Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowe forum - ZGRRROZA !!!!

Jarek.P

Recommended Posts

Próbując oswoić się z nowym forum ciągle doświadczam jakiś problemów.. co zrobić aby wyszukując informacji na forum pojawiały mi się wiadomości a nie tematy z ilości stron np. 40.. kiedyś wpisałam np. silikaty i można było tak zrobić aby pojawiały się wiadomości w których występowało to hasło a teraz muszę przegląc wszystkie posty tematu w której może w jakieś wiadomości ktoś wspomniał coś o silikatach.. a może nie wiem jak to zrobić. Pomocy.!

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

4 dni temu sugerowałam umieszczenie licznika stron z subskrypcjami również na górze i znowu ni be, ni me, ni kururyku :(

Druga sprawa: w panelu z awatarami czas wpisów jest oznaczany: dzisiaj, wczoraj, a dopiero w jakichś odległych pokazuje się data.

Po co takie udziwnienia? Nie można normalnie od razu zobaczyć daty wpisu?

Czy tu w ogóle zagląda jakiś informatyk? To lekceważące milczenie jest, delikatnie mówiąc oburzające!

mikiada ja też mam ten problem. w starym forum jak zaznaczało się szukaj zawartość postów to wyszukiwało wybraną frazę i po kliknięciu otwierała się strona z tym słowem np 23 z 100 a teraz masakra wpisuję tynki kreisel i mam x tematów a każdy po kilkadziesiąt stron. mam niby przejrzeć 50 stron żeby znaleźć jedną linijkę????

może ktoś mi pomoże? np administrator

mikiada ja też mam ten problem. w starym forum jak zaznaczało się szukaj zawartość postów to wyszukiwało wybraną frazę i po kliknięciu otwierała się strona z tym słowem np 23 z 100 a teraz masakra wpisuję tynki kreisel i mam x tematów a każdy po kilkadziesiąt stron. mam niby przejrzeć 50 stron żeby znaleźć jedną linijkę????

może ktoś mi pomoże? np administrator

google i zapytanie wg wzorca:

"jakieś pytanie site:forum.muratordom.pl"

np

http://www.google.pl/#hl=pl&q=kasia1981+site%3Aforum.muratordom.pl&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=3c867bb79b5bb94f

Wyszukiwarkę FM odpuść, REDAKCJĘ także... Znudziło się im odpowiadanie na kolejne narzekania, a chyba nie mają zamiaru wprowadzić oczekiwanych poprawek lub przywrócić poprzedniego (lepszego!) forum.

Cha smutna prawda... może konkurencja zainteresuje się tematem - jak przygotować forum dla tysiecy/ milionów ludzi którzy rozpaczliwie szukają informacji - niezła grupa do przejęcia, dajmy ogłoszenie kto się nami zajmie:)
Ciekawa propozycja....hmmmm ciekawe co by było gdyby......faktycznie większość odeszła?

Mnie osobiście nie podeszła mnogość funkcji we własnym profilu. Może ja jakaś niekumata jestem, ale nie mam czasu, ani mi się nie chce rozgryzać wszystkich opcji. A może po prostu lubie prostotę i nie tego oczekiwałam po nowym. Sądziłam, że poprzednia wersja bedzie udoskonalona a została przekombinowana zupełnie inna wersja. Że o paskudnym, czerwonym, kolorze nie wspomnę. Gdzie żółta wizytówka forum, tak przecież charakterystyczna?

chyba jestem jakoś malo rozgarnięta bo o pgodzinie spędzonej na próbach i błedach nie wiem jak wstawić zdjęcie do dziennika, jak usunąć wpis ktory wpisałam jako komentarz bo nie moglam znalezc opcji nowy wpis... uczono mnie ze jezeli wprowadza sie jakies zmiany a juz tym bardziej takie wazne to trzeba robic to etapami, owajac ludzi ze zmianami a tu through... (zeby sie nie wyrazac) niech sie ludzie martwia. Ciekawe czy ktos wyciagnie z tego jakies wnioski.

kiedyś zmieniłam gdzieś, że ostatnie posty mi sie pokazywaly z kilku dni. Teraz mi się pokazuję tylko z dzisiaj. gdzie ja kiedyś ustawiłam inaczej??????

a co do zdjęć, już sobie odpuścilam temat

jak i wiele innych

ot, czego nie umiem robić to nie robię, nie mam czasu uczyć się obsługi jakiegoś forum, program albo jest intuicyjny, albo do bani

Your submission could not be processed because the token has expired. Please reload the window

taki komunikat pojawia mi się czasem jak próbuję wysłać posta, ja nie angielsko-języczna więc może ktoś mię oświeci co robię nie tak, będę wdzięczna:confused:

to chciałam wysłać:

Jeszcze się nie chwaliłam, płynie już u nas własna woda z rury :), co prawda jeszcze nie w całej instalacji tylko za licznikiem zamontowano zawór spustowy do którego przypięliśmy węża ogrodowego, ale jest, młody już zdążył umyć rower ;)

jest też kanaliza i studzienka malusia na działce, ale jeszcze nic nie spuszczałam ;)

jak panowie skończą tynki to sobie jakiś kibelek i zlewik zamontuję

ku pamięci link do dziennika josephine, ( kolor elewacji)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?106965-Budowanie-marze%C5%84/page7

dla czego nie może być po polsku tych komunikatów? czemu w cytacie tu mi weszło a w dzienniku nie mogę nawet tego cytatu umieścić?

a poza tym w ustawieniach profilu odwiedzający mnie zawsze robią to w 1970 roku

post wszedł dopiero jako cytat, w opcji odpowiedz z cytatem, po kilkukrotnych próbach wysłania

Edytowane przez KamaG

:stirthepot::offtopic::sleep::popcorn: Ja to się zastanawiam po jaką chol..ę są te emoty w wersji podręcznej, a po :evil::oops::cry: trzeba leźć aż do tabelki?

Druga część pytania w drugim poście, bo właśnie dostałam komunikat w wersji obcojęzycznej, że za dużo fotek/ikonek użyłam.

W POLSCE JESTEŚMY!!!!! PO POLSKU MÓWIMY I PISZEMY!!!!!! CZY KTOŚ TWIERDZI INACZEJ????? TAK-ADMINI, REDAKCJA I KTO TAM JESZCZE NA GÓRZE SIEDZI!!!