Tomi78__ 11.12.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 WOW potrzebowali prawie roku, zeby sprawdzic ze stare bylo dobre. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.12.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Dziś zobaczyłam, że nastąpił powrót do dobrego starego - na liście przy autorze ostatniego postu znowu wiadomo którego dnia i o której został napisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.12.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Nie mówmy hop, na Grupie Wrocławskiej od wczoraj znowu nie ma sygnatur pod postami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 15.12.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Oj tam, oj tam. A podający śnieg to gips? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.12.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Patrz, co Oni z nami robią Wpuścili na FM metaforyczną kozę w postaci "rewolucyjnych udoskonaleń" i teraz wystarczy, że niektóre z nich wycofają, a my popadamy w euforię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.12.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 O jakiegoś czasu zobaczyłam, że gęby się zmieniają co kilka dni... w oczach mi się mieni, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.12.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Dlaczego posty/wpisy w Grupach nie maja numerów odnośnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.12.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 (edytowane) i czemu w grupach kliknięcie na nazwę użytkownika nie wyświetla okienka z:-Odwiedź profil-zobacz posty itd. tylko od razu przerzuca do profilu? Edytowane 22 Grudnia 2010 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.01.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Co się porobiło????? linki do dzienników w stopkach nie działają!!!!! Cały czas wyskakuje , że jest błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 08.01.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Właśnie sprawdziłem na Twojej stopce. Działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.01.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Do niektórych dzienników też udało mi się wejść, ale nie do wszystkich. Są lepsi i lepsiejsi ???? Do KamyG nie weszłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.01.2011 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Do niektórych dzienników też udało mi się wejść, ale nie do wszystkich. Są lepsi i lepsiejsi ???? Do KamyG nie weszłam. A byłaś zaproszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Fakt do niektórych wejść z linku nie można, ale z listy już tak http://forum.muratordom.pl/showthread.php?134987#post4492861 tylko czemu taką okrężną drogą dla zagubionych: wchodzisz w autora dziennika - pokaż posty, klikasz wszystkie i szukasz dziennika ... i klikasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.01.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 A byłaś zaproszona :lol2: Nawet kwiatki i butelkę wina miałam :D Gosiek33 wiem , że można okrężną droga , ale nie o to chyba chodzi.W każdym razie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Ja przepraszam ale od rana mam mega wku.....rwa na tą strone informującą mnie o opuszczeniu forum i przekierowaniu podczas klinania na link innej strony - kto to wymyślił i czemu to ma slużyć? Chyba irytacji powszechnej bo wnerwiajace jest to okropnie. Kolejny MEGA NIEWYPAŁ forumowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.01.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 tu już się wściekamy http://forum.muratordom.pl/showthread.php?171564-quot-Opuszczasz-forum!-quot-idiotyczne-ostrze%C5%BCenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 13.01.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 To i tak jesteś wygrana, bo niektórzy się wkur.... już od kilku dni. Tylko pomału dochodzę do wniosku że mruczenie pod nosem niecenzuralnych słów niczemu nie służy, i tylko szkoda pompki. Pomysł na "poprawianie" goni pomysł, a ledwo się człowiek zdąży do czegoś przyzwyczaić, to już jest po raz kolejny poprawione. Chociaż mam swoja teorie na temat tych działań. W ten sposób hartowane nerwy forumowiczów pozwolą z mniejszym uszczerbkiem na zdrowiu psychicznym przejść przez swoją budowę :D W szaleństwie jest metoda. Podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.01.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Wiem , że jak wchodzę na link to opuszczam forum muratora, tyle , że coraz mniej chce mi się tu wracać .wrrrrr......Dlaczego nasza cierpliwość jest ciągle wystawiana na próbę ???????Chodzi mi po głowie coś o przeciąganiu struny........ Myślę, że mamy dość stresów z budową.Niepotrzebne nam dodatkowe. Wchodzę na forum , żeby pogadać ( popisać ) z innymi inwestorami, znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Lub po prostu, zwyczajnie pogadać o przysłowiowej dupie Maryni. Niestety te ulepszenia skutecznie mnie odstraszają. I pewnie , gdyby nie ludzie z którymi zdążyłam tu zawrzeć znajomość, juz po kwietniowych zmianach dałabym sobie spokój z FM. Drodzy Admini, pamiętajcie proszę, że to forum, to ludzie, którzy tu zaglądają. Dlaczego ich zniechęcacie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.02.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 (edytowane) Do niektórych dzienników też udało mi się wejść, ale nie do wszystkich. Są lepsi i lepsiejsi ???? Do KamyG nie weszłam. A byłaś zaproszona :lol2: Nawet kwiatki i butelkę wina miałam :D Gosiek33 wiem , że można okrężną droga , ale nie o to chyba chodzi.W każdym razie dzięki. łoj... nie zaglądałam tu chwilkę a takie rzeczy się porobiły:jawdrop: Atija ja serdecznie Ciebie i wszystkich zainteresowanych zapraszam, dzwi otwarte, nie trza pukać nawet http://www.olsztyn.lasy.gov.pl/app/document/file/12177/Otwarte_drzwi.jpg a to forum mnie wciąż zaskakuje, niekoniecznie pozytywnie i widzę że sporo osób przeniosło się już do konkurencji Edytowane 9 Lutego 2011 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 27.02.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Kiedy ten pseudo administrator naprawi grupy budujace???? ma ktos takie info???? chyba ze to przerasta jego umiejetnosci......:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts