ponury63 01.06.2010 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 W POLSCE JESTEŚMY!!!!! PO POLSKU MÓWIMY I PISZEMY!!!!!! CZY KTOŚ TWIERDZI INACZEJ????? TAK-ADMINI, REDAKCJA I KTO TAM JESZCZE NA GÓRZE SIEDZI!!! Akurat nie wszyscy co "siedzą na górze" odpowiadają za wady skryptu, a sam skrypt ma błędy i jest niedopracowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 02.06.2010 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Przy okazji języka... nie wiem czy to komuś umknęło, czy może ma to jakiś cel (choć nie mam pojęcia jaki) ale w skrzynce wiadoości widnieją takie dwa zapisy.Imported Saved Received MessagesImported Saved Sent MessagesOsobiście wlałbym by było to w języku polskim, zwłaszcza że to jedyny zapis w j. angielskim przynajmniej w skrzynce odbiorczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.06.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Akurat nie wszyscy co "siedzą na górze" odpowiadają za wady skryptu, a sam skrypt ma błędy i jest niedopracowany Tak? To dlaczego nas uszczęśliwili takim forum? W handlu brak ulotki w języku polskim lub nieprzetłumaczenie instrukcji podlega karze finansowej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Akurat nie wszyscy co "siedzą na górze" odpowiadają za wady skryptu, a sam skrypt ma błędy i jest niedopracowanyPewnie, że nie wszyscy odpowiadają za wady, ale czy one zostaną poprawione? Czy dalej bedziemy raczeni anglojęzycznymi komunikatami? Pięknie EZS napisała "program albo jest intuicyjny, albo do bani " Jestem w stanie po takim czasie oswajania się z Nowym Forum, powiedzieć, że jest do bani. Intuicyjnego nie ma tu chyba nic prócz szybkiej odpowiedzi. A co do niej, to właśnie tam powinny być emoty te podstawowe, żeby na szybko móc wyrazić emocje. Sądziłam, że właśnie tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 się emoty pokazały w wersji podstawowej nawet nie zauważyłam kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Przy okazji języka... nie wiem czy to komuś umknęło, czy może ma to jakiś cel (choć nie mam pojęcia jaki) ale w skrzynce wiadoości widnieją takie dwa zapisy. Imported Saved Received Messages Imported Saved Sent Messages Osobiście wlałbym by było to w języku polskim, zwłaszcza że to jedyny zapis w j. angielskim przynajmniej w skrzynce odbiorczej. To akurat można zmienić samemu, nadając folderom dowolną nazwę, w tym przypadku np. archiwum odebranych / archiwum wysłanych: Panel użytkownika > Prywatne wiadomości > Edycja folderów a dokładnie: Ustawienia > Edycja folderów Można też tworzyć własne foldery Tak? To dlaczego nas uszczęśliwili takim forum? Nobody knows A co do niej, to właśnie tam powinny być emoty te podstawowe, żeby na szybko móc wyrazić emocje. Sądziłam, że właśnie tak będzie. One są pod odpowiedzią (notabene widoczne dopiero w edycji zaawansowanej, wraz z resztą emotek w boxie po prawej stronie), ponieważ dotyczą odpowiedzi - czyli "oznakowania" postu wybraną emotką niestety, te akurat emotki są niewyraźne i koszmarnie brzydkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 02.06.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 a ja wciąż nie wiem co robiłam źle , ja na prawdę nie umiem sobie tego przetłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Your submission could not be processed because the token has expired. Please reload the window Mniej więcej: "Twój wpis nie może zostać przetworzony, ponieważ znacznik (??) wygasł. Proszę odświeżyć stronę". Powinno pomóc wyczyszczenie plików tymczasowych przeglądarki, jeśli nie pomoże odświeżenie przez F5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 A co do niej, szybkiej odpowiedzi to właśnie tam powinny być emoty te podstawowe, żeby na szybko móc wyrazić emocje. Sądziłam, że właśnie tak będzie. One są pod odpowiedzią (notabene widoczne dopiero w edycji zaawansowanej, wraz z resztą emotek w boxie po prawej stronie), ponieważ dotyczą odpowiedzi - czyli "oznakowania" postu wybraną emotką niestety, te akurat emotki są niewyraźne i koszmarnie brzydkie Pisałam wcześniej o boxie jako tabelce Ja to się zastanawiam po jaką chol..ę są te emoty w wersji podręcznej, a po trzeba leźć aż do tabelki? Chodzi mi o to, ze w szybkiej odpowiedzi nie mogę zobrazować podstawowych uczuć typu płacz, wstyd, złość, radość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 02.06.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 (edytowane) dzięki Ponury, F5 jest dla mnie bardziej zrozumiałe:), będę wiedziała co zrobić następnym razem ps. ale tam też nie ma "płaczę" np czy "złości", lub "wstydzi się" Edytowane 2 Czerwca 2010 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ale nie wiadomo, czy F5 pomoże a tymczasowe usuwa się tak >> http://support.microsoft.com/kb/260897/pl [w Windows XP opcje internetowe widać w Widoku klasycznym, w Widoku kategorii są w dziale "Połączenia sieciowe i internetowe"] Chodzi mi o to, ze w szybkiej odpowiedzi nie mogę zobrazować podstawowych uczuć typu płacz, wstyd, złość, radość. A nie możesz kliknąć tego? http://img594.imageshack.us/img594/5300/emoty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 02.06.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 A na dole okienka z emotkami masz .. "Show all Smilies" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ponury, ale tam są tylko takie emoty cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 cd :hug: a mnie chodzi konkretnie o takie:evil: których pod ręką nie ma i trzeba iść aż do zaawansowanej odpowiedzi i jeszcze do boxu. A miało być łatwiej. Czepiam sie pierdół? Może. Ale akurat należę do tych osób, które mało "zinformatyzowane" są i lubią wyrażać uczucia emorkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 a mnie chodzi konkretnie o takie:evil: których pod ręką nie ma i trzeba iść aż do zaawansowanej odpowiedzi i jeszcze do boxu. odpowiedź już padła: na dole okienka z emotkami masz .. "Show all Smilies" czyli "pokaż wszystkie emotki" EDIT: o, właśnie poniżej pojawiła się wersja rysunkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 02.06.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Nie trzeba. 1. © by Ponury http://img594.imageshack.us/img594/5300/emoty.jpg 2. 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.06.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Panowie, szukacie protezy zamiast rozwiązania. "Zwykłe" emotki powinny pozostać na pierwszym planie, a pokemony gdzieś tam daleko! powyższa emotka czyli dwukropek i duże P, wcześniej była sympatyczniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 02.06.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 A czy ja mówię, że tak powinno być ? Nie powinno, ale tak się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Dobra oślepłam i niedowidziałam. Za bardzo się skupiłam na obrazkach. Co nie zmienia faktu, że żeby dostać to co chcę, muszę dodatkowo klikać. Przepraszam za zaśmiecanie forum pierdołkami nieuważnej baby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.06.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Wolę wstawiać je z "klawiatury" przez kombinację odpowiednich znaków, jednak chyba nie wszystkie podstawowe są w ten sposób dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts