Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowe forum - ZGRRROZA !!!!

Jarek.P

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wogóle sie wszystko zkaszaniło. Znikły posty z ostatnich miesięcy.

Przez pewien czas były złe ustawienia wyświetlania wątków

obecnie - jesli ktoś korzysta z domyślnych ustawień dla forum, wszedzie powinny być wyswietlane posty:

- od poczatku istnienia forum

- wg chronologii: ostatnie wpisy i malejąco (czyli tematy z najnowszymi wpisami są najwyżej na liście wątków)

Ilość postów w wątku można sobie ustawić klikajac na górze "Ustawienia", a potem po lewej "Ustawienia zaawansowane"

Powiedzcie mi proszę czym rózni sie blog od dziennika budowy ? Nie wiem na co się zdecydowac, a nie wszystko jeszcze u mnie działa jak nalezy.... :(

na razie, dla mnie, głównie tym, że będziesz mogła się pobawić w "ciebie lubię i wpuszczę" a "ciebie nie chcę widzieć", jednym słowem w piaskownicę:cool:

Racja, masakrycznie długo otwiera się w IE; sprawdziłem teraz, a że prawie jej nie używam, do tego CCleaner co kilka godzin czyści wszystko do spodu - więc cache jest czysty.

Strona w tym dziale, wątek z 5 stronami, czas otwierania - 23 sekundy :o

W Operze i Chrome trwa to ok. 3 sec.

23 sekundy to jest super prędkość! Mnie się z IE przez cały dzień nie udało wejść na forum wcale, czekałam po kilka minut, po prostu zawieszało się (nie komp, tylko dostep do strony forum). Kilkanaście kliknięć "Zamknij teraz" i "Nie wysyłaj komunikatu o błędach". Podobne cyrki mam od tygodni z dogomanią, więc raczej nie widzę tego optymistycznie dla uzytkowników starych kompów, na dodatek nie mających wpływu na ich oprogramowanie :-(

Edytowane przez zielony_listek