Barbossa 08.04.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A to takie buty . Chociaż jak se przypomnę ze dwa lata temu naszych informatyków w szczycie paranoi i problemy z zainstalowaniem sterowników do nowej drukarki . Tak się sami zapętlili z tym blokowaniem wszystkiego wszystkim że pól dnia u nas siedzieli . są firmy, że jak pendrive nie działa to przychodzi informatyk, na własnym kompie jesteś gościem, instalacja drukarki? - zlecenie do działu informatycznego, od zakupu po uruchomienie i instalację oprogramowania, chyba tylko aktualizacje windy samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 08.04.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 chyba tylko aktualizacje windy samemu Oj często nie, nawet wybierają, które aktualizacje się wgrywają, a które nie. Często wszystkie zmiany - nawet tak banalna jak ustawienie tapety (i to bynajmniej nie na taką jakbyś chciał robione jest zdalnie prze servicedesk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 09.04.2010 03:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Wystarczy pracę podgonić to się ma chwilkę czasu na duperele . Ale masz rację nie brnijmy, bo na psa ogrodnika wychodzę. . Co do aktualizacji to sami rozsyłają po kompach . A co do bycia gościem na służbowym kompie , to się na szczęście zmieniło . Nie wyrabiali się już więc dali ludziom trochę luzu (ale dostęp do internetu tylko wybrańcy). Trudno latać po firmie z każdą duperelą w której jest bez mała kilkaset kompów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 09.04.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ano możesz, jeśli na przykład przeglądasz na firmowym zestandaryzowanym laptopie. Bingo! Malka, nie zawsze mamy wpływ ne pewne sprawy Ale, kochani moi, dzis wchodzę na forum! Wchodze z IE 6.0, widzę wszystko, funkcje w zasadzie działają. Choc jeszcze zupelnie zagubiona jestem, musze się przyzwyczaić do nowego, to działa Bardzo dziękuję adminowi, musi się narobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 09.04.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 a takkkk,tego nie wzięłam pod uwagę... posiadam absolutnie prywatny komputer i wykorzystuję go do prywatnych celów wedle własnego uznania Odpowiem Ci tak jak pani w sklepie zoo mojej koleżance. Otóż koleżanka zobaczyła majtki lateksowe i spytała po co to, na co ekspedientka: "to, że pani ma samca, nie znaczy, że może pani nic zupelnie nie wiedziec o suczkach!" A były to majtki zakladane suczkom w czasie cieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.04.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ja tak mam......laptop firmowy, ale moge sobie latac gdzie chce po internecie...firma tez mnie moze zawolac kiedy chce...taki uklad...wiec oni sie nie czepiaja i ja sie nie czepiam, ze w czwartek o 21:00 jest pozar i przemarsz wojsk ...ale firma steruje oprogramowaniem na laptopie i nie wolno miec nic do firma sama nie zainstaluje...nawet PhotoShopa czy inne iTunes...wiec mam Firefox'a...ktory dziala pieknie...nie mam zadnych problemow.... Tak dla statystyk - sa osoby ktorym Firefox dziala OK Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.04.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Mnie też firefox już ładnie chodzi. Chociaż zaraz po świętach było tragicznie. A kompa mam prywatnego i instalować mogę, co zechcę - jeden z plusów wolnego zawodu i nienormowanego czasu pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 09.04.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Tak dla statystyk - sa osoby ktorym Firefox dziala OK Maja dobijam do załogi - mi też pięknie śmiga (już) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.04.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 U mnie też już ładnie śmigacoraz bardziej mi się to nowe podoba:yes:Doceniam starania admina i dziękuję za polskie nazewnictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 09.04.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) D o d a ł e m, bo z jakiś powodów mi "zjadło" pierwsze zdanie: Trochę się dziwię, że pojawiają się głosy, że wystarczy zainstalować inną przeglądarkę i będzie OK. Sam używam IE 8 i nie zamierzam zmieniać swoich upodobań w tym zakresie, tylko i wyłącznie po to aby „oglądać” FM. Moim zdaniem, jeśli szybkość i funkcjonalność naszego forum, będzie uzależniona w dużej mierze, od „sprzętu” i zainstalowanego oprogramowania, to ten „ogranicznik” dostępności dla „mas” spowoduje jeszcze większą migrację na inne fora, niż ta dotychczasowa (a ta już jest dość duża). Te strony „ważą” (najprawdopodobniej) kilka lub kilkanaście razy więcej, niż starego FM, a to z kolei „preferuje” użytkowników z szybkimi i „pojemnymi maszynami”.Niestety „mas” nie stać na zmianę sprzętu tylko po to aby w miarę sprawnie korzystać z tego forum – tym bardziej, że nie jest to forum specjalistyczne, tylko z założenia masowe. Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez sSiwy12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.04.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ja mam IE8 i dziś dobrze śmiga:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 09.04.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 jutro przetestuję na łączu 45 kb/s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.04.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 może ktoś pomoże, dlaczego w "twoje posty" widzę tylko 6 swoich postów i to nie koniecznie ostatnio pisanych? gdzie tego szukać? nie mam też wszystkich subskrypcji ustawionych:( obleciałam wszystkie ustawienia i nici, albo nie wiem gdzie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.04.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Mam wrażenie, że dużo starych postów "zjadło"... ciekawe, czy na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.04.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 czy mi się zdaje czy czcionka postów urosła? (fajnie bo jam ślepa:cool:)Tatarak ja to już nawet nie o tych starych postach mówię, tylko o takich co je dziś pisałam czy już po uruchomieniu nowej wersji, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.04.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 urosła mnie tez się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.04.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 czy mi się zdaje czy czcionka postów urosła? (fajnie bo jam ślepa:cool:) Tatarak ja to już nawet nie o tych starych postach mówię, tylko o takich co je dziś pisałam czy już po uruchomieniu nowej wersji, chyba zamienili. Wcześniej ta większa czcionka była w cytowanym poście. Teraz jest odwrotnie. Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.04.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Jest taka prawidłowość psychologiczna, że jeśli najpierw kogoś bardzo zestresujemy/zdenerwujemy, a potem sprawimy choćby drobną radość, to zostanie ona odebrana z ogromnym entuzjazmem. No to właśnie mamy ćwiczenie praktyczne: najpierw nas Redakcja maksymalnie wkurzyła zmianą grafiki, a teraz zwiększyła czcionkę i cieszymy się jak dzieci To ja jeszcze poproszę coś zrobić z tym czerwonym paskiem i już nawet nie oddawajcie zgubionych postów Cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.04.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 a ja lubię czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.04.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Mam wrażenie, że dużo starych postów "zjadło"... ciekawe, czy na zawsze. Jeśli w na górze strony w "Ustawieniach" >> "Zaawansowane ustawienia" masz "Domyślne ustawienia historii wątków" zaznaczone "Domyślne dla forum" lub własne "Pokaż wszystkie wątki", powinieneś widzieć cały dorobek Forum - od początku istnienia FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts