KamaG 09.04.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) wow, oddano mi wszystkie moje posty, niedawno marudziłam, że mam tylko 6 a już są wszystkie nawet te z 2008roku, dziękuję, teraz już będę mogła odnaleźć interesujące tematy ps. no może nie wszystkie ale dużo, wciąż brak tych świeżo pisanych, no ale te w miarę pamiętam Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.04.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Dopiero dzisiaj udało mi się "skorzystać" z FM. Już sobie ostatnio myślałam, że mnie zablokowano Po przeczytaniu tego wewątka widzę, że inni mieli podobne problemy Nie wiem jak się tu połapać wszystko jest inne, nie umiem się przyzwyczaić Na dodatek mnie wylogowało samo Wolałam starą wersję, ale pewnie to se ne vrati Idę pootwierać stare powiadomienia i nadrabiać zaległości w czytaniu. Jak mnie znowu coś przystopuje, to będę prosić o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 W chrome po prawej na górze kartka i "Rozmiar tekstu" Próbowałam, ale ma mnie w głębokim poważaniu. Już trzeci dzień ustawiam w Chrome "Większy tekst" i... nic. Opera ma fanaberie na nowym FM: - często nie likwiduje zaznaczenia z działu, w którym wszystko nowe przeczytałem - kliknięcie na flagę nie zawsze kieruje do pierwszego postu napisanego w jakimś temacie od mojego ostatniego wylogowania się, lecz do ostatniego - w historii musiałem ustawić sprawdzanie nowych wersji stron i obrazków co kilka godzin, choć nic nie przechowuję; kiedy miałem zaznaczone "Nigdy", w widoku działów wcale nie znikało zaznaczenie o nowych postach, pomimo ich przeczytania, logowanie wchodziło po ponownym przeładowaniu itp. To mi nawet jakoś działa, jedyne mankamenty to te, o których pisałam wcześniej. Kliknięcie w taki symbol >> przy wątku powinno kiierować do ostatniego w ogóle postu w wątku, a mnie na Operze kieruje często na pierwszą stronę. Może teraz jest lepiej? Dziś przeróbce uległ cały dół strony z linkami serwisów Muratora, naprawdę ładnie jest to teraz zrobione Jest trochę lepiej: tylko 1/3 strony jest teraz pusta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 10.04.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Próbowałam, ale ma mnie w głębokim poważaniu. Już trzeci dzień ustawiam w Chrome "Większy tekst" i... nic. Dla powiększenia rozmiaru tekstu możesz wykorzystać skrót klawiaturowy. Powinno działać na wszystkich przeglądarkach, choć np Opery już dawno nie używałem i mogę się mylić. Mozillę i Chrome obsługuje bezproblemowo. Szybkość działania nowego FM trochę się poprawiła, ale dalej w momencie otwarcia kilku wątków na raz strasznie "muli":( Zakładam że winy nie ponosi moje łącze, bo 5Mbit/s do tej pory wystarczało bezproblemowo do przegladania netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.04.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Depesia CTRL i plus - jednocześnie wciśnij - działa na wszystkich przeglądarkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.04.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Czy teraz zdjęcia wstawia się jak na starym forum?Czy można bezpośrednio z kompa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.04.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 można, masz dwie wersje z kompa i z zewnątrz. Te z kompa możesz wklejać w czterech wielkościach, miniatura, medium, large i wielkość oryginału (wybór masz po załadowaniu zdjęcia - po chwili w lewym górnym rogu masz ołówek, na który klikasz i wybierasz opcje wielkości i miejsca w którym chcesz mieć zdjęcie wklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 No stosuję Ctrl i +, znam od lat (jak kto ślepy, to musi to znać ), ale miałam nadzieję, że nie trzeba będzie wciskać tego po każdym przejściu na inną stronę czy przeładowaniu. A tu... figa. I jeszcze na dodatek nie idzie tego zmniejszyć z powrotem (ma w nosie mnie i moje Ctrl i minus), chyba zostanę przy mojej Operze. Choć wolniejsza, to przynajmniej pamięta, że ma duże pokazywać i zmniejsza, kiedy chcę. Dobra, idę już, przestaję marudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 10.04.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Powrót do normalnego rozmiaru to Ctrl i 0Ctrl i - nie zawsze działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Słuchajcie, słuchajcie, rewelacja! Wczoraj zaktualizowałam Operę do 10.51 u mnie śmiga jak przecinak! BARDZO szybka, żadnych pustych przestrzeni na dole strony, wszystkie menu pod nickiem pokazuje - no marzenie! Nowa Opera - wieeeeelkie szczęście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qnik111 11.04.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Gdzie szukać emotikonów, nie mam ich w szybkiej odpowiedzi jak i w zaawansowanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Słuchajcie, słuchajcie, rewelacja! Wczoraj zaktualizowałam Operę do 10.51 u mnie śmiga jak przecinak! BARDZO szybka, żadnych pustych przestrzeni na dole strony, wszystkie menu pod nickiem pokazuje - no marzenie! Nowa Opera - wieeeeelkie szczęście! tak z ciekawości zainstalowałam i potwierdzam ta przeglądarka to istny szatan działa bardzo szybko - dzięki za cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 11.04.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) opera... nie lubię jej bo to za duży kombajn... do wszystkiego.... ale może przekonam się do niej? ...jak mówicie że śmiga to przetestuję ją... chociaż FF też mi dobrze chodzi... Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez Rom-Kon literowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.04.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 a ja nie jestem zadowolonaPo pierwsze - i w pracy (FF) i w domu (IE) nie mogę wklejać zdjęć z kompa. Pokazuje mi się takie okienko z załadowanym odnośnikiem http/ i żadnych możliwości zmiany na CPo drugie - ktoś mówił o edycji tekstu? Ja mam na FF ale nie na IE, czyli to sprawa przeglądarki a nie forumpo trzecie - jak klikam odpowiedz lub odpowiedz z cytatem, to coś mi się przestawia ze stroną, NIE pokazuje się okienko do pisania ale przerwa w postach (dzura!). Muszę kliknąć drugi raz, żeby móc pisać. Hała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.04.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Mam takie nieśmiałe pytanie, czy ktoś litościwy już gdzieś objaśniał jak to teraz ze zdjęciami ma być, ale w taki bardzo prosty sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 już mówie... w szybkiej odpowiedzi masz okienko z drzewkiem (3 z prawej) klikasz i widzisz pytanie o to czy fotka ma być z kompa, czy URL (druga zakładka) wybierasz.... jak z kompa to klikasz select files i masz swoje pliki... jak url to musisz wkleic adres , ale musisz uważać na wielkość zdjęcia..... no i 5 szt na jednego posta i po krzyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.04.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Bardzo Ci dziękuję za informację Będę próbować w przypływie natchnienia Po krzyku, to będzie jak się już nauczę, bo w trakcie przewiduję okrzyki różne, w tym niecenzuralne Co do pracy z kompem, to miewam paranormalne zdolności. Zdarzają mi się różne takie efekty, które normalnemu człowiekowi zdarzyć się nie mogą Ale nic to, obym zdrowa była, zarówno na ciele, jak i na umyśle. "Efekty" zawsze jakoś się da naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 ..:d:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.04.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 /:to i ja próbuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Gdzie szukać emotikonów, nie mam ich w szybkiej odpowiedzi jak i w zaawansowanej Musisz wejśc w swój profil i w ustawieniach poszukać ustawień edycji. Wybierz edycje w trybie WYSIWYG i zatwierdź. I wtedy powinno wszystko działać zadziałać w zaawansowanej edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts