Magdalena74 23.04.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Mnie też chodzi o wiele wolniej niż to stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.04.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 dziś cytowałam kogoś to pouciekały wszystkie polskie znaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 23.04.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 U mnie tez nowe forum chodzi strasznie wolno, i to aż tak wolno że mi się nawet logować nie chce Zawsze korzystałam z opcji "zobacz posty od ostatniej wizyty" a teraz nie mogę tego znaleźć. Może ktoś pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.04.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 U mnie tez nowe forum chodzi strasznie wolno, i to aż tak wolno że mi się nawet logować nie chce Zawsze korzystałam z opcji "zobacz posty od ostatniej wizyty" a teraz nie mogę tego znaleźć. Może ktoś pomoże ? teraz klikasz na "nowe posty" na pasku narzędzie po lewej stronie, na górze; w zakładce "FORUM" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.04.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 teraz klikasz na "nowe posty" na pasku narzędzie po lewej stronie, na górze; w zakładce "FORUM" http://img293.imageshack.us/img293/8052/nowe.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.04.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 acha, nowe posty. Do niedawna mogąłm sobie ustawić z jakiego okresu a wczoraj mi tą opcję wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 23.04.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Aneta-we dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakrEtka 23.04.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Witam... a ja jestem świeżynka i rozgryzam drugi dzień... iii... przyznaję - kultura osobista mnie opuściła. To co mnie interesuje - próbuję wyszukać, oj troszku z nie najlepszym skutkiem (he, szybciej zorientuję się co i gdzie w Wersalu niż tu), Wolno idzie, więc MOCY PRZYBYWAJ! ;O) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cineck 23.04.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Do programistów tego forum - zróbcie wreszcie coś z opcją SZUKAJ bo na nic to forum kiedy nie można nic wyszukać , a postów jest tu kilkanaście tysięcy, więc powodzenia życzę. Myślę , że to priorytet. Aaaaa i na moje zmieńcie liczbę wyświetlanych postów na stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 23.04.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 U mnie tez nowe forum chodzi strasznie wolno, i to aż tak wolno że mi się nawet logować nie chce ... A ja dzisiaj zmienilem dostawce internetu i mi zaczelo smigac - bo tez juz chcialem ponarzekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.04.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Była awaria, przerwa techniczna. Teraz forum działa właściwie. Przepraszamy za utrudnienia. Kolejne zmiany i poprawki w toku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 23.04.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Mam subskrybcję natychmiastową grupy Górny Śląsk. Pierwsze kliknięcie w link w mailu przenosi mnie do postu z 7 kwietnia, drugie (chwilę później) do postu z 10 kwietnia, dopiero trzecia próba kończy się prawidłowym linkowaniem. Ktoś wie o co może chodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 23.04.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Była awaria, przerwa techniczna. Teraz forum działa właściwie. Przepraszamy za utrudnienia. Kolejne zmiany i poprawki w toku... Mam taką sugestię żeby może na przyszłość informację o działaniach technicznych mogących zakłócać normalne funkcjonowanie umieszczać przed pracami w formie komunikatu sieciowego. Zaoszczędziłoby to sporo nerwów wśród użytkowników FM. Wiadomo - awaria to awaria, tu chyba nic nie możecie zrobić. Osobiście dziękuje za poinformowanie co było przyczyną tylu stresów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.04.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Mam pytanie. Może gdzieś jest odpowiedź, ale za dużo tych wątków o działaniu forum. Czy jeśli chcę do kogoś wysłać PW, to musze wchodzić na jego profil? Nie ma jakiegoś skrótu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 24.04.2010 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Niekoniecznie. Wystarczy kliknąć na NIck osoby do której chcesz wysłać wiadomość. Otworzy się takie okienko W nim jak widać masz między innymi przycisk dający możliwość przejścia do PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.04.2010 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 No własnie mi sie nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 25.04.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Spróbuj może zmienić przeglądarkę, albo doinstalować wtyczki które najprawdopodobniej są odpowiedzialne za pewne niedogodności. A nawet jeśli nie, to i tak się przydadzą http://pobierz.pl/szukaj,wtyczki-do-firefoxa.html https://addons.mozilla.org/pl/firefox/browse/type:7?from=%2Fen-US%2Ffirefox%2Fbrowse%2Ftype%3A7 https://chrome.google.com/extensions?hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.04.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Korzystam z opery i IE. Nie piszę tych prywatnych wiadomości wiele, więc jakoś dam radę, bo na operze forum chodzi mi całkiem sprawnie, więc nie będę zmieniać. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.04.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Po najechaniu wskaźnikiem myszy na dowolny nick w którymkolwiek wątku klikamy nań jeden raz lewym przyciskiem myszy - powinno się wówczas pojawić menu z opcjami wyboru jak na screen'ie powyżej Nie masz takiej opcji? Na pewno działa w Operze i IE, zresztą w FF i Chrome też UWAGA - powyższy sposób nie działa jednak, kiedy klikamy na nick w wynikach wyszukiwania, np. na liście użytkowników - wtedy otwiera się profil danego użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.04.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 No nie łotwiera mi sie. Nie wiem, czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts