Tatarak 19.04.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Tatarak; DPS nie jestem informatykiem ani komputerowcem więc już naprawdę nie wiem co Wam doradzić. Starałem się pomóc, a wyszło jak zwykle :D:D Może problem jest gdzieś głębiej w trzewiach komputera, np system operacyjny starszego typu. Nie mam pojęcia. Musiałby się wypowiedzieć jakiś informatyk. U mnie jest zainstalowana Vista 64 bit. AAAAA słuchajcie - nie wiem, co się stało, ale jak już wrzuciłam zdjęcia w sieć i postanowiłam wkleić ten przeklęty url, to forum raptownie zmieniło zdanie i pokazało mi takie okno, jak na Twoim screenshocie, Jani, czyli do wyboru grafika z kompa lub sieci...!!! ja już nic nie dłubałam w komputerze, więc może jednak Redakcja raczyła jakieś szamaństwo pouprawiać dla dobra użytkowników? dowód: chociaż w sumie nie dowód, bo akurat z albumu w sieci. no nic, wierzcie mi na słowo DPS, spróbuj dziś jeszcze raz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 19.04.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Cieszę się że Ci się udało i wreszcie działa.Krzyknij sobie dla poprawienia humoruJESTEM WIELKA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.04.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Cieszę się że Ci się udało i wreszcie działa. Krzyknij sobie dla poprawienia humoru JESTEM WIELKA:) Z reguły dla poprawienia sobie humoru kobiet krzyczą coś w stylu: zeszczuplałam o jeden rozmiar serdeczne pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 19.04.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 :D W takim rozumieniu to rzeczywiście popełniłem faux pas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 19.04.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Dlaczego w Dziennikach Budowy tematy ustawiają mi się od najnowszego do najstarszego, mimo że w ustawieniach zaznaczyłam "tryb liniowy - starsze na początku"? Ten błąd występuje tylko w Dziennikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 AAAAA słuchajcie - nie wiem, co się stało, ale jak już wrzuciłam zdjęcia w sieć i postanowiłam wkleić ten przeklęty url, to forum raptownie zmieniło zdanie i pokazało mi takie okno, jak na Twoim screenshocie, Jani, czyli do wyboru grafika z kompa lub sieci...!!! ja już nic nie dłubałam w komputerze, więc może jednak Redakcja raczyła jakieś szamaństwo pouprawiać dla dobra użytkowników? dowód: [ATTACH=CONFIG]1204[/ATTACH] chociaż w sumie nie dowód, bo akurat z albumu w sieci. no nic, wierzcie mi na słowo DPS, spróbuj dziś jeszcze raz, co? Niestety - u mnie bez zmian. Ale juz się z tym pogodziłam, trudno... Za to bardzo mi sie przyda porada Jani, jak przekierowac link na konkretny post, bo wcale nie zawsze chce się trafić na najnowszy - czasem chcę podlinować konkretną wypowiedź na forum. Dziękuję, Jani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 20.04.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 To moze ktos mnie oswieci i powie dlaczego w "Twoje posty" nie ma najnowszych wpisow - chocby tego nie bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 20.04.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 W moim przypadku zbyt szczegółowe rozdrobnienie tematów ściśle budowlanych spowodowało, że w ogóle przestałem się nimi interesować i odpisywać na pytania. Wcześniej wchodziłem do "wymiana doświadczeń" i jeżeli wpadło mi w oko coś, w czym mogłem być pomocny to odpisywałem. ja po skończeniu budowy też najczęściej czytywałem "wymianę" i teraz mam taki problem jak Ty, masa wątków trafia już teraz do swoich działów - więc już ich nie czytam - już proponowałem żeby wymiana była czymś w rodzaju worka, może po prostu z linkami do wszystkich nowych postów - wtedy można by przeglądać jak kiedyś a jak by mnie coś zainteresowało/mógłbym coś napisać to link wrzuca mnie do konkretnego działu od razu... Bez zbytniej ingerencji mielibyśmy "Wymiana doświadczeń - worek" co stałoby się dla mnie najczęściej odwiedzanym działem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 20.04.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) Niestety - u mnie bez zmian. Ale juz się z tym pogodziłam, trudno... Za to bardzo mi sie przyda porada Jani, jak przekierowac link na konkretny post, bo wcale nie zawsze chce się trafić na najnowszy - czasem chcę podlinować konkretną wypowiedź na forum. Dziękuję, Jani! Na nic się nie musisz godzić. Wszak mamy podobno demokrację DPS, na razie tyle udało mi się rozpracować odnośnie nowego FM. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158167-Nowe-forum-ZGRRROZA-!!!!&p=4075166&viewfull=1#post4075166 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158219-%C4%86wiczenia-na-nowym-edytorze&p=4076191&viewfull=1#post4076191 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158219-%C4%86wiczenia-na-nowym-edytorze&p=4076336&viewfull=1#post4076336 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158219-%C4%86wiczenia-na-nowym-edytorze&p=4076607&viewfull=1#post4076607 Problem z wklejaniem zdjeć przez okienko "Please enter the URL of your link:" też już został rozwiązany. Wszystko jest w linkach. Spłodziłem jeszcze coś takiego: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158219-%C4%86wiczenia-na-nowym-edytorze&p=4078153&viewfull=1#post4078153 Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez Jani_63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 21.04.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 A ja nie bardzo wiem jak wyszukiwac konkretne posty? Kiedyś wypisywałam co chciałam znaleźc i polecenie szukaj w postach a teraz mimo prób ciągle pokazuje mi że znalazł fora a nie posty. Ręce opadają bo chiałam znaleźc coś o np. schodach drewnianych to bym musiała ludziom przeglądac całe dzienniki ;-( chyba że jeszcze na cos mądrego nie wpadłam i to coś gdzies tu jest. Bardzo mi pasowało stare forum .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.04.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 DPS Nie wiem,czy Ci pomogę, ale jeśli chodzi o zdjęcia z kompa to przed kliknięciem w drzewko klikam w kwadracik z podwójnym A w prawym górnym rogu. Wtedy pokazuje mi się okienko from computer. Dlaczego tak jest nie mam pojęcia, ale działa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Nie wiem, mogę i tego spróbować. Jani - jesteś wielki, jeśli chodzi o chęć pomocy, bardzo Ci dziękuję! Słuchajcie, zainstalowałam w końcu z ciekawości mozillę Firefoxa, żeby zobaczyć. No i jest tak, że wszystkie metody zawodzą, wszystkie - klikanie w podwójne A też. Ale przy użyciu Mozilli - jest!!! Pokazuje się okno dialogowe takie, jak na zrzutach u innych osób. Eeee, ściema, jak to działa wyłącznie na jednej przeglądarce, w dodatku nie "mojej"... REDAKCJO, CO Z TYMI ZDJĘCIAMI??? Da się jakoś normalnie to wstawiać? Jakaś porada będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.04.2010 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 DPS Nie wiem,czy Ci pomogę, ale jeśli chodzi o zdjęcia z kompa to przed kliknięciem w drzewko klikam w kwadracik z podwójnym A w prawym górnym rogu. Wtedy pokazuje mi się okienko from computer. Dlaczego tak jest nie mam pojęcia, ale działa:D ? u mnie jest w lewym rogu i nie działa tak jak to opisałaś. Jak klikam na drzewko to zawsze mam komunikat z prośba o adres obrazka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.04.2010 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 ? u mnie jest w lewym rogu i nie działa tak jak to opisałaś. Jak klikam na drzewko to zawsze mam komunikat z prośba o adres obrazka. na chrome nie mam A/A po prawej, jak włączę explorera to mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.04.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Niestety forum nie jest dopracowane i na różnych przegladarkach różnie działa Zainstalowałam sobie Google Chrome by móc korzystać z forum to z Firefoksa pouciekały mi wtyczki, których teraz zainstalować nie mogę - nie wiem czemu :evil: Ostatnie moje posty pokazują się z 10 kwietnia i inne równie uprzykrzające życie zonki ZGROZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.04.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 powoli, bardzo powoli zaczynam się do nowej szaty przyzwyczajać. Pierwsze błędy zostały już usunięte, ciągle drażni mnie czerwony kolor ale niech tam - niech już będzie jak ktoś tak go lubi ciągle drażni mnie i uniemożliwia tak naprawdę korzystanie z wyszukiwarki jest odnoszenie wyników (nawet przy zaznaczonej opcji "posty") nie do konkretnego posta (tak jak było w poprzedniej) tylko do wątku w którym ten post został opublikowany - i to w tej chwili najbardziej mi przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 22.04.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Dlaczego dzisiaj forum tak wolno dziala?? kazda strona ładuje mi sie kilka minut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 22.04.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 A już myślałem że tylko ja tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.04.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Dlaczego dzisiaj forum tak wolno dziala?? kazda strona ładuje mi sie kilka minut... A już myślałem że tylko ja tak mam. A już miałam zakładać wątek o odpowiedzialności za nerwicę żołądka, ale widzę że nie jestem sama, więc już mi trochę raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 23.04.2010 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 No ja wrzodów też się z tego powodu nabawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts