aneta-we 08.04.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 no własnie. Ale nie wszystkie i może o to chodzi . Tam pojawiają się te do których dopisano nowe posty od ostatniego logowania (według tego co zauwazyłam do tej pory) a jak odznaczę wszystkie posty jako przeczytane i nikt nic nie zdąży napisac to ta lista w ustawieniach jest czysta. Ja używam tej opcji do czytania forum. I według mnie jest wygodna. A moze jestem mało wymagajaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.04.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Dziś to ja juz to wiem ale te kilka dni to szukałam tego na potęgę. Poza tym, pokazują się te nowe sybskrypcje a żeby zobaczyc wszystkie trzeba ponownie kliknąc na kolejną funkcję :pokaż wszystkie". Mi chodzi o łatwiejszy dostęp odrazu z głównego menu i jakoś mnie koljene zakladki nie przekonują bo tracę czas by je otwierać. ale skoro nikt nic nowego nie napisał na interesujący Cie temat to po co otwierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) ale skoro nikt nic nowego nie napisał na interesujący Cie temat to po co otwierac Bo czasem wracam do informacji zawartych w wątkach, nie tylko czytam nowe wpisy Ja naprawdę nie chcę rewolucji w tej sprawie. Nie neguję przydatności całej funkcji i sensu jej powstania czy dodatkowych korzysci z nije płynących i nowych możliwości. Poprosiłam jedynie o wymianę Twoich postów na Listę subskrypcji. Jeśli uważacie, ze to nie ma sensu, że jest mniej przydatne to ok, rozumię. Ja uważam inaczej. Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Acha i jeszcze jedna sprawa. Po kliknieciu Ustawień widać te ostatnei sybskrybowane wątki ale nie widać kto udzielała ostatni odpowiedzi. Dopiero po otwarciu listy subskrypcji widać kto ostatni pisał w wątku. Dlatego wolę listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Acha i jeszcze jedna sprawa. Po kliknieciu Ustawień widać te ostatnei sybskrybowane wątki ale nie widać kto udzielała ostatni odpowiedzi. Dopiero po otwarciu listy subskrypcji widać kto ostatni pisał w wątku. Dlatego wolę listę Wprawdzie nie widac, kto ostatni pisal, ale widac kulke ze strzalka z lewej - czyli znak, ze od ostatniego wejscia do watku pojawily sie nowe posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.04.2010 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 No własnie, a ja nie czytam posty wszystkich forumowiczów Niektóre są przewidywalne Są forumowiecze którzy wysyłają kilkanaście postów "dzień dobry" "hejeczka" itd... więc mogę sie domyśleć treści takich wiadomosci I mam nadzieję, ze nikt tej mojej wypowiedzi nie sprowadzi do sprawy dzieńdobrekowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.04.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 jak klikniesz sobie na "Uwagi o naszym forum" to rozwija się cały "spis tresci" i mozesz wejśc na inne tematy Ja wiem, że jest to w szybkiej nawigacji. Mnie chodzi o to, żeby było tak jak mówi Mayland: czyli, zeby nie trzeba było wchodzić w jakieś kolejne odnośniki. W poprzedniej wersji własnie tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 No a jak najedziesz myszą na czarną belkę u góry, z lewej jest Forum. I potem Szybkie menu-> Subskrypcje tematów. Wszystko pod ręką, na wierzchu, szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.04.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 No a jak najedziesz myszą na czarną belkę u góry, z lewej jest Forum. I potem Szybkie menu-> Subskrypcje tematów. Wszystko pod ręką, na wierzchu, szybko. Depesiu ja wiem o tej mozliwości. Nie cwaniakuj niebawem i Ty bedizesz chciała łatwieszego i szybszego dostępu do przydatnych funkcji bo to Szybkie menu jest wolniejsze od tego w Ustawieniach:D I wystarczy milimetr wyzej kursorem wjechać, żeby wejsć w inne funkcje Nie wiem, mam wrażenie, że sie upieram przy czymś co jest innym kompletnie nieprzydatne. Ja wiem o tych mozliwościach dostępu z innych miejsc menu ale chciałam łatwiej, szybciej, prościej. Sądziłam, że nie tylko ja tak często korzystam z tej funcji no ale moze sie myliłam. Moze częsciej korzystacie z funkcji Twoje posty czy Twój profil. Ja tam wcale nie zagladam jak nie muszę. No ale rozumię, że to osobista sprawa kto gdzie zagląda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.04.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Nie mogę się połapać w nowym wyglądzie i funkcjach forum. Przerost formy nad treścią.Stare było dobre i przejrzyste.Nierozumiem idei gmatwania i psucia sprawdzonych rozwiązań.Zajrzę za miesiąc albo za rok, może przez ten czas coś się wyklaruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 09.04.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Nie wiem, mam wrażenie, że sie upieram przy czymś co jest innym kompletnie nieprzydatne. Ja już o tym pisałem jakiś czas temu, tym bardziej że "Twoje posty" są u moim przypadku całkowicie nieprzydatne - w dalszym ciągu na moje > 150 postów uparcie pokazuje że napisałem 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.04.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Wracając do tej listy subskrypcji i czerwonych strzałek przy wątkach w których pojawił sie nowy post.Czemu jest strzałka przy watku w którym mój post widnieje jako ostatni? Przecież nikt juz po mnie tam nic nie napisał. Dlatego gdy widzę strzałkę i mój nick jako ostatnią osobę która sie wypowiadała to tam nie zaglądam już bo i po co? Chyba nie powinno tej strzałki tam być. No chyba, ze ona coś innego znacza niz myslę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.04.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Wracając do tej listy subskrypcji i czerwonych strzałek przy wątkach w których pojawił sie nowy post. Czemu jest strzałka przy watku w którym mój post widnieje jako ostatni? Przecież nikt juz po mnie tam nic nie napisał. Dlatego gdy widzę strzałkę i mój nick jako ostatnią osobę która sie wypowiadała to tam nie zaglądam już bo i po co? Chyba nie powinno tej strzałki tam być. No chyba, ze ona coś innego znacza niz myslę. u mnie tak nie ma. Widze przez kogo jest watek dodany i zapala sie "czerwone światełko gdy ktos inny coś dopisze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.04.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 A ja mamhttp://lh3.ggpht.com/_5EbJjBbVicM/S77kOEAYyDI/AAAAAAAAFGE/PsgGmnjnYQM/s640/str.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.04.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ty jestes "głębiej". Ja mówiłam o "Ustawieniach"- tam gdzie klikam raz i widze nowe posty, nie wchodze we wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.04.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ty jestes "głębiej". Ja mówiłam o "Ustawieniach"- tam gdzie klikam raz i widze nowe posty, nie wchodze we wszystkie No tak, ale tam to juz wogóle nie widzisz kto napisał ostatni posta. Wtedy też jest strzałka, nawet jeśli jako ostatnia pisałam ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.04.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ty jestes "głębiej". Ja mówiłam o "Ustawieniach"- tam gdzie klikam raz i widze nowe posty, nie wchodze we wszystkie ale sprawdziłam i gdy teraz weszłam tam gdzie pokazujesz to nic mi się nie swieci, bo ja dodałam ostatni post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.04.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 nie wiem dlaczego. U mnie tak nie ma.Jest tak:http://lh6.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S77mKvohNkI/AAAAAAAACg0/PFWo2Yf3KKQ/mayland.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.04.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) sprawdzam ..... Ha! Przy pierwszum wejsciu była strzałka! Zginęła po drugim wejściu, jak sprawdziłam, czy naby nadal moja jest napewno nadal ostatnia Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.04.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 I dlatego nie wchodze dalej bo wiem, ze jak klikam w ustawienia to świeci mi się gdy ktos inny dodał posta. Ale nie umiem wyjasnić dlaczego u Ciebie jest inaczej . Ciekawe jak maja inni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts