jareko 02.04.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) i prywatna prośba - zdejmijcie ze mnie ten tytuł "olimp..."prywatnie o o bardzo proszęNie bywam tu dla jakiegokolwiek rankingu Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez jareko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 A mnie się powoli klaruje, chyba nie jest aż tak źle, ja mam nadzieję, że się przyzwyczaimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 02.04.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Forum to była przyjemność w obcowaniu z innymi miałem tak samo, mam nadzieję, że to pozostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 02.04.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 i prywatna prośba - zdejmijcie ze mnie ten tytuł "olimp..." prywatnie o o bardzo proszę Nie bywam tu dla jakiegokolwiek rankingu jareko - akurat Tobie i jeszcze kilku nielicznym ten tytul sie slusznie nalezy. Jestes debesciak i niech wszyscy o tym wiedza. p.s. mam awatar, mam awatar p.p.s. klawiatura mi zdurniala, a to juz ktos wczesniej sygnalizowal - nie mam polskich liter i nie moge zmienic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 02.04.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 jareko.... Jesteś debesciak i niech wszyscy o tym wiedza... wystarczy mi, że jestem "senior member" znaczy stary członek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.04.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Obawiam się, że mi się nie podoba. za dużo klikania, aby znaleźć to co mnie interesuje. Tamto stare forum było takie nasze, swojskie. To nowe dla mnie jest zimne i obce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 02.04.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Czy mi tylko chodzi jak ślimak ? Jest męczące, zaglądnę za miesiąc może wróci stare czytelne FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 dooobra dziennik mam komenty mam to niech mi ktoś jeszcze powie co zrobić zeby suwaczek było widać jak dotychczas:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.04.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Hmm ja też jestem "stary członek" No, to mnie ubawiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.04.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Dobra to tuż się wpisze . Co zrobić żeby nasze stare dzienniki zostały przypisane do nas . Skoro są nowe funkcje w zarządzaniu dziennikiem to chciałbym je wypróbować . Tylko nie mówcie że trzeba to będzie całe przyklejać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 02.04.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 echhh... zaznaczyłem subskrypcje - teraz szukam jak ja usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 02.04.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 tragedia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 02.04.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Qrde było forum dla wszystkich budujących to zrobili rewolucję i jest teraz wersja dla informatyków i gadżeciarzy Naprawdę nie można było zrobić dodatkowych opcji do wybrania przez chętnych ? Budując dom większość kieruje się przede wszystkim funkcjonalnością, a nie zaczyna od bajerów typu "inteligentne" sterowanie wszystkim bo ustawienie i używanie tego na codzień interesuje niewielki procent ludzi. Brak opcji "moje posty" porównałbym z brakiem klamki w drzwiach domu - zamiast niej bardziej zaawansowana opcja - przy wejściu klawiatura, więc "wystarczy" wstukać kod określając do którego z pomieszczeń chcemy wejść i "już" (a każde trzeba odnaleźć w gąszczu opcji i nieczytelnym menu). Przecież gdy teraz przeciętnemu, średnio biegłemu w "komputerach" sąsiadowi powiem, że coś jest na forum to on tego w życiu nie znajdzie - wystarczy, że zobaczy tysiąc opcji, zakładek i reklam na głównej to będzie miał dość i w życiu się tu nie zarejestruje Sit odpowiadałem "za długo" i mnie wylogowało - ja pierdziulę . Śledzik w NK to pikuś w porównaniu z tą rewolucją i podobnie "potrzebny wszystkim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 02.04.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Okno odpowiedzi normalnieje, jeśli się kliknie w "zaawansowaną edycję", a wcześniej w panelu ustawień przestawi edytor na "standardowy". Natomiast ograniczenie do czterech obrazków w poście, niezależnie czy chodzi o zdjęcia czy emoticony jest... głupie. Po prostu głupie. Przed chwilą robiłem wpis do swojego dziennika. Nie mam w zwyczaju kończyć każdego zdania uśmiechniętą mordka, a zamiast przecinków wstawiać podskakujących mordek, ale takie osoby na forum są, jest ich dużo. I co z nimi? Mają sobie iść?. W tym swoim wpisie mam trzy zdjęcia i chciałem dać jeszcze ze trzy emotki. Nie dało się. Poinformowano mnie po angielsku, że nie wolno, mają być max. cztery i basta. Czy to ma jakieś wytłumaczenie typu "pracujemy nad tym, poprawimy", da się gdzieś wyłączyć, czy tak ma być? Dlaczego? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.04.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Nie jestem w stanie się TU odnaleźć... po prostu tępa blondynka jestem...(( Może wróci stare forum po Świętach... zajrzę za tydzień. Straciłam wszystko, mój dziennik, komentarze i powiadomienia obserwowanych tematów... (((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 02.04.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Gdzie jest ,,zobacz swoje posty" - ludzie po co ulepszacie cos co bylo bardzo dobre? Zobaczycie ze duzo starych urzytkownikow przestanie tu zagladac, bo jest poprostu nieczytelnie i nieintuicyjnie, zbyt skomplikowanie - apeluje oddajcie nam nasze forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 02.04.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Gubię się tu a do durnych nie należę Miało być lepiej, a jest jeszcze więcej ograniczeń- ilość zdjęc i emotikonów ograniczona, informacje po angielsku (?!), jakaś "durna nasza klasa czy facebook ze znajomymi, kontaktami, subskrypcjami itd sie porobił - (tam już mam konta, tu wchodzę w innym celu). Po co ten podglad- kto jest, kto oglada, kto co pisał, co powiedział... Totalna inwigilacja. Zaraz dacie miejsce na zdjęcia profilowe, szkoły i miejsca pracy... Rozczarowałam się! Forum jest nieczytelne i kłopotliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Nic nie można znaleźć... Nie ma powiadomień na maile... nie można odnaleźć swoich dzienników, komentarzy, znajomych.... Chcę aby było tak jak dawniej. Nie jestem informatykiem i nie znam się na komputerach i programach i jest mi bardzo trudno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 02.04.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Pisałem o tym już w innym (nieodpowiednim) miejscu, ale mam nadzieję, że redakcja interesuje się losami tego forum i ten watek prześledzi: To wprawdzie nie sprawa użytkowników, ale z googlem daliście ciała po całości. Stare forum powinno zostać odpowiednio zmapowane na nowe i muszą być porobione przekierowania (301). A teraz z googla trafia się na błąd 404... niedopuszczalne, dramat! W wielu firmach z branży internetowej ktoś by poleciał za coś takiego. W każdym razie ruch pójdzie wam na łeb na szyję i powinniście się modlić, żeby googiel sie na was nie obraził (ban lub filtr za taką masę nieistniejących stron). W ogóle co za artysta wymyślił, żeby takie rzeczy rozgrzebywać przed świętami ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.04.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 I kto wogóle wymyślił migrację tuż przed świętami?? My mamy problem bo nawet spokojnie nie możemy wysłać życzeń w ulubionych wątkach, bo trudno je znaleźć. Wy macie problem, bo dostajecie tony zjebek za nowe forum. Gdyby dzisiaj nie był 2.04 tylko 1.04, to bym chyba zamknął od razu kompa licząc na to, że jutro będzie normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts