Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowe Forum- jesteś za czy przeciw

Nowe Forum-jesteś "za" czy "przeciw"?  

141 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nowe Forum-jesteś "za" czy "przeciw"?

Recommended Posts

Czy to tylko mi nie podoba się nowa wersja Forum? Kto jest ZA a kto PRZECIW, kto się wstrzymuje żeby przetestować? Dlaczego Redakcja nie bierze pod uwagę naszych próśb i pomysłów odnośnie udoskonalenia Forum np. od wieków prośby o buźki? To tylko prosty przykład...

Cholera nawet nie wiem jak założyć tu ankietę wrrr.

• Odpowiedzi 90
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Po pierwszej godzinie z nowym forum - jestem na nie.

Dlaczego na stronie jest tak mało postów ? Ilość stron w wątku "mojej" grupy wzrosła pięciokrotnie......

Dlaczego każdy wpis zajmuje tak dużo miejsca, po co "zawijać" tekst? A może mam źle ustawioną przeglądarkę...

Po co miejsce na avatara jak ktoś go nie chce.....

Jak chcę sporo napisać, pod koniec nie widzę tego co było na początku..... dlaczego to okno jest takie małe (oba wymiary !!!)

Zdecydowanie na tak.

Zaczęłam od ustawień zaawansowanych i jest wiele możliwośći, by dostosować forum do swoich potrzeb.

Można dodawać znajomych do kontaktów.

Można blokować.

Jest baaaaaaaardzo wiele możliwości, ktore w poprzedniej wersji nie miałyby szansy bytu.

A co do naszych uwag - wystarczy je wysłać do Redakcji. Z własnego doświadczenia w czasie testowania - wprowadzane były natychmiast.

Jedynie skrzynka nie jest wielka. Ale tamta też nie była.

Najpierw spróbujmy, poznajmy to forum, bo na razie widzę niektóre uwagi wynikają z jego nieznajomości a nie braku funkcji.

Nie wszystko jeszcze działa, ale litości - to kilka godzin....

Niesty dalej uważam, że forum jest małoczytelne, ogólnie jest jakiś taki bałagan optyczny i nie chodzi tu o przyzwyczajenie się oka. Mimo wejścia w swój profil nie mogę wejść we wszystkie swoje odwiedzane wątki, poza tym zanim wejdę w profil odnajdę opcję...sory za długo to trwa. I jeszcze jedno: ciekawe ile osób miało problem z zalogowaniem się w ogóle? Ktoś mi powie jak tu wkleić zdjęcie? Jestem na NIE, bo forum jest nieczytelne. I to jest właśnie moja uwaga, którą kieruję do Redakcji.

Haaa! Będę pierwsza, która wstrzymuje się od głosowania na TAK lub NIE - bo jeszcze nie potrafię się zdecydować!

Niby mi się nie podoba, ale z każdą chwilą napotykam jakieś ciekawe rozwiązanie i udogodnienie. Widzę, że budowniczy nowego FM bardzo się starają i chwała im za to!

Myślę, że wystarczy się uzbroić w cierpliwość... poświęcić odrobinkę cennego czasu na poznanie nowego FM ...

Wzajemne wsparcie, dzielenie się doświadczeniami - za to, drodzy forumowicze, bardzo Wam dziękuję!

Na "tak"

Stare forum miało bardzo mało możliwośći, dobrze, że się w końcu zmieniło. Wszyscy narzekają, ale zawsze tak jest, przechodziłem na "swoim" forum to już, a później jest tylko lepiej. Stary skrypt forum był beznadziejny, nic się nie dało z nim zrobić. Teraz jest więcej opcji, a tak obszerne forum, z tak dużą ilością odwiedzających osób, musi się dotrzeć i trzeba dać czas na konfigurację.

A posty, ze nie podobają się "emoty" są dla mnie śmieszne, na forum mam się dowiedzieć, a nie czytać posty z kupą emot i zdjęć niezwiązanych w ogóle z budową.