Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowe forum - ZGRRROZA !!!!

Jarek.P

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czy komuś działa poprawnie dział: Grupy budujące?

jak wchodzę przez własne stare posty do grupy to jestem w stanie napisać post, który i tak nie jest odnotowywany w wykazach moich postów napisanych, czy ostatnie posty?

gdy wchodzę na którykolwiek wątek grupy świętokrzyskiej to nie jestem w stanie napisać żadnego posta bo uprawnień nie mam :o, czy to ma działać na zasadzie zamkniętych grup i jak mi ktoś nie wyśle zaproszenia to nie będę mogła uczestniczyć? może mi to ktoś wyjaśnić?

Nie mogę znaleźć starej grupy świętokrzyskiej a te które się pojawiły to porażka jakaś, nie ma jak odpowiedzieć

Ja mam w firefoxie ok.

Mam smutne wrażenie, że Redakcja postanowiła wpasować FM w szablon portali społecznościowych (aby iść z duchem czasów), nie dostrzegając, że był dość unikatowym bytem, który doskonale spełniał funkcje "społecznościowe" na swój sposób... Wprowadzane zmiany, może i "fajne", tak naprawdę przede wszystkim irytują, utrudniają życie, pozbawiają luksusu przyzwyczajeń...

No i ile czasu można takie buble jak ostatni wyczyn z "grupami" naprawiać???????????

Na 99% nie są naprawiane. Jak poprzednio wprowadzili zmiany ("bo tak") i najwyżej część forumowiczów się wykruszy, mała strata. Szczególnie, że marudzą ci, co już się wybudowali, kasę z reklam mają z nowo zaczynających budowę. Mylę się?

Oj, oj, oj, te pretensje nie do mnie.

Tatarak potraktowałaś mnie jak ambasadora Redakcji,

a ja NIE MAM NIC WSPÓLNEGO z administracją. :no:

Ja tylko małym żuczkiem jestem. :bye:

Sam pisałem że Grupy Budujące są do BANI.

Niby jest na to sposób polegający na powtórnym zalogowaniu się w grupie, czy jakoś tak.

Ale trochę się zniesmaczyłem i nawet nie sprawdzałem jak to wychodzi w praniu.

Oj, oj, oj, te pretensje nie do mnie.

Tatarak potraktowałaś mnie jak ambasadora Redakcji,

a ja NIE MAM NIC WSPÓLNEGO z administracją. :no:

Ja tylko małym żuczkiem jestem. :bye:

Jani, nie gniewaj się. Nie wiem, jakie są Twoje możliwości, ale postanowiłam zaczepiać, kogo się da. Do skutku albo aż mi się znudzi albo aż mi się odechce i pójdę sobie gdzie indziej... :(

Na 99% nie są naprawiane. Jak poprzednio wprowadzili zmiany ("bo tak") i najwyżej część forumowiczów się wykruszy, mała strata. Szczególnie, że marudzą ci, co już się wybudowali, kasę z reklam mają z nowo zaczynających budowę. Mylę się?

Ja marudzę, chociaż dopiero zamierzam budować! Halo! Słyszy mnie ktoś? Marudzę! Ja - target wszystkich redakcyjnych reklam, źródło redakcyjnych dochodów, wierna czytelniczka!

MA - RU - DZĘ!

nie pomaga... :confused: