Ewunia 05.04.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 jak mam to wszystko ustawić, jeżeli strona ładuje mi się 3 minuty? Dlaczego jedni mają szybko a ja mam wolno? tych co mają szybko na palcach jednej ręki da się zmieścić http://www.kolobok.us/smiles/standart/mda.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Przerzuciłam się na Fire Foxa - znacznie lepiej hula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 05.04.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) Podajcie namiary na jakieś ciekawe FORA budowlane CENIĘ sobie wygodę !!!! Jestem tu od 4 lat i odchodzę na budowę - wrócę tutaj może kiedyś- ale tylko jak będę miał problem a nie po to aby pomagać bo to zajmuje mi za dużo czasu. Nawet już dziennika nie chce mi się pisać Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez PliP edycja bez powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.04.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Ustawiłam sobie subskrybcje na "raz dziennie", no i co z tego - powiadamia o każdym napisanym poście dużo szybciej, niż zdążę otwierać (ach to tempo). A jednocześnie w e-mailu czytam: "temat może zawierać więcej odpowiedzi, ale nie otrzymasz ponownie takiego powiadomienia jeśli nie odwiedzisz forum". Forum tak ogólnie? Kiedyś to dotyczyło tylko wątku... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 05.04.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Dzięki. "Invalid Private Message specified. If you followed a valid link, please notify the administrator" ( What Does Not Kill Me Makes Me Stronger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 05.04.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Kolejna uwaga n/t niedoskonałości nowego forum: w narzędziach wątku jest funkcja, która mogłaby być wielce użyteczna: "wersja do druku" - przełącza widok wątku na lepiej dopasowany do wydruku na A4 i pozbawiony wodotrysków, reklam itp. I super, byłoby wszystko pięknie, gdyby nie to, że wszelka grafika dołączana do postu, jak np. zdjęcia jest również wyłączana, podawane są tylko linki do niej. Nie jest to chyba (mam nadzieję) zamierzony efekt, tylko babol do usunięcia? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 05.04.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Nie jestem zadowolona z nowego forum, wprowadza ogromny nieład.nie wiem jak dowiedzieć się czy jest do mnie wiadomość na priw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Na górze masz po prawej WIADOMOŚCI - jak jakaś będzie to będzie zaznaczone boldem i będzie cyferka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 05.04.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Wszystko co nowe rodzi się w bólach.Pomału łapię co i jak.Ale rzeczywiście choinka jak diabli.To tak jak z pilotem do TV,który ma 50 klawiszy ,a zawsze używa się tylko + i -Brak jednoznacznego i prostego "zobacz swoje posty"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 05.04.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Czy się mylę, czy forum o 0:15 nie padło? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 06.04.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Czy się mylę, czy forum o 0:15 nie padło? :> ...nie padło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 06.04.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Moriss77 Na Twoje pytanie co do wyszukiwarki odpowiedział już programista TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freezyear 06.04.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Tragedia to nowe forum. Wystarczyło w starym poprawić wyszukiwarkę bo głownie na to wszyscy narzekali. Reszta była ok, ludzie byli przyzwyczajeni i radzili sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 W trakcie "pracy" na nowym Forum co i rusz zauważam kfiatki ... strasznie dużo trzeba się naklikać i skakać po stronie, żeby przechodzić do tematów. W poprzedniej wersji dojście było bardzo proste - na jedno kliknięcie, teraz najpierw muszę otworzyć okienko, przewinąć całą masę tematów (bardzo małą czcionką napisanych) i dopiero mogę wejść na temat mnie interesujący. I nazywa się to "Szybka nawigacja" ... ciekawe... Poza tym nadal uparcie twierdzę, że podzielenie możliwości odpowiedzi na posty na "Szybką odpowiedź" i "Zaawansowaną edycję" jest bezsensowne. Uważam, że każdy ma prawo zdecydować jednym kliknięciem, czy chce wstawiać emotki, dodawać zdjęcia itp. a nie zastanawiać się, którą z opcji wybrać. Dziwi mnie też, że tylko w opcji zaawansowanej edycji jest możliwość np. rezygnacji z subskrypcji lub jej zaakceptowania w momencie, gdy żadne zmiany nie zostaną zapisane bez napisania chociaż kilku słów odpowiedzi w danym temacie, nie mogę też znaeźć możliwości podglądu swojego posta w tzw. "Szybkiej odpowiedzi" ... ale to akurat może być kwestią moich braków wiedzy obsługi tego nowego twora.Próbuję się zaprzyjaźnić z tym nowym, ale mi nie bardzo to wychodzi ... chyba za mało inteligentna jestem dla tego czegoś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.04.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 witam...ustawiłam wszystko co mogłam w ustawieniach ...zmieniłam przeglądarkę .....a nadal wolno ładuja sie strony . Ogólnie dla mnie Forum jest mało czytelne , zawalone dziwnymi tematami na głównej stronie , Rozciągnięte zbyt mocno okienka z wpisami ...ktoś tu mocno przekombinował -niestety -chyba to jest dobry moment aby zacząć się żegnac z Forum .....tu miała być smutna buźka ale nie wiem gdzie są emotikony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.04.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 mimo szczerych chęci ,nie mogę się tu odnaleźć. Czas zacząć rozglądać się za innym forum. Szkoda jednak, bo tu zaczynałam ,ale ta wersja jest dla mnie nie do przyjęcia. Najbardziej podnosi mi ciśnienie pewna rzecz, może nie najważniejsza w tym całym bałaganie ,ale drażniąca. Mianowicie:Jestem Polką, mieszkam w Polsce i życzyłabym sobie aby na forum były tytuły po polsku jak dla mnie za dużo tu angielskiego.Jak muszę to wolałabym być Starym Członkiem niż Senior Member Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 06.04.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 What Does Not Kill Me Makes Me Stronger tiaaaa.... Choć może i racja, bo próbuję się jednak wdrożyć. Skrzynka zapchana, wiadomości usunąć nie mogę bo po przejściu do listy od razu znika okienko z opcją zaznaczania, a nie chcę usuwać wszystkich hurtem, tylko wybrane. Wina przeglądarki, moja, czy.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.04.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Przełamałam się i rozejrzałam nieco: linki w podpisach nie działają subskrypcje nie działają - nie dostają powiadomień o nowych postach od tych czerwonych paseczków bolą oczy na FF forum otwieeeera się pooowooolutkuuuu oddajcie ludziom stare forum :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 06.04.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) może nie jest dobrze, ale popadacie w przesadę,sam nie jestem zadowolony ze zmiany, ale niby zbyt to wszystkie gadżeciarskie a potem marudzicie, że buziek nie ma, no bez przesady,emoticony nie są najważniejsze, a zawsze emocje można oddać jak kiedyś >:-| < tu miałem tradycyjne tekstowe emoticony ale jak widać są podmienione na wersję graficzną... ponadto jeśli już ktoś chce na inne forum się przenieść, to niby co? nowego nie będzie trzeba się uczyć? co do edycji, to w ustawieniach konta można wybrać rodzaj edytora, ale nie mogłem tego wczoraj sprawdzić, bo tak to wolno chodziło, że po prostu się nie dało w sprawie kolejnych niedociągnięć: u mnie statystyki konta użytkownika 2 galerie, 12 obrazków, ~350 postów, zarejestrowany czerwiec 2010! (wrzuciłem dotychczas 2 obrazki, 0 galerii, postów ponad 500, rejestrowałem się w 2007), ale to i tak drobiazg przy tej szybkości działania.... Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez freetask uwaga do emoticonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 06.04.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Nie podoba mi się... grafika przeładowana... powoli się ładuje. Przy mobilnym necie masakra i zżera dużo limitu przesyłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts