wutang 02.04.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam, co to jest ?wiem zmiany sa wazne ale jak cos dobrze dziala po co zmieniac LEPSZE JEST WROGIEM DOBREGO dajcie stare forumpozdr Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 02.04.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Jestem za, nawet 3 x tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.04.2010 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 I ja! Zróbcie tak, byśmy nie poznali że to jest nowe forum, o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elmeros 03.04.2010 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Forum nie jest takie złe, aczkolwiek sie zleksza wydłużyło.Pewnie jak ro bywa będa zwolennicy jak i przeciwnicy, ale jeszcze sie taki nie narodził co by wszytstkim dogodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.04.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Jestem za powrotem na stare śmieci!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts