Nefer 02.04.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Obawiam się, że nie można użyć więcej niż 4 ikonek w jednym poście (widziane są jako obrazki) - komunikat o tym również do przetłumaczenia : Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacjiYou have included 5 images in your message. You are limited to using 4 images so please go back and correct the problem and then continue again. Images include use of smilies, the BB code tag and HTML tags. The use of these is all subject to them being enabled by the administrator.OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 matko niech te odnośniki zaczną działać bo kota dostanę W zamian masz Zgłoś do Moderacji :) (pod postem) - ładne, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Linki do stron i blogów poza muratorem działają, na razie tylko fm jeszcze nie widać, ale przypuszczam, że jakby znaleźć dziennik czy komentarze, od nowa sobie skopiowac adres i wrzucić w stopkę, to zadziałałoby pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Gdzie konkretnie można to zmienić? Bo nie widzę... J. wejdź w Twój profil i w okienku po lewej stronie masz Zaawansowane ustawienia i tam ustawiasz swój profil ilość postów jest prawie na samym dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.04.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 narazie błądzę po omacku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 DPS-ia problem w tym że ja nie wiem gdzie stopkę zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 No dobra dobra, wszystko fajnie. Ale gdzie znalezc tematy ulubione kiedys zapisane , przez "szukaj" wyswietla sie brak tematu. Nie moge sie odnalezc. Linki zapisane na starym adresie dostepu nie dzialaja. Nie podoba mi sie to baaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.04.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Nie wiem czy mi się chce uczyć tego nowego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Kamol trza być twardym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.04.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) Wiesz co Wuśka szczerze to mi siem nie podoba i nie wiem czy ja się chce tego uczyć.Można wprowadzać drobne zmiany a nie pie..dolnąć od razu rewolucję Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez kamyk68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 02.04.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 wejdź w Twój profil i w okienku po lewej stronie masz Zaawansowane ustawienia i tam ustawiasz swój profil ilość postów jest prawie na samym dole OK, dzięki. To teraz poproszę o informację, jak zaimportować do profilu mój dziennik budowy... I jak zwiększyć okno edycji odpowiedzi. I jak jednym kliknięciem zobaczyć swoje ostatnie posty J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.04.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Mnie wkurzają krótkie stronki (nie ma perspektywy tematu, a włączając w to OT, to będzie trudno się zorientować). No i wylogowało mnie w czasie przerwy na papierosa (czy taki jest czas wylogowania?). Do reszty może się przyzwyczaję, ale póki co, gubię się bardzo Na razie tyle uwag, bo tyle przetestowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.04.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Linki do stron i blogów poza muratorem działają, na razie tylko fm jeszcze nie widać, ale przypuszczam, że jakby znaleźć dziennik czy komentarze, od nowa sobie skopiowac adres i wrzucić w stopkę, to zadziałałoby pewnie. tak, trochę się trzeba namordować różnice są w konstrukcji linków, do tego są w nich polskie znaki... objaśnię to na przykładzie wątku Edzi, mam nadzieję że nie będzie mi miała za złe stary link miał konstrukcję: http://forum.muratordom.pl/wokol-domku-edzi,t18328.htm zaś nowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...82-domku-EDZI-) na szczęście działa też skrócona forma - po php? zostawiamy tylko numer http://forum.muratordom.pl/showthread.php?13377 Bardzo ciekawe, jak ma się stary numer wątku do nowego Chyba jedyna rada - odszukać swój wątek i zapisać nowy link, skopiowany z okienka adresu przeglądarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 02.04.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) Jak dla mnie super. Nie wszystko jeszcze hula, ale jest extra.! Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez Pepeg z Gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.04.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 najgorsze, że adresy w stopkach nie działają..MASAKRA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 02.04.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 tak, trochę się trzeba namordować różnice są w konstrukcji linków, do tego są w nich polskie znaki... objaśnię to na przykładzie wątku Edzi, mam nadzieję że nie będzie mi miała za złe stary link miał konstrukcję: http://forum.muratordom.pl/wokol-domku-edzi,t18328.htm zaś nowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...82-domku-EDZI-) na szczęście działa też skrócona forma - po php? zostawiamy tylko numer http://forum.muratordom.pl/showthread.php?13377 Bardzo ciekawe, jak ma się stary numer wątku do nowego Chyba jedyna rada - odszukać swój wątek i zapisać nowy link, skopiowany z okienka adresu przeglądarki Stary id wątku nie ma zupełnie przełożenia na nowy. Adresy postaramy się wkrótce poprawić , ze względu na zastosowanie przyjaznych wyszukiwarkom adresów url nie możemy zastosować standardowego rozwiązania , musimy je odpowiednio zmodyfikować co zajmie trochę czasu, tym bardziej, że mamy przed sobą dłuższy świąteczny weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 A ja sobie już wrzuciłam nowy link w stopkę i działa. Trzeba wejśc w swój profil, po lewej jest opcja Ustawienia i tam potem znowu po lewej Edytuj sygnaturę. Wchodzisz i zmieniasz sobie, co trzeba. Tylko najpierw trzeba, niestety, ręcznie przekopać się i znaleźć swój temat na nowym forum, google nie łapie tego jeszcze, całkiem jak my... LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 02.04.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 podobnie jak większość jestem rozczarowany Inne mamy teraz Święta ale FM przypomina mi bardziej choinkę gdzie zgraja dzieciaków z lekka bez ładu i składu pozawieszała wszystkie bombki jakie były w domu Rozczłonkowanie tematów zamiast wprowadzić porządek jeszcze większy bajzel wprowadzi. Kwadrans zajęło mi poszukiwanie wątków które mnie interesują i ... i cholera połowy nie znalazłem Poprzednia wersja - może trącąca myszką była jednak bardziej przejrzysta. Podstawowe zastrzeżenia budziła wyszukiwarka i... dalej budzi i działa do du... Na wyszukiwarkę było najwięcej zastrzeżeń i działa o wiele gorzej od poprzedniej wersji Echhhh... wątpię bym przyzwyczaił sie do nowej wersji i chyba wiem czym to się zakończy Swego czasu Home, serwer na którym mam pocztę firmowa zmienił swoja szatę graficzna i nie tylko - niby w celu polepszenia użytkowania - efektem jest to ze zacząłem gmaila wykorzystywać jaka przeglądarkę i w ogole na home nie bywam Jeśli w ciągu miesiąca się nie przyzwyczaję.... znacie mój mail - pomogę ale tu bywać nie będę Forum to była przyjemność w obcowaniu z innymi - póki co widzę tylko utrapienie PS Znam jako tako angielski ale w mej ocenie utrzymywanie opisów w tym języku mnie po prostu obraża. Jestem w Polsce i posługuje się tym językiem lepiej bądź gorzej i słowa w tym języku chce widzieć u siebie w kraju. Nie przeszkadza mi, że jestem "senior member", fakt, lepiej to brzmi od "starszy członek" ale już tak bym wolał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.04.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Stary id wątku nie ma zupełnie przełożenia na nowy. Adresy postaramy się wkrótce poprawić , ze względu na zastosowanie przyjaznych wyszukiwarkom adresów url nie możemy zastosować standardowego rozwiązania , musimy je odpowiednio zmodyfikować co zajmie trochę czasu, tym bardziej, że mamy przed sobą dłuższy świąteczny weekend Czyli da się Jeszcze uwaga do postów z cytatem - chyba dla grafików - tu dokładnie widać dysproporcje gdyby dało się zamienić wielkości czcionek albo przynajmniej zrównać wielkością czcionkę cytatu z czcionką odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.04.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 no mnie też się jakoś nie podoba...może trzeba się przyzwyczaić, nie wiem. Poza tym starsznie wolno chodzi (może tylko u mnie?) Gdzie są buźki do wstawiania? Oooo...i chyba straciliśmy tytuły:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts