Jani_63 09.10.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Od czasu jak ze słów KamaGa powiało optymizmem kilka dzionków upłynęło. Redakcja podobno zaczęła bezpośrednio po forumowiczach zbierać informacje co by tu jeszcze poprawić żeby wszystkim było dobrze. To nie łatwe zadanie. To fakt. Bo jak świat stary wiadomo że preferencje są różne. Ale czemu, nas wpisujących tu swoje uwagi traktuje się jak homofob peda.., upss geja Życie z wiekiem uczy pokory, czekam więc dalej cierpliwie aż Grupy Budujące będą się otwierać po kliknięciu odnośnika na ostatnim nieprzeczytanym wpisie, a nie na pierwszej stronie. Bo jakoś nie mogę zrozumieć, mimo usilnych chęci, czemu ma służyć czytanie wpisów z przed 7-8 lat, w których to piszący chcą odsprzedać np stemple. No chyba że ktoś kto z ramienia Redakcji odpowiada za wygląd GB to typ chomika, któremu wszystko co mu wpadnie w ręce zawsze może się przydać w przyszłości, i wychodzi z założenia że przynajmniej część tych wpisów po takim czasie może być aktualna. Zaczynam się już gubić domysłach. Martin Luther King powiedział kiedyś - "Miałem sen, iż pewnego dnia..." Wszak kiedyś w Polsce ma być dobrobyt, to i może Redakcja zareaguje na monity pisane na tym forum i jemu podobnych, czego sobie i innym życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 11.10.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Witam, sukcesywnie usprawniamy działanie Forum. Monitorujemy zgłoszenia. Postaramy się jak najszybciej możliwe poprawić działanie. PozdrawiamyRedakcja Muratordom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.10.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 łał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 11.10.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Kolejny powiew optymizmu. Odpowiedz admina w czasie krótszym niż ustawowe 14 dni. W ogóle odpowiedz. Wypada tylko podziękować i czekać jak to działania Redakcji przełożą się na konkrety. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 29.10.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Witam, sukcesywnie usprawniamy działanie Forum. Monitorujemy zgłoszenia. Postaramy się jak najszybciej możliwe poprawić działanie. Pozdrawiamy Redakcja Muratordom.pl Jest na to bardzo prosty wydawałoby się sposób. Wrócić do poprzedniej wersji forum. I bach, jak różdżką magiczną, cały ten bajzel się naprawi. No ale przecież są sponsorzy, reklamy ... i się nie da. Ciekawe jak długo zostaną skoro liczba odwiedzin poleciała na łeb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 18.11.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 podpisuję się rękami i nogami za STARYM forum!!!!!!!!!!!!!!!! Te nowe to po prostu jakaś masakra jest... nie mogę się w nim odnależć... kiedyś codziennie siedziałem tu,ale odkąd jest ten nowy lifting po prostu mnie odrzuca!Do administratorów: nie wiem czyj to pomysł, ale to porażka! Przywróćie starą formę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 18.11.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 podpisuję się rękami i nogami za STARYM forum!!!!!!!!!!!!!!!! Te nowe to po prostu jakaś masakra jest... nie mogę się w nim odnależć... kiedyś codziennie siedziałem tu,ale odkąd jest ten nowy lifting po prostu mnie odrzuca! Do administratorów: nie wiem czyj to pomysł, ale to porażka! Przywróćie starą formę!!!! To prawie jak apel Poncyliusza o przywrócenie Dwóch Dam... To se ne wrati pane Hawranek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 18.11.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 ale czemuż to??? czym to jest powodowane? kto jest autorem tak fantastycznego obrazu jaki teraz mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 18.11.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 biznes a widziałeś w starym forum tyle reklam i innych pseudo udogodnień niestety kasa rządzi wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 18.11.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Wystarczy tylko zmniejszyć ilość działów i już będzie lepiej. Kiedyś było z 20 działów, teraz jest ich ponad 60. Moim zdaniem te zmiany są tylko lepsze dla Muratora bo maja gdzie szukać inspiracji do nowych tematów do gazety. Większość pisało się na wymianie doświadczeń i było fajnie bo skupiało się na tym dziale większość osób, można było szybko uzyskać odpowiedz teraz gdy tych działów jest więcej wcale nie jest moim zdaniem łatwiej ani o pomoc, ani znaleźć to co się szuka. Jednym słowem to forum jest do bani, tylko niestety nie ma dla niego jak na razie alternatywy , forum konkurencyjne na które przeszło wiele osób z tego forum jakoś do mnie nie przemawia i gdyby nie sentyment do tego forum już dawno bym przestał tu zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 18.11.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Wystarczy tylko zmniejszyć ilość działów i już będzie lepiej. Kiedyś było z 20 działów, teraz jest ich ponad 60. Moim zdaniem te zmiany są tylko lepsze dla Muratora bo maja gdzie szukać inspiracji do nowych tematów do gazety. Większość pisało się na wymianie doświadczeń i było fajnie bo skupiało się na tym dziale większość osób, można było szybko uzyskać odpowiedz teraz gdy tych działów jest więcej wcale nie jest moim zdaniem łatwiej ani o pomoc, ani znaleźć to co się szuka. Jednym słowem to forum jest do bani, tylko niestety nie ma dla niego jak na razie alternatywy , forum konkurencyjne na które przeszło wiele osób z tego forum jakoś do mnie nie przemawia i gdyby nie sentyment do tego forum już dawno bym przestał tu zaglądać. zgadzam się calkowicie... ja juz nie latam po całym forum czy ktoś czegoś nie napisał w czym mogę pomóc... a chociaz zajmuję się płytami G-k to moje "umiejętności" są tez inne ale nie będę wchodził na wszystkie działy... już też postulowalem za wymianą doświadczeń w starym stylu... no ale cóż mniej reklam by się zmieściło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.11.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Wystarczy tylko zmniejszyć ilość działów i już będzie lepiej. Kiedyś było z 20 działów, teraz jest ich ponad 60. Moim zdaniem te zmiany są tylko lepsze dla Muratora bo maja gdzie szukać inspiracji do nowych tematów do gazety. Większość pisało się na wymianie doświadczeń i było fajnie bo skupiało się na tym dziale większość osób, można było szybko uzyskać odpowiedz teraz gdy tych działów jest więcej wcale nie jest moim zdaniem łatwiej ani o pomoc, ani znaleźć to co się szuka. Jednym słowem to forum jest do bani, tylko niestety nie ma dla niego jak na razie alternatywy , forum konkurencyjne na które przeszło wiele osób z tego forum jakoś do mnie nie przemawia i gdyby nie sentyment do tego forum już dawno bym przestał tu zaglądać. Święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 05.12.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Holipa co się dzieje? Dlaczego nie mogę wejść na swoją grupę : Poznań i okolice 2010????!!!! Wyświetla się tylko komunikat : Szukamy moderatorów Grup... a po co holipa moderatorzy.. zeby wszyscy pisali do nich zazalenia na dzialnie forum ??? CZy ja coś źle zrobiłam czy znowu jakieś "udoskonalenie" forum nastąpiło pt. "szukajcie a znajdziecie:}" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.12.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Holipa co się dzieje? Dlaczego nie mogę wejść na swoją grupę : Poznań i okolice 2010????!!!! Wyświetla się tylko komunikat : Szukamy moderatorów Grup... a po co holipa moderatorzy.. zeby wszyscy pisali do nich zazalenia na dzialnie forum ??? CZy ja coś źle zrobiłam czy znowu jakieś "udoskonalenie" forum nastąpiło pt. "szukajcie a znajdziecie:}" Nie wiadomo czy zadziała to szukanie, bo było też powiedziane "proście, a będzie wam dane" i niestety mimo proszenia figa z makiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.12.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 gdzieś indziej było o tym - totalna kaszanka z grupami i totalna zlewka ze strony redakcji - szukają moderatorów, więc pewnie nie ma komu brać się za poprawki, (a sami to popsuli) bo już było, działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.12.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Mnie się też grupy nie otwierają w Firefoksie - więc za radą mądrego kolegi użyłam IE i pomogło. Ale to bez sensu, żeby do grup używać innej przeglądarki niż człowiek normalnie lubi, bo FM ma jakieś fanaberie żenua! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 06.12.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 zgadzam się calkowicie... ja juz nie latam po całym forum czy ktoś czegoś nie napisał w czym mogę pomóc... a chociaz zajmuję się płytami G-k to moje "umiejętności" są tez inne ale nie będę wchodził na wszystkie działy... już też postulowalem za wymianą doświadczeń w starym stylu... no ale cóż mniej reklam by się zmieściło... Mam tak samo, wejdę gdzieś indziej niż zwykle jak się pomylę. Oswoiłem się z nowym forum, szybkość przyzwoita, nowe możliwości. Można by chociaż troszkę skleić tematy, a nie taka drobnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.12.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Mnie się też grupy nie otwierają w Firefoksie - więc za radą mądrego kolegi użyłam IE i pomogło. Ale to bez sensu, żeby do grup używać innej przeglądarki niż człowiek normalnie lubi, bo FM ma jakieś fanaberie żenua! dziś już się otwierają w FF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.12.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dziś się nawet otwierają na stronie z ostatnim postem! jednym słowem, udało się wreszcie wrócić do punktu wyjścia sprzed reform Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 06.12.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Własnie teraz też zauważyłem to novum. Ale ile trzeba było się naprosić żeby nastąpił powrót do normalności. Jestem wstanie nawet BARDZO PODZIĘKOWAĆ jeśli miałoby to zachęcić Redakcję do dalszych działań zmierzających do naprawy gniotów które zostały stworzone i z zaparciem godnym lepszej sprawy forsowane do użytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts