zmiany to rzeczywiście porażka.Jest kilka ciekawych funkcji.Jeśli się wszystko ustabilizuje i wróci dawna szybkość działania forum,to nie będzie tak źle.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 04.04.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 od tego wątku zaczęłam romans z nowym forum, bo mnie ścięło na widokna szczęście jest mi spokojniej, bo nie tylko mnie, jak się okazujeskomplikowane to forum się stało bardzoa nie każdy przecież jest informatykiem obytym w różnorakich skryptachdla przeciętnego użytkownika, to lekko nie będziejako, że się szybko uczę, to i tego się nauczęz czasemniby to teraz takie silnie nowoczesne ma byćale, że się każda strona ładuje dłużej niż minutę, to o pomstę do nieba wołaod razu przypomina mi się internet sprzed 15 latteż się czekało i czekało i czekałonowa wersja dla dawnego ,,zobacz swoje posty" zniechęca na starcieikonki - masakra4 obrazki w wypowiedzi - bez sensu -trzeba będzie wysyłać kilka postów i sztucznie nabijać postostanno i ten nieszczęsny angielskipolskie forum powinno być po polskujeśli jest inaczej, to informatycy przy nim zatrudnieni nie znają się na swojej robocie od ok. 20 minut usiłuję wysłać tego posta http://img253.imageshack.us/img253/5795/wybuch8wt.gifciekawe, kiedy wreszcie pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabina i Grzegorz 04.04.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Boze co to ma byc !!!! Poprzednie bylo duzo lepsze i wyrazniejsze !! Coz chyba zmiany ida ale jak wszyscy pouciekaja stad co wtedy ?..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragna 04.04.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Oj, szkoda! Po wielomiesięcznej lekturze forum, zapisaniu wielu przydatnych linków, zabieram się za budowania swojego domku.No i teraz nici . Na dodatek wydaje się,że z obecnym tempem ładowania to ja za wiele już nie znajdę !!!Również buntuję się przeciw angielszczyźnie! To polskie forum!I konieczność częstego logowania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 04.04.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Oj, szkoda! Po wielomiesięcznej lekturze forum, zapisaniu wielu przydatnych linków, zabieram się za budowania swojego domku. No i teraz nici . Na dodatek wydaje się,że z obecnym tempem ładowania to ja za wiele już nie znajdę !!! Również buntuję się przeciw angielszczyźnie! To polskie forum! I konieczność częstego logowania ! Linki zostały naprawione, już działają, przekierowuje na nowe forum. Zresztą ja nie mam problemu z logowaniem, może czas zainstalować Firefoxa lub operę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 04.04.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 "Gratuluję" Redakcji udanego strzału w stopę. Nic nie działa, forum nie rozpoznaje mojego nicka a&zb (dawniej nie rozpoznawała go tylko ta beznadziejna wyszukiwarka) - muszę wpisywać a&zb Nie wiadomo jak znaleźć odwiedzane wątki, nie działa link do dziennika budowy po prostu g..... do kwadratu żegnam ozięble, proszę sobie testować wersje beta na kimś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 04.04.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Po waszych wpisach czuję się dowartościowany! ja nie mam problemów z nowym forum! normalnie jestem boski !!! ja tam wolę jednak jeździć mercem nawet jak 99% czasu jadę 120km/h (nie wykorzystam wszystkich dostępnych funkcji) ale mam świadomość że mogę depnąć do 200km/h ...a że wolno teraz chodzi - rozumiem bo grzebią jeszcze i stale poprawiają. Informatycy tak trzymajcie!jeszcze parę dni i będzie ssssuuuupppeeeerrrr!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 04.04.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Niestety nie jestem informatykiem i obawiam sie że będzie to dla mnie nie lada wyzwanie, aby to jakoś pojąć. A już coraz lepiej sobie radziłam na starym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.04.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 To wersja BETA forum ze wszystkimi fatalnymi skutkami tego stanu. Możemy tylko prosić o wyrozumiałość i cierpliwość - programiści mają usunąć wszystkie błędy. Wtedy dopiero będzie można ocenić i mamy nadzieję docenić nowości i możliwości tego forum. Pozdrawiamy Ciekawa praktyka. Instalowanie skryptu w wersji beta. Gratuluję pomysłu. To jakaś zemsta programistów za zbyt niskie wynagrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.04.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Walczę z niewiedzą. Nijak jednak nie mogę zrozumieć kilku rzeczy:paskudnej szarzyzny,przerobienia dzienników na blogi,automatycznego przekierowania użytkowników do nowego forum, gdzie obowiązkiem jest "uzupełnić dane" pod groźbąwrzucenia jako działów głównych tematów z wymiany doświadczeń,zrobienia takiego numeru akurat na święta, gdzie człek sobie planował zaległości nadrabiać, i poinformować dzień przed,"Twój profil" to ewidentnie przerost treści nad formąbraku "swoich postów"braku "skąd jesteś"braku fajnych buziek zwłaszcza w szybkiej odpowiedzibraku uaktualnienia otwartych stron po odświeżeniui logowanie Jak było niedopracowane, to trzeba było terminy poprzesuwać i poprawić co należy"Twój profil" powinien mieć większość funkcji do indywidualnego ustawienia Sądziłam, że zmiany będą na zasadzie dodania kilku - kilkunastu funkcji i poprawie szybkości.Bo niektóre funkcje są na prawdę przydatne, ale teraz to wyszła NK + informacje budowlane, których i tak znaleźć nie można. Bodaj majki napisał "DOBRE FORUM TO PROSTE FORUM" Dla mnie Forum straciło swoją duszę, swój niepowtarzalny, autentyczny klimat. Jestem tu od roku, od kilku czytałam. Im dłużej się z tym zapoznaję, to już wcale nie chcę być Elitą, wolę mieć Wielkie Serce... A właściwie to się zastanawiam czy nie dać sobie spokoju... Smutno mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryllu 04.04.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Jakiś geniusz w Muratorze wpisał sobie to pewnie do celi w roku 2010. Albo podrzucił pomysł managementowi roztaczając pozytywne wizje, co spotkało się z dużym aplauzem i przyzwoleniem. To jest dramat. Na każdym kroku. Idiota to wymyślił, wdrożył, odebrał od wykonawcy i dopuścił do opublikowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 04.04.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Godzina 0:15 forum jak zawsze o tej godzinie nie działa tak i teraz - porażka. A już mi sie edytor zaczoł podobać. Burdel tu taki że chyba nikt tego nie ogarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 04.04.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 SIÓDMY RAZ USIŁUJĘ COŚ NAPISAĆ!!!Idzie jak ... w deszcz! Człowiek składa się głównie z przyzwyczajeń.No, to... kopnęli nas tam, gdzie najbardziej boli! - W przyzwyczajenia!Po co? Tu nic nie jest na "swoim" miejscu!Tyle, że ja już raz to samo przerabiałem.Przy poprzedniej zmianie. Mam wrażenie, że to super mądre, piękne i bardzo zaawansowane technicznie forum mnie zaczyna przerastać! Komuś zależy na tym, żeby zostały tu jakie 2 dziesiątki informatyków budujących domy?No, to ja ich pozdrawiam. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 04.04.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 SIÓDMY RAZ USIŁUJĘ COŚ NAPISAĆ!!!Idzie jak ... w deszcz! Człowiek składa się głównie z przyzwyczajeń.No, to... kopnęli nas tam, gdzie najbardziej boli! - W przyzwyczajenia!Po co? Tu nic nie jest na "swoim" miejscu!Tyle, że ja już raz to samo przerabiałem.Przy poprzedniej zmianie. Mam wrażenie, że to super mądre, piękne i bardzo zaawansowane technicznie forum mnie zaczyna przerastać! Komuś zależy na tym, żeby zostały tu jakie 2 dziesiątki informatyków budujących domy?No, to ja ich pozdrawiam. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.04.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Taaaaa.....właśnie.....informatyków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.04.2010 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Taaaaa.....właśnie.....informatyków.... Zdążyłam iść do kotłowni /na paliwo stałe, przez podwórze/ dołożyć, pobawić się z kociakiem, wrócić.... ....a post dalej się nie załadował... nic dodać nic ująć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.04.2010 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 A teraz są dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 05.04.2010 02:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) Anbud - znalazlem Cie na tym innym forum ale jakos mi nie podchodzi. Nie umywa sie do starego FM. Natomiast forum podane przez rysioz (forum.budujemydom.pl) wyglada zachecajaco bo widzie wielu starych znajomych z FM!P.S. Dopiero teraz zauwazylem, ze na tym tez jestes tylko z kreseczka:-) Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez ja14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 05.04.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 ... ja nie mam problemu z logowaniem, może czas zainstalować Firefoxa lub operę. ja korzystam z Firefoxa i z otwieraniem stron mam problem czasowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 05.04.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Anbud - znalazlem Cie na tym innym forum ale jakos mi nie podchodzi. Nie umywa sie do starego FM. Natomiast forum podane przez rysioz (forum.budujemydom.pl) wyglada zachecajaco bo widzie wielu starych znajomych z FM! P.S. Dopiero teraz zauwazylem, ze na tym tez jestes tylko z kreseczka:-) Na budujemydom jestem, byłem jeszcze gdzieś aaalllee zapomniałem gdzie. Daj namiar gdzie mnie znalazłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts