Gosiek33 09.06.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Przenosimy Dzienniki Budowy w nową strukturę blogów czytaj tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.06.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Przenosimy Dzienniki Budowy w nową strukturę blogów czytaj tu się spóźniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.06.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 A niech szlag trafi te " ulepszenia"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 09.06.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Uważam że te nowe dzienniki są kiepskie, albo ja tego nie rozumiem, przedtem wyświetlały się wszystkie wątki na jednej stronie, a teraz jako osobne wątki. Dlaczego takie utrudnienia? Nie można łatwiej, prościej i przyjaźniej? Może ja coś źle robię? Mam wrażenie że forum i dzienniki stają się coraz trudniejsze i mniej przyjazne dla ludzi którzy nie koniecznie się znają na tym a chcę się podzielić swoimi doświadczeniami... Jaki cel przyświecał tym zmianom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 09.06.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Klikam na odnośnik np. Dziennik Ani forumowicza atija i wyświetla mi się stronka na której jest lista wszystkich dzienników. To co, mam teraz szukać w 300 dziennikach tego jednego? to po co te skróty? Czy czegoś nie rozumie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.06.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Szanowna Redakcjo jaki jest cel tych zmian? Kto o nie prosił? Chcę mieć dziennik w takiej formie w jakiej był. Nie chcę formy bloga i już.Dlaczego tak skutecznie zniechęcacie do forum jego użytkowników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 09.06.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 kicha kicha i jeszcze raz kichasubskrybcje działają jak pożal się bożedzienniki dostaja rozpierniczu i piknej nowej formy blogu - a tfu na psa urok i dziwić sie że na forum obok aż kipi i to sama elita piszesami sobie to zrobiliścieja chyba papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Szanowna Redakcjo jaki jest cel tych zmian? Kto o nie prosił? Chcę mieć dziennik w takiej formie w jakiej był. Nie chcę formy bloga i już. Dlaczego tak skutecznie zniechęcacie do forum jego użytkowników? ja też chcę stary dziennik !!!! - to po pierwsze po drugie chcę się dowiedzieć gdzie się podział mój stary dziennik i moje wszystkie posty. W nowym dzienniku mam tylko kilkanaście ostatnich postów, które ktoś przeniósł (ja tego nie robiłam), ale nie mam całej reszty od 2006 roku. Mam nadzieję, że się znajdą, bo się naprawdę wkurzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.06.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 http://www.uplook.net/prawo-autorskie/ Warto znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Do dupy te nowe pomysly ...... przenioslam wszystkie swoje wpisy z dziennika tutaj ..... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162013-Chomiczowka-edyty&p=4157564&posted=1#post4157564 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.06.2010 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Mam chyba dość myślałam dajmy trochę czasu, czasem nowe wkurza ale potem lepiej będzie... i co i jajco chyba szkoda czasu Ale będzie mi szkoda kontaktów z częścią forumowiczów :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.06.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 !@#!@$!@$!@$@@$ <- tu są wszystkie naprawdę brzydkie słowa jakie przychodzą mi na myśl o zmianach na forum. Myślę, że Muratora czeka piękna katastrofa. Mam już dość "ułatwień" i "unowocześnień". Panowie z IT Muratora - TO NIE JEST FORUM młodych napalonych miłośników strzelanek tylko forum dla ludzi normalnych, którzy chcą w łatwy sposób napisać i przeczytać dziennik budowy!!! Co do powyższych zdań rozumiem, że każdy może mieć swoje zdanie i pomysł. Przedstawiłem swoją opinię. ALE : gdyby chociaż wszystko działało jak należy. Po kolejnym poszukiwaniu dziennika pomyślałem, że skorzystam z opcji "powiadom znajomego". Mail dociera ale bez linka do wiadomości. To jest wiadomość od Megana ( mailto:[email protected] ), który jest użytkownikiem Forum Murator ( http://forum.muratordom.pl/ ). Wiadomość jest następująca: Na forum.muratordom.pl znalazłem temat który może Cię zainteresować: Forum Murator takes no responsibility for messages sent through its system. To jeden z wielu przykładów niedoróbek i kaczorów. Miałem kiedyś kumpla w pracy który mawiał - jak się na czymś nie znasz to się do tego nie zabieraj. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 10.06.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 ja powiem jasno. CHcę stary mój dziennik albo się zabieram z tego forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.06.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Odzyskałam dziennik - dziękuję bardzo Do tej pory byłam za zmianami na forum - nowy layout, nowe udogodnienia. Bardzo mi to pasowało. Jednak nie rozumiem dlaczego zmieniać coś (przy sprzeciwie forumowiczów), co świetnie działało. Chodzi mi o dzienniki budowy. To są nasze dzienniki i niech każdy prowadzi je tak jak chce. W blogach jeśli posty są dłuższe, to trzeba je otworzyć, aby przeczytać całość - totalny bezsens, Na stronie mieści się tylko 5 postów . Wszystko do doopy Kopiecie sobie dół pod sobą, bo tylu niezadowolonych forumowiczów jeszcze nie było i duża liczna z nich już zrezygnowała z zaglądania tu. Niestety sami zrobiliście sobie kuku i z najprężniej działającego forum budowlanego spadacie w dół przez te wszystkie zmiany. Po co ruszać to, do czego się przyzwyczailiśmy przez tyle lat ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 10.06.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 no jestem pod wrażeniem. Dziennik wrócił do popprzedniej formy. A weszłam na niego w celu wykasowania i opuszczenia forum. Szybka reakcja. To bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.06.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Faktycznie, dobrze, że zmiana nie była nieodwracalna jak inne ,,nowości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.06.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Hurrraaaaaaaaaa mam mój dziennik taki jak był:wiggle: Dziękuję, dziękuję naprawdę dziękuję yupiiiiiiiiiii A już chciałam stad zmykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 10.06.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Wczoraj na tyle z tego wyszło, że chyba mam trzy dzienniki strata czasu na wstawianie zdjęć. A wcale to tak szybko nie idzie. Czy nie można takich zmian wprowadzać w formie testów dla tych którzy chcą sie bawić ? pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 14.06.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Czy ktoś jest mi w stanie wreszcie powiedzieć, dlaczego w dziale "nowe posty" widzę maksymalnie 25 stron niezależnie od tego jak długo nie zaglądałem na forum?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.06.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Widocznie tak to informatycy ustawilizakres czasowy i tak jest obszerny, bo w końcu ileż czasu posty mogą być "nowe"?ale po wylogowaniu się i ponownym zalogowaniu widać już tylko te, które powstały od momentu wylogowaniaco ciekawe, po wylogowaniu "Nowe posty" widoczne są jako "Dzisiejsze posty" jak komuś bardzo zależy, może subskrybować całe działy forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts