Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowe forum - ZGRRROZA !!!!

Jarek.P

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przy okazji języka... nie wiem czy to komuś umknęło, czy może ma to jakiś cel (choć nie mam pojęcia jaki) ale w skrzynce wiadoości widnieją takie dwa zapisy.

Imported Saved Received Messages

Imported Saved Sent Messages

Osobiście wlałbym by było to w języku polskim, zwłaszcza że to jedyny zapis w j. angielskim przynajmniej w skrzynce odbiorczej.

Akurat nie wszyscy co "siedzą na górze" odpowiadają za wady skryptu, a sam skrypt ma błędy i jest niedopracowany
Pewnie, że nie wszyscy odpowiadają za wady, ale czy one zostaną poprawione? Czy dalej bedziemy raczeni anglojęzycznymi komunikatami?

Pięknie EZS napisała "program albo jest intuicyjny, albo do bani "

Jestem w stanie po takim czasie oswajania się z Nowym Forum, powiedzieć, że jest do bani.

Intuicyjnego nie ma tu chyba nic prócz szybkiej odpowiedzi.

A co do niej, to właśnie tam powinny być emoty te podstawowe, żeby na szybko móc wyrazić emocje. Sądziłam, że właśnie tak będzie.

Przy okazji języka... nie wiem czy to komuś umknęło, czy może ma to jakiś cel (choć nie mam pojęcia jaki) ale w skrzynce wiadoości widnieją takie dwa zapisy.

Imported Saved Received Messages

Imported Saved Sent Messages

Osobiście wlałbym by było to w języku polskim, zwłaszcza że to jedyny zapis w j. angielskim przynajmniej w skrzynce odbiorczej.

To akurat można zmienić samemu, nadając folderom dowolną nazwę, w tym przypadku np. archiwum odebranych / archiwum wysłanych:

Panel użytkownika > Prywatne wiadomości > Edycja folderów

a dokładnie: Ustawienia > Edycja folderów

Można też tworzyć własne foldery

Tak? To dlaczego nas uszczęśliwili takim forum?

Nobody knows ;)

A co do niej, to właśnie tam powinny być emoty te podstawowe, żeby na szybko móc wyrazić emocje. Sądziłam, że właśnie tak będzie.

One są pod odpowiedzią (notabene widoczne dopiero w edycji zaawansowanej, wraz z resztą emotek w boxie po prawej stronie), ponieważ dotyczą odpowiedzi - czyli "oznakowania" postu wybraną emotką

niestety, te akurat emotki są niewyraźne i koszmarnie brzydkie :(

Your submission could not be processed because the token has expired. Please reload the window

Mniej więcej: "Twój wpis nie może zostać przetworzony, ponieważ znacznik (??) wygasł. Proszę odświeżyć stronę".

Powinno pomóc wyczyszczenie plików tymczasowych przeglądarki, jeśli nie pomoże odświeżenie przez F5

A co do niej, szybkiej odpowiedzi to właśnie tam powinny być emoty te podstawowe, żeby na szybko móc wyrazić emocje. Sądziłam, że właśnie tak będzie.

One są pod odpowiedzią (notabene widoczne dopiero w edycji zaawansowanej, wraz z resztą emotek w boxie po prawej stronie), ponieważ dotyczą odpowiedzi - czyli "oznakowania" postu wybraną emotką

niestety, te akurat emotki są niewyraźne i koszmarnie brzydkie :(

Pisałam wcześniej o boxie jako tabelce

:stirthepot::offtopic::sleep::popcorn: Ja to się zastanawiam po jaką chol..ę są te emoty w wersji podręcznej, a po :evil::oops::cry: trzeba leźć aż do tabelki?

Chodzi mi o to, ze w szybkiej odpowiedzi nie mogę zobrazować podstawowych uczuć typu płacz, wstyd, złość, radość.

Ale nie wiadomo, czy F5 pomoże :eek:

a tymczasowe usuwa się tak >> http://support.microsoft.com/kb/260897/pl

[w Windows XP opcje internetowe widać w Widoku klasycznym, w Widoku kategorii są w dziale "Połączenia sieciowe i internetowe"] ;)

Chodzi mi o to, ze w szybkiej odpowiedzi nie mogę zobrazować podstawowych uczuć typu płacz, wstyd, złość, radość.

A nie możesz kliknąć tego?

http://img594.imageshack.us/img594/5300/emoty.jpg

cd

:stereo::stirthepot::yes::D:hug:

a mnie chodzi konkretnie o takie:evil::oops::cry: których pod ręką nie ma i trzeba iść aż do zaawansowanej odpowiedzi i jeszcze do boxu.

A miało być łatwiej. Czepiam sie pierdół? Może. Ale akurat należę do tych osób, które mało "zinformatyzowane" są i lubią wyrażać uczucia emorkami.

a mnie chodzi konkretnie o takie:evil::oops::cry: których pod ręką nie ma i trzeba iść aż do zaawansowanej odpowiedzi i jeszcze do boxu.

odpowiedź już padła:

na dole okienka z emotkami masz .. "Show all Smilies"

czyli "pokaż wszystkie emotki"

EDIT: o, właśnie poniżej pojawiła się wersja rysunkowa :)