mikiada 15.07.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Rewelacja! Tego nam trzeba. Bardzo dziękuję w imieniu własnym i pewnie wielu osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.07.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 (edytowane) zapytam, bo może Wy wiecie czemu nie mogę kasować swoich postów, nawet jeśli są ostatnie w temacie własnym? a dokładnie to czy jest możliwość skasowania tematu, który założyłam, a nikt się w nim nie wypowiedział, bo ja nie mogę znaleźć takiej opcji Edytowane 18 Lipca 2010 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.07.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 "edytuj post" i na dole przycisk usuń - oczywiście na swoim loginie na którym był Twój wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.07.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Mam dość. Chciałem odpowiedzieć na prywatną wiadomość, napisałem co trzeba, szukam przycisku "wyślij", a tu d..a jest przycisk "Zatwierdź wiadomość". No to zatwierdziłem i teraz nie wiem czy się wysłało czy nie, potwierdzenia nie ma. Do chrzanu z takim forum.Ładowanie i przewijanie stron woła o pomstę do nieba.Czyżby Redakcja, zarządzający forum, projektanci nie wiem kto jeszcze chcieli skutecznie obrzydzić mi korzystanie z tego nadzwyczaj sympatycznego kiedyś miejsca?Albo może ja jestem tępy i nie nadążam za zmianami?To już nie jest moje forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.07.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 TMK, chyba nieprecyzyjnie napisałam, to działa faktycznie na moim poście ale tylko kolejnym w wątku, ale wciąż pozostaje problem usunięcia założonego wątku z tylko jednym moim wpisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 19.07.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Mam dość. Chciałem odpowiedzieć na prywatną wiadomość, napisałem co trzeba, szukam przycisku "wyślij", a tu d..a jest przycisk "Zatwierdź wiadomość". No to zatwierdziłem i teraz nie wiem czy się wysłało czy nie, potwierdzenia nie ma. Do chrzanu z takim forum. Ładowanie i przewijanie stron woła o pomstę do nieba. Czyżby Redakcja, zarządzający forum, projektanci nie wiem kto jeszcze chcieli skutecznie obrzydzić mi korzystanie z tego nadzwyczaj sympatycznego kiedyś miejsca? Albo może ja jestem tępy i nie nadążam za zmianami? To już nie jest moje forum. No tak... a myślałem, że ze mną gorzej. Przewija się "skokami". Niby jest, ale się ładuje. Z wiadomościami- też coś napisałem. I też nie wiem, czy wysłałem. Moje też nie. Tyle że... a komu na tym zależy? I nie myślę tu, Boże broń, o forumowiczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 19.07.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Chyba domyślam się gdzie tkwi błąd. Masz w ustawieniach wybraną opcję Podstawowy edytor - proste okno tekstowe Wejdź do swojego profilu => Ustawienia lub bezpośrednio ustawiania => na panelu bocznym otwórz Zaawansowane ustawienia => odszukaj ramkę Pozostałe opcje => i zaznacz Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG Teraz powinno być wszytko OK Prośba -jak włączyć subskrypcję danego postu? Już nie wiem jak to kiedyś przez przypadek mi wyszło, teraz aby śledzić watek muszę się do kogoś wpisywać -nie powiem miło jest pogadać ale nie zawsze widzę potrzebę się ujawniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 19.07.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Narobiłam sobie bałaganu w subskrypcjach i wiadomościach do śledzenia i nie umiem tego posprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 19.07.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Na górnej listwie wątku masz przyciski funkcyjne.Dalej według instrukcji http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158167-Nowe-forum-ZGRRROZA-!!!!&p=4200558&viewfull=1#post4200558 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.07.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 (edytowane) Ponury, coś dziwnego dzieje się na FM. Zaczęło się na tej stronie: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?108604-Wn%C4%99trza-w-szaro%C5%9Bciach-inspiracje/page48 (wpis nr 1902), ale dzisiaj komunikat już się nie pojawił. Był też tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?71679-Dziennik-tego-domu-co-Kusi.../page2 Z nr IP wynikało, że źródłem złośliwca jest... Interia W tej chwili strona jest już czysta, ale chciałam byś mi wytłumaczył coś więcej. Dlaczego tak się dzieje czasami? Edytowane 25 Lipca 2010 przez Sloneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.07.2010 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Od wczoraj mam całe forum totalnie rozjechane w MozillaFirefox w chrome jest ok, ale czy naprawdę muszę skakać z przeglądarki na przeglądarkę my móc tu bywać a to nie pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.07.2010 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Od dłuższego czasu nie mam możliwości wstawiania zdjęć z kompa, tylko już nawet nie chce mi się o tym pisać ... a w ustawieniach nic nie dotykałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 26.07.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Od wczoraj mam całe forum totalnie rozjechane w MozillaFirefox w chrome jest ok, ale czy naprawdę muszę skakać z przeglądarki na przeglądarkę my móc tu bywać a to nie pierwszy raz Ciekawe czy ma to związek z kolejnymi reklamami między postami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.07.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Raczej nie, w końcu to tylko ramka z tekstem, bez grafiki Ponury, coś dziwnego dzieje się na FM. (...) W tej chwili strona jest już czysta, ale chciałam byś mi wytłumaczył coś więcej. Dlaczego tak się dzieje czasami? Czasem strony są infekowane przez złośliwy kod, który zazwyczaj - wcześniej czy później - jest usuwany. Często też antywiry i i różne inne narzędzia do ochrony kompa podnoszą alarm zbędny lub niewspółmierny do stopnia zagrożenia (wpis nr 1902) po najechaniu myszą na numer wpisu w danym wątku można pobrać link - to usprawnia dotarcie do konkretnego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.07.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 (edytowane) Czasem strony są infekowane przez złośliwy kod, który zazwyczaj - wcześniej czy później - jest usuwany. Ok, to wiem natomiast chciałabym wiedzieć, dlaczego akurat kod z Interii, skoro okienko z info o zablokowaniu kontaktu z nią pojawiało się (przez dwa dni) na jednej ze stron FM? P.S. Fajnie z tym linkiem z nr posta Edytowane 26 Lipca 2010 przez Sloneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.07.2010 03:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Ooooooooooo siem naprawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
El_majster 27.07.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 A ja nie znałem starszego forum muratora ;]. Ale jako, że specjalnego tematu nie znalazłem to się przywitam. Zatem witam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.07.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 24.08.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam, Mam problem z powiadamianiem na skrzynkę pocztową o nadejściu prywatnej wiadomości z forum muratora. Przed zmianami funkcja ta działała bez zarzutu, obecnie nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.09.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Dlaczego nie mogę normalnie wejść w Grupę Krakowską, tylko otwiera się takie coś, zamiast wątku? http://www.bauer.ekrakow.pl/!ola/Murator.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts