manieq82 15.06.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 i co z tego że będę subskrybowałjak wejdę na forum i kliknę moje sukskrybcje to jeśli od razu nie przejrzę wszystkich wątków to już po ptakachnastępne logowanie i tylko te w któyrch od wcześniejszego coś sie pojawiło są oznaczonepoprzednie forum miało świetną formę subskrybcjinawet po kilku miesiącach odkopywałem wątek i przerzucało mnie dokładnie do pierwszego nieprzeczytanego posta pytam sie why a wcześniejsze porady też do kitusubskrybcja z mailem - link w mailu odsyła nie do pierwszego nieprzeczytanego posta tylko nie wiemczasami do ostatniego kiedy wcześniej przez dwa dni pełno sie wytworzyło ogólnie szmira i bałągantakie moje zdanieczekam aby je zmienić - ale widzę że nikt sie nie garnie Ponury wybacz ale ciągłe teksty że informatycy siedzą i robiąto niech może się położą?może to pomożetyle czasu?albo im nie płacą albo płacą za małoa jak im się nie chce to zmienić na innych przepraszam że sie unoszę ale wkurzyłem sięjak można było popsuć takie fajne forumech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.06.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 faktycznie może na leżąco będą skuteczniejsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.06.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 i co z tego że będę subskrybował jak wejdę na forum i kliknę moje sukskrybcje to jeśli od razu nie przejrzę wszystkich wątków to już po ptakach następne logowanie i tylko te w któyrch od wcześniejszego coś sie pojawiło są oznaczone odrobinę przewijania myszą i odnajdzie się nowe posty teraz przynajmniej jest to w jednym miejscu - pod ręką na forum, nie wymaga używania poczty mailowej subskrybcja z mailem - link w mailu odsyła nie do pierwszego nieprzeczytanego posta tylko nie wiem czasami do ostatniego kiedy wcześniej przez dwa dni pełno sie wytworzyło sprawdzę to, bo nie korzystam z subskrypcji Ponury wybacz ale ciągłe teksty że informatycy siedzą i robią to niech może się położą? może to pomoże tyle czasu? albo im nie płacą albo płacą za mało a jak im się nie chce to zmienić na innych to Murator SA ich zatrudnia i rozlicza, trzeba więc pisać do władz Muratora z pretensjami a co bardziej spostrzegawczy zanotowali pewnie zniknięcie kilka dni temu dedykowanego informatykom działu - jako zbędnego, bo żaden informatyk nie udzielał tam wyjaśnień przepraszam że sie unoszę ale wkurzyłem się jak można było popsuć takie fajne forum tak, superfajne... pamiętam jakie joby zbierało tydzień w tydzień jest masa osób, którym nowe FM odpowiada, dla których stare było pomyłką technologiczną że wybrano akurat taki skrypt, trudny i z błędami, to decyzja Muratora - w końcu oni odpowiadają za FM i realizują własny pomysł na portal mi tez się wiele rzeczy nie podoba, ale bez przesady - nie jest tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 16.06.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 nie no stare nie było złesubskrybcja działała okta jest w teorii lepszabo dzxiała fatalnie więc finalnie - kicha ogólnie jak sie nic nie zmieni to tylko czekać jak forum umrze śiercia naturalnąwidziałem jak fora umierałychoć kiedyś tętniły zyciembłędne decyzje ot co - jak tutaj informatycy czytać potrafiąniech śledzą i poprawiają - taka ich rola czekam więc na poprawy - do Ciebie Ponury nie mam pretensjiuważam że i tak nie twoja rola to świecić oczami za redakcję - ona daje ciała pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.06.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Widocznie tak to informatycy ustawili zakres czasowy i tak jest obszerny, bo w końcu ileż czasu posty mogą być "nowe"? ale po wylogowaniu się i ponownym zalogowaniu widać już tylko te, które powstały od momentu wylogowania no i tak to działało w starym forum. była opcja - posty od ostatniej wizyty. I to dla mnie są "nowe posty", których się spodziewam w nowej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 30.06.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Nie no formalnie nie mam siły tego wszystkiego czytać...Przy szybkiej odpowiedzi są ikonki do edycji tekstu kolor, bold itp, a po wybraniu funkcji Edytuj post - nie ma ... albo ja ich nie widzę...Jak mogę edytować post już napisany np wyróżnić część tekstu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 30.06.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Dziwne.Po wybraniu edycji postu wszystkie narzędzia podstawowe masz w listwie (pasku narzędziowym) powyżej edytowanego tekstu.Jeśli potrzebujesz dostępu do wszystkich narzędzi przechodzisz do edycji zaawansowanej.W niej post edytowany ma już wygład taki jak przy odpowiedzi z cytatem i masz dostęp do wszystkich narzędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Pewnie gdzieś już o tym było, ale ja szukać nie umiem ... wybaczcie. Dlaczego na tym śmiesznym blogu tylko ja widzę ostatni swój post (z dnia dzisiejszego) a inni nie?? Poprzednie wpisy są widoczne dla innych, pewnie dzisiaj kliknęłam coś bez sensu, ale ja się po prostu gubię na tym nowym forum. A w ogóle ... nie podoba mi się to nowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.06.2010 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Dlaczego na tym śmiesznym blogu tylko ja widzę ostatni swój post (z dnia dzisiejszego) a inni nie?? To nie prowadzisz już Dziennika? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?87922-Lekko-pokr%C4%99cona-droga-do-Uroczyska/page5 Nie lubię zaglądać do blogów, bo mają nieciekawy układ ze zwężającym stronę panelem i kolejnością wpisów od najnowszego. Po co w ogóle wprowadzono te blogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 01.07.2010 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Dziwne. Po wybraniu edycji postu wszystkie narzędzia podstawowe masz w listwie (pasku narzędziowym) powyżej edytowanego tekstu. Jeśli potrzebujesz dostępu do wszystkich narzędzi przechodzisz do edycji zaawansowanej. W niej post edytowany ma już wygład taki jak przy odpowiedzi z cytatem i masz dostęp do wszystkich narzędzi. ??? Wpisując tę odpowiedź mam narzędzia do edycji, tak jak mówisz - nad tekstem. Gdy wybiorę edycję tekstu to brak takich narzędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Słoneczko, gdzieś wyczytałam, że dzienniki ponoć mają zniknąć, więc zaczęłam z tym blogiem ... ale chyba póki się da, będę prowadzić nadal dziennik. Blog to w ogóle nieporozumienie, też go nie znoszę!!!Ale nada nie wiem, dlaczego tylko ja widzę ostatni wpis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.07.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Blog to w ogóle nieporozumienie, też go nie znoszę!!! Ale nada nie wiem, dlaczego tylko ja widzę ostatni wpis... Nie jesteś sama, bo ja nawet taczki (z wkładką do zagłaskania) widzę. W Twoim Dzienniku oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.07.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Słoneczko, gdzieś wyczytałam, że dzienniki ponoć mają zniknąć, więc zaczęłam z tym blogiem. Gdzieś to jest potwierdzone? W takim przypadku kasuje swój dziennik i pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.07.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 W działach dotyczących dzienników są przyklejone tematy - juz dawno wkleiłem w nich linki wyjaśniające zamieszanie z dziennikami. Dlaczego na tym śmiesznym blogu tylko ja widzę ostatni swój post (z dnia dzisiejszego) a inni nie?? Poprzednie wpisy są widoczne dla innych, pewnie dzisiaj kliknęłam coś bez sensu, ale ja się po prostu gubię na tym nowym forum. Czy jest tak zawsze, czy tylko w tym jednym, opisywanym przypadku? Bo jako ostatni widać Twój wpis z 19 czerwca Wpisując tę odpowiedź mam narzędzia do edycji, tak jak mówisz - nad tekstem. Gdy wybiorę edycję tekstu to brak takich narzędzi To dziwnie masz, narzędzia edycji są nawet w 'szybkiej odpowiedzi' (choć w ograniczonej formie), przy edytowaniu postów też się pokazują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 02.07.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 A mi najbardziej brakuje opcji- "śledź ten wątek"-był szybki i od razu było wiadomo cz y ktoś coś dopisał.I nigdy go nie zgubiłam.Nie podoba mi się ,że w subskrypcji zaznaczony wątek zawsze zaczyna się od dnia kiedy go wybrałam-nie od ostatniego postu, Zdecydowanie zmniejszyłam wizyty w forum- wcześniej byłam uzależniona teraz to mi się nie chce kukać bo kukanie trwa za długo i jest strasznie skomplikowane.Proszę o powrót starego forum.Myśl,że lepiej będzie jak każda fotkę i zdjęcie zabezpieczycie waszym wodnym znakiem- wtedy nikt nie będzie kradł zdjęć. A tak w ogóle to czemu zmieniono forum??Szukanie też nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 05.07.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Dobra, załączam zrzut ekranu: Najpierw edycja a potem zaawansowana: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 05.07.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Chyba domyślam się gdzie tkwi błąd.Masz w ustawieniach wybraną opcję Podstawowy edytor - proste okno tekstoweWejdź do swojego profilu => Ustawienia lub bezpośrednio ustawiania => na panelu bocznym otwórz Zaawansowane ustawienia => odszukaj ramkę Pozostałe opcje => i zaznacz Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYGTeraz powinno być wszytko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 05.07.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Dzięki Jani_63.Działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 05.07.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Chyba domyślam się gdzie tkwi błąd. Masz w ustawieniach wybraną opcję Podstawowy edytor - proste okno tekstowe Wejdź do swojego profilu => Ustawienia lub bezpośrednio ustawiania => na panelu bocznym otwórz Zaawansowane ustawienia => odszukaj ramkę Pozostałe opcje => i zaznacz Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG Teraz powinno być wszytko OK Dzięki. Działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.07.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Dziękuję i ja zaznacz Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG działa tez w trybie "Standardowy edytor - dodatkowa kontrola tekstu" - ja mam taki, bo jako mod muszę widzieć wszystko, m.in. znaczniki funkcji, a nie gotowca WYSIWYG (What You See Is What You Get - "To Co Widzisz Jest Tym Co Uzyskasz") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts