EZS 08.04.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 nie, białe pod tym żółtym napisem Murator znalazłam. ale tam jest tylko 7. Nie da sięod razu pokazać wszystkich??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 na białej listewce Witaj, ...... Wiadomości Twój profil Twoje posty Ustawienia Wyloguj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.04.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 No to ja póki co, wchodzę z szybkiego menu i tam mam wszystkie. Z "ustawień" mam 5. Pewnie to jakiś błąd do poprawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 nie, białe pod tym żółtym napisem Murator znalazłam. ale tam jest tylko 7. Nie da sięod razu pokazać wszystkich??? nizej po prawej masz "pokaż wszystkie " kliknij na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.04.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 No jest. Matko, zanim sie to wszystko ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 pomału, damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.04.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Pewnie, że damy. W sumie, to mi sie nie śpieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 O małgosia jeszcze gdzies napisała,że subskrypcje sa też w Forum > szybkie menu> subskrypcje tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.04.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 O małgosia jeszcze gdzies napisała,że subskrypcje sa też w Forum > szybkie menu> subskrypcje tematów No toż pisałam 3 posty wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 No to ja póki co, wchodzę z szybkiego menu i tam mam wszystkie. Z "ustawień" mam 5. Pewnie to jakiś błąd do poprawienia. o ja ślepam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tablo 08.04.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ania klepka, zaintrygowala mnie twoja wiadomosc na priva, ale po zmianach na forum nie potrafie Ci odpisac. Moze zaloguj sie na http://www.forum.endoendo.pl i tam spokojnie pogadamy pzdr. mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.04.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Wogóle sie wszystko zkaszaniło. Znikły posty z ostatnich miesięcy. Przez pewien czas były złe ustawienia wyświetlania wątków obecnie - jesli ktoś korzysta z domyślnych ustawień dla forum, wszedzie powinny być wyswietlane posty: - od poczatku istnienia forum - wg chronologii: ostatnie wpisy i malejąco (czyli tematy z najnowszymi wpisami są najwyżej na liście wątków) Ilość postów w wątku można sobie ustawić klikajac na górze "Ustawienia", a potem po lewej "Ustawienia zaawansowane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Powiedzcie mi proszę czym rózni sie blog od dziennika budowy ? Nie wiem na co się zdecydowac, a nie wszystko jeszcze u mnie działa jak nalezy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.04.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Powiedzcie mi proszę czym rózni sie blog od dziennika budowy ? Nie wiem na co się zdecydowac, a nie wszystko jeszcze u mnie działa jak nalezy.... na razie, dla mnie, głównie tym, że będziesz mogła się pobawić w "ciebie lubię i wpuszczę" a "ciebie nie chcę widzieć", jednym słowem w piaskownicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.04.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 na razie, dla mnie, głównie tym, że będziesz mogła się pobawić w "ciebie lubię i wpuszczę" a "ciebie nie chcę widzieć", jednym słowem w piaskownicę Ok. Ale gdzie te mozliwe ograniczenia - w dziennikach czy w blogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.04.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 z tego co wie w blogachA dziennik do bloga należy jakoś przenieśćale te blogi jeszcze chyba nie działają jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.04.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 mojego zaczęłam przenosić... ale sobie odpuściłam po linki do dzienników i komentarzy zaczęły działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 08.04.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Racja, masakrycznie długo otwiera się w IE; sprawdziłem teraz, a że prawie jej nie używam, do tego CCleaner co kilka godzin czyści wszystko do spodu - więc cache jest czysty. Strona w tym dziale, wątek z 5 stronami, czas otwierania - 23 sekundy W Operze i Chrome trwa to ok. 3 sec. 23 sekundy to jest super prędkość! Mnie się z IE przez cały dzień nie udało wejść na forum wcale, czekałam po kilka minut, po prostu zawieszało się (nie komp, tylko dostep do strony forum). Kilkanaście kliknięć "Zamknij teraz" i "Nie wysyłaj komunikatu o błędach". Podobne cyrki mam od tygodni z dogomanią, więc raczej nie widzę tego optymistycznie dla uzytkowników starych kompów, na dodatek nie mających wpływu na ich oprogramowanie Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.04.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Dzisiaj indeksuje się forum. Będzie lepiej i szybciej. Prosimy o zrozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.04.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 na razie, dla mnie, głównie tym, że będziesz mogła się pobawić w "ciebie lubię i wpuszczę" a "ciebie nie chcę widzieć", jednym słowem w piaskownicę mmmm, my favorite zaraz gdzieś wleze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts