Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowe forum - ZGRRROZA !!!!

Jarek.P

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zapytam, bo może Wy wiecie czemu nie mogę kasować swoich postów, nawet jeśli są ostatnie w temacie własnym? a dokładnie to czy jest możliwość skasowania tematu, który założyłam, a nikt się w nim nie wypowiedział, bo ja nie mogę znaleźć takiej opcji :( Edytowane przez KamaG

Mam dość. Chciałem odpowiedzieć na prywatną wiadomość, napisałem co trzeba, szukam przycisku "wyślij", a tu d..a jest przycisk "Zatwierdź wiadomość". No to zatwierdziłem i teraz nie wiem czy się wysłało czy nie, potwierdzenia nie ma. Do chrzanu z takim forum.

Ładowanie i przewijanie stron woła o pomstę do nieba.

Czyżby Redakcja, zarządzający forum, projektanci nie wiem kto jeszcze chcieli skutecznie obrzydzić mi korzystanie z tego nadzwyczaj sympatycznego kiedyś miejsca?

Albo może ja jestem tępy i nie nadążam za zmianami?

To już nie jest moje forum.

Mam dość. Chciałem odpowiedzieć na prywatną wiadomość, napisałem co trzeba, szukam przycisku "wyślij", a tu d..a jest przycisk "Zatwierdź wiadomość". No to zatwierdziłem i teraz nie wiem czy się wysłało czy nie, potwierdzenia nie ma. Do chrzanu z takim forum.

Ładowanie i przewijanie stron woła o pomstę do nieba.

Czyżby Redakcja, zarządzający forum, projektanci nie wiem kto jeszcze chcieli skutecznie obrzydzić mi korzystanie z tego nadzwyczaj sympatycznego kiedyś miejsca?

Albo może ja jestem tępy i nie nadążam za zmianami?

To już nie jest moje forum.

No tak... a myślałem, że ze mną gorzej.

Przewija się "skokami". Niby jest, ale się ładuje.

Z wiadomościami- też coś napisałem. I też nie wiem, czy wysłałem.

Moje też nie.

Tyle że... a komu na tym zależy?

I nie myślę tu, Boże broń, o forumowiczach.

Chyba domyślam się gdzie tkwi błąd.

Masz w ustawieniach wybraną opcję Podstawowy edytor - proste okno tekstowe

Wejdź do swojego profilu => Ustawienia lub bezpośrednio ustawiania => na panelu bocznym otwórz Zaawansowane ustawienia => odszukaj ramkę Pozostałe opcje => i zaznacz Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG

Teraz powinno być wszytko OK

Prośba -jak włączyć subskrypcję danego postu? Już nie wiem jak to kiedyś przez przypadek mi wyszło, teraz aby śledzić watek muszę się do kogoś wpisywać -nie powiem miło jest pogadać ale nie zawsze widzę potrzebę się ujawniania

Ponury, coś dziwnego dzieje się na FM.

Zaczęło się na tej stronie: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?108604-Wn%C4%99trza-w-szaro%C5%9Bciach-inspiracje/page48 (wpis nr 1902), ale dzisiaj komunikat już się nie pojawił.

Był też tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?71679-Dziennik-tego-domu-co-Kusi.../page2

wirus z Interii2&#53.jpg

Z nr IP wynikało, że źródłem złośliwca jest... Interia :jawdrop:

W tej chwili strona jest już czysta, ale chciałam byś mi wytłumaczył coś więcej. Dlaczego tak się dzieje czasami?

Edytowane przez Sloneczko

Raczej nie, w końcu to tylko ramka z tekstem, bez grafiki

Ponury, coś dziwnego dzieje się na FM.

(...) W tej chwili strona jest już czysta, ale chciałam byś mi wytłumaczył coś więcej. Dlaczego tak się dzieje czasami?

Czasem strony są infekowane przez złośliwy kod, który zazwyczaj - wcześniej czy później - jest usuwany. Często też antywiry i i różne inne narzędzia do ochrony kompa podnoszą alarm zbędny lub niewspółmierny do stopnia zagrożenia

(wpis nr 1902)

po najechaniu myszą na numer wpisu w danym wątku można pobrać link - to usprawnia dotarcie do konkretnego postu

Czasem strony są infekowane przez złośliwy kod, który zazwyczaj - wcześniej czy później - jest usuwany.

Ok, to wiem natomiast chciałabym wiedzieć, dlaczego akurat kod z Interii, skoro okienko z info o zablokowaniu kontaktu z nią pojawiało się (przez dwa dni) na jednej ze stron FM?

P.S. Fajnie z tym linkiem z nr posta :)

Edytowane przez Sloneczko

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...