Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowe forum - ZGRRROZA !!!!

Jarek.P

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

Fakt do niektórych wejść z linku nie można, ale z listy już tak ;) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?134987#post4492861

tylko czemu taką okrężną drogą :mad:

dla zagubionych: wchodzisz w autora dziennika - pokaż posty, klikasz wszystkie i szukasz dziennika ... i klikasz

Ja przepraszam ale od rana mam mega wku.....rwa na tą strone informującą mnie o opuszczeniu forum i przekierowaniu podczas klinania na link innej strony - kto to wymyślił i czemu to ma slużyć? Chyba irytacji powszechnej bo wnerwiajace jest to okropnie. Kolejny MEGA NIEWYPAŁ forumowy!!!

To i tak jesteś wygrana, bo niektórzy się wkur.... już od kilku dni. :)

Tylko pomału dochodzę do wniosku że mruczenie pod nosem niecenzuralnych słów niczemu nie służy, i tylko szkoda pompki.

Pomysł na "poprawianie" goni pomysł, a ledwo się człowiek zdąży do czegoś przyzwyczaić, to już jest po raz kolejny poprawione.

Chociaż mam swoja teorie na temat tych działań.

W ten sposób hartowane nerwy forumowiczów pozwolą z mniejszym uszczerbkiem na zdrowiu psychicznym przejść przez swoją budowę :D:D

W szaleństwie jest metoda. Podobno :)

Wiem , że jak wchodzę na link to opuszczam forum muratora, tyle , że coraz mniej chce mi się tu wracać .wrrrrr......

Dlaczego nasza cierpliwość jest ciągle wystawiana na próbę ???????

Chodzi mi po głowie coś o przeciąganiu struny........

Myślę, że mamy dość stresów z budową.Niepotrzebne nam dodatkowe.

Wchodzę na forum , żeby pogadać ( popisać ) z innymi inwestorami, znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Lub po prostu, zwyczajnie pogadać o przysłowiowej dupie Maryni. Niestety te ulepszenia skutecznie mnie odstraszają. I pewnie , gdyby nie ludzie z którymi zdążyłam tu zawrzeć znajomość, juz po kwietniowych zmianach dałabym sobie spokój z FM.

Drodzy Admini, pamiętajcie proszę, że to forum, to ludzie, którzy tu zaglądają. Dlaczego ich zniechęcacie?????

• 4 weeks później...
Do niektórych dzienników też udało mi się wejść, ale nie do wszystkich. Są lepsi i lepsiejsi ????;)

Do KamyG nie weszłam.

A byłaś zaproszona :lol2:

:lol2:

:lol2::lol2:

Nawet kwiatki i butelkę wina miałam :D:D

Gosiek33 :D

wiem , że można okrężną droga , ale nie o to chyba chodzi.W każdym razie dzięki.

łoj... nie zaglądałam tu chwilkę a takie rzeczy się porobiły:jawdrop: Atija ja serdecznie Ciebie i wszystkich zainteresowanych ;) zapraszam, dzwi otwarte, nie trza pukać nawet :)

http://www.olsztyn.lasy.gov.pl/app/document/file/12177/Otwarte_drzwi.jpg

a to forum mnie wciąż zaskakuje, niekoniecznie pozytywnie

i widzę że sporo osób przeniosło się już do konkurencji :(

Edytowane przez KamaG

• 3 weeks później...