Tatarak 21.09.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Za dużo TVPiS, za dużo.... :D Pewnie napisałeś coś śmiesznego, ale z braku kontaktu z TV w ogóle nie bardzo łapię dowcip Po genezę moich skojarzeń odsyłam natomiast do Pratchettowo/Gaimanowego Dobrego Omenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.09.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 czy komuś działa poprawnie dział: Grupy budujące? jak wchodzę przez własne stare posty do grupy to jestem w stanie napisać post, który i tak nie jest odnotowywany w wykazach moich postów napisanych, czy ostatnie posty? gdy wchodzę na którykolwiek wątek grupy świętokrzyskiej to nie jestem w stanie napisać żadnego posta bo uprawnień nie mam , czy to ma działać na zasadzie zamkniętych grup i jak mi ktoś nie wyśle zaproszenia to nie będę mogła uczestniczyć? może mi to ktoś wyjaśnić? Nie mogę znaleźć starej grupy świętokrzyskiej a te które się pojawiły to porażka jakaś, nie ma jak odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.09.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 już sobie znalazłam, że najpierw muszę dołączyć do grupy, żeby móc w niej pisać, jaki to ma sens? kolejne etapy do przebrnięcia, żeby coś napisać, źle było poprzednio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 27.09.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 źle było poprzednio? Oczywiście, że źle było! Wcześniej przecież był dobry portal dla nas, teraz jest "społecznościowy".... dla kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.09.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 TKM ja już nawet nie marudzę o to stare forum tylko o to co było jeszcze z miesiąc temu , zdążyłam się przyzwyczaić, ale ta ostatnia zmiana na Grupach budujących mnie wnerwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.09.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Znowu firefox ma rozwaloną stronę muratora, w explorerze jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.09.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 W chrome też jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.09.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Ja mam w firefoxie ok. Mam smutne wrażenie, że Redakcja postanowiła wpasować FM w szablon portali społecznościowych (aby iść z duchem czasów), nie dostrzegając, że był dość unikatowym bytem, który doskonale spełniał funkcje "społecznościowe" na swój sposób... Wprowadzane zmiany, może i "fajne", tak naprawdę przede wszystkim irytują, utrudniają życie, pozbawiają luksusu przyzwyczajeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.09.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 tak to wygląda http://img535.imageshack.us/img535/1631/stronae.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 27.09.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 U mnie FF działa poprawnie.Przyczyna może leżeć gdzie indziej, niż po stronie Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.09.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Noż kurcze, ale nic nie majdrowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 27.09.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Ee, po drodze między Tobą a Redakcja jet jeszcze kilku co mogli coś zmajdrować. Czasami lekiem na cale zło jest restart systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.09.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Jani, ta możliwość cytowania w grupach budujących oraz otwierania grupy od razu na ostatnim wpisie zamiast na pierwszej stronie to zostanie kiedyś przywrócona, czy należy o niej definitywnie zapomnieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 27.09.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Kiedyś kochałam to forum, teraz go nie lubię, a grup nienawidzę.Szukam miejsca, gdzie by się przenieść. No i ile czasu można takie buble jak ostatni wyczyn z "grupami" naprawiać??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 27.09.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 No i ile czasu można takie buble jak ostatni wyczyn z "grupami" naprawiać??????????? Na 99% nie są naprawiane. Jak poprzednio wprowadzili zmiany ("bo tak") i najwyżej część forumowiczów się wykruszy, mała strata. Szczególnie, że marudzą ci, co już się wybudowali, kasę z reklam mają z nowo zaczynających budowę. Mylę się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 27.09.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Oj, oj, oj, te pretensje nie do mnie. Tatarak potraktowałaś mnie jak ambasadora Redakcji, a ja NIE MAM NIC WSPÓLNEGO z administracją. Ja tylko małym żuczkiem jestem. Sam pisałem że Grupy Budujące są do BANI. Niby jest na to sposób polegający na powtórnym zalogowaniu się w grupie, czy jakoś tak. Ale trochę się zniesmaczyłem i nawet nie sprawdzałem jak to wychodzi w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 27.09.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Niby jest na to sposób polegający na powtórnym zalogowaniu się w grupie, czy jakoś tak. Po powtórnym zapisaniu się przychodzą pomiadamiajki, jednak kierują na pierwszą stronę do pierwszego wpisu. Prowizora i to niewygodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.09.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Oj, oj, oj, te pretensje nie do mnie. Tatarak potraktowałaś mnie jak ambasadora Redakcji, a ja NIE MAM NIC WSPÓLNEGO z administracją. Ja tylko małym żuczkiem jestem. Jani, nie gniewaj się. Nie wiem, jakie są Twoje możliwości, ale postanowiłam zaczepiać, kogo się da. Do skutku albo aż mi się znudzi albo aż mi się odechce i pójdę sobie gdzie indziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.09.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Na 99% nie są naprawiane. Jak poprzednio wprowadzili zmiany ("bo tak") i najwyżej część forumowiczów się wykruszy, mała strata. Szczególnie, że marudzą ci, co już się wybudowali, kasę z reklam mają z nowo zaczynających budowę. Mylę się? Ja marudzę, chociaż dopiero zamierzam budować! Halo! Słyszy mnie ktoś? Marudzę! Ja - target wszystkich redakcyjnych reklam, źródło redakcyjnych dochodów, wierna czytelniczka! MA - RU - DZĘ! nie pomaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.09.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Jani, nie gniewaj się. Nie wiem, jakie są Twoje możliwości, Jani_63 jest forumowiczem jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts