Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowe Forum- jesteś za czy przeciw

Nowe Forum-jesteś "za" czy "przeciw"?  

141 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nowe Forum-jesteś "za" czy "przeciw"?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 90
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zdecydowanie na nie !

Wszystkie moje przeglądarki na wszystkich moich komputerach nie formatują nowego forum. Fragmenty różnych tekstów, ikonek etc. są porozrzucane po całym ekranie. Albo to napisał jakiś gimnazjalista, albo wymaga jakiegoś nowego systemu operacyjnego, albo coś innego trzeba zrobić, czego ja - gość który zużywa jedną klawiaturę na pół roku - nie wie.

Do wyglądu na pewno trzeba się przyzwyczaić, podobnie do rozszerzonej funkcjonalnosci ale...

u mnie zaczęło chodzić znacznie wolniej niż stara wersja.

Szkoda że nie zachowano poprzednich funkcji dokładając nowe, ze starych rozwiązań bardzo mi brakuje mi kasowania własnego posta jeśli po nim nie został napisany żaden inny. (nad tym ubolewam najbardziej) oraz szybki odnośnik - zobacz swoje posty. :(

Mam nadzieje że prace jeszcze nie zostały zakończone i będzie można jeszcze przywrócić kilka starych rozwiązań i korzystać z nich równolegle z nowyi.

już jest, choć dokładnie w formie "posty" wolałabym tematy, ale lepszy rydz niż nic ;)

E na Chromie poprzednie też hulało :D

Generalnie chyba aviomarin muszę zażyć, bo mi już niedobrze od tych ciągłych wszechobecnych narzekań...:sick:

Chociaż w sumie i tak już mniej osób narzeka, a tych co tak ostentacyjnie się na inne forum przenieśli to mi nie żal wcale a wcale - i tak najfajniejsze osoby zostały :) :wiggle:

E na Chromie poprzednie też hulało :D

Generalnie chyba aviomarin muszę zażyć, bo mi już niedobrze od tych ciągłych wszechobecnych narzekań...:sick:

Chociaż w sumie i tak już mniej osób narzeka, a tych co tak ostentacyjnie się na inne forum przenieśli to mi nie żal wcale a wcale - i tak najfajniejsze osoby zostały :) :wiggle:

Achaja z ust mi to wyjęłaś :cool: trzy dni i już uciekają, a czasem i miesiąc na forum niektórych nie było :yes:

Ja to w sumie sama jeszcze nie wiem, są rzeczy które mi się podobają, ale są też takie, które mi nie pasują, pewnie dlatego że za bardzo przyzwyczaiłam się do poprzedniego, chociaż nie byłam bardzo aktywną forumowiczką, to dla mnie poprzednie było bardziej czytelne ale to może kwestia przyzwyczajenia oka:).

Co do aktywności na forum, to bez przesady...wiele osób często zagląda na forum ale się nie wypowiada chyba że na jakiś konkretny temat. Ja się absolutnie nie obrażam na nowe FM jak jakieś dziecko, tylko mówię, że wcale to nowe mi się nie podoba bo jest mało czytelne, jakies takie rozciagnięte i nie moge ustawić "swoich" postów prócz trzech ostatnich. Nie wiem jak wkleić zdjęcia, buźki, nie zawsze mogę napisać odpowiedź. Pomijam, że wolno chodzi, bo pewnie niedługo się rozkręci, ale brakuje mi starego-;( zresztą jak widać nie tylko mi...