atija 07.04.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Nie ma, nie ma... Nie ma gdzie kliknąć "więcej" bo u mnie tego nie ma.Obok dużej litery A tez nie ma żadnej buźki Pod ikonami które są podpisane Ikony wiadomości jest napis : Możesz dodać ikonkę do wiadomości z poniższej listyTylko, że mi się żadna lista nie otwiera matko , co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.04.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Mam , już mam!!!! hurrra:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 i gdzie znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.04.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 :yes: Trochę techniki i się zamotałam. Dzięki malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ale ,że są jeszcze gdzies schowane ? czy w zaawansowanej edycji tylko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszja 07.04.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Od kilku lat jestem stałym czytelnikiem FM. Właściwie, jak nie zmieni się RADYKALNIE i SZYBKO styl nowego forum, to śmiało można powiedzieć, że byłem...Nowa szata, układ tematów, kolorystyka, szybkość - to wszystko leży, Panowie Od Wprowadzania Niepotrzebnych Zmian. A nie można było poprawić wyszukiwarkę i resztę zostawić? Podział na kategorie był czytelny i jasny, forumowicze się do niego przyzwyczaili, teraz po prostu wieje zgrozą... Może warto Wam powiedzieć, że więcej nie zawsze znaczy lepiej!? Nie wyszło Wam, oddajcie stare dobre FM i zapomnijmy o sprawie, OK?pozdr, luke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 07.04.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ja też mam już tego dosyć kto jest za tym żeby przywrócić stare forum albo stare forum ale tylko z niewielkimi zmianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.04.2010 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ja, ale sprawy zaszły chyba za daleko i wypadałoby zapalić świeczkę nad starym forum. Był tu taki wątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 08.04.2010 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Wogóle sie wszystko zkaszaniło. Znikły posty z ostatnich miesięcy. Dalej działa na IE jak żółw. Na chrome za to śmiga aż miło. Forum wygrywa z administratorami? Ogarnia ktoś to wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.04.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 przyzwyczajenie to druga natura człowieka trzeba rękawy zakasać i korzystać z okazji by się poduczyć nieco ... inności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, stare forum to już przeszłość, czy tego chcemy, czy nie. Pozostaje albo się nauczyć i przyzwyczaić, albo zmienić adres w sieci. Ja tutaj zostaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.04.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 przyzwyczajenie to druga natura człowieka trzeba rękawy zakasać i korzystać z okazji by się poduczyć nieco ... inności Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, stare forum to już przeszłość, czy tego chcemy, czy nie. Pozostaje albo się nauczyć i przyzwyczaić, albo zmienić adres w sieci. Ja tutaj zostaję. ile optymizmu od rana. Mi się tez podoba, coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.04.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ile optymizmu od rana. Mi się tez podoba, coraz bardziej Mnie jeszcze nie, misiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.04.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Słoneczko uśmiechnij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.04.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Słoneczko uśmiechnij się "Słoneczko nasze rozchmurz buzię, bo nie do twarzy Ci e tej chmurze..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.04.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Trochę potrwa. Przyzwyczajam się do ludzi, do miejsc... i takie epokowe zmiany nie wywołują u mnie hurra optymizmu, wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.04.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ale ,że są jeszcze gdzies schowane ? czy w zaawansowanej edycji tylko ? Muszę jeszcze kliknąć w kwadracik w górnym prawym rogu "Switch Editor Mode" , przy strzałkach góra, dół Nie wiem , może to głupie, ale nie jestem biegła w posługiwaniu się komputerem. W każdym razie dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.04.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Kto wie, gdzie mogę ustawić subskrypcje? okienko przy profilu wyświetla mi raptem trzy. Pełna lista jest zakopana w "moich ustawieniach" ale to niewygodne, żeby tam latać. Czy jest gdzieś lista subskrypcji na wierzchu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Kto wie, gdzie mogę ustawić subskrypcje? okienko przy profilu wyświetla mi raptem trzy. Pełna lista jest zakopana w "moich ustawieniach" ale to niewygodne, żeby tam latać. Czy jest gdzieś lista subskrypcji na wierzchu?? ja klikam wyłacznie w "ustawienia" na górze (na białym pasku, obok "wyloguj się") i pokazuje się lista subskrybcji, na dole po prawej włączam "wszystko" i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.04.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) ja klikam wyłacznie w "ustawienia" na górze (na białym pasku, obok "wyloguj się") i pokazuje się lista subskrybcji, na dole po prawej włączam "wszystko" i jest ok A szybkie menu? Na górze, na czerwonym pasku? Nie wiem, czy o to chodzi... Na czarnym pasku jest napis FORUM. jak się go zaznaczy, to rozwija się pasek do forum i tam jest szybkie menu. Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts