Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drodzy Forumowicze, Wasze uwagi są bezcenne

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 477
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moja wiadomość była wysłana 10:38 i odrazu skan zrobiłam a że forum ładnie dziś śmiga to nie mam opóźnień i odrazu skan zrobiłam. Twoja wiadomosć była kolejna i była 10:41.

Zresztą zauważyłam to na innych wątkach gdize odpowiedzi pojawiaja sie pół dnia.

Moja wiadomość była wysłana 10:38 i odrazu skan zrobiłam a że forum ładnie dziś śmiga to nie mam opóźnień i odrazu skan zrobiłam. Twoja wiadomosć była kolejna i była 10:41.

Zresztą zauważyłam to na innych wątkach gdize odpowiedzi pojawiaja sie pół dnia.

tak, tak. Zauwazyłam po napisaniu.

Mógłby się jeszcze ktoś wypowiedziec, no nie?

Mayland, masz absolutną rację odnośnie bezpośredniego linka do subskrypcji, zamiast Twoje wpisy bez szukania go w głębi i to z różnych miejsc.

Nawet ja blondynka zrozumiałam to po pierwszym Twoim wpisie ;)

Ale jest jeszcze jedna sprawa: jeśli nie zasubskrybuję (polska język, trudna język ;)), a dodam wpis, wtedy temat się nie pokaże? A powinien, jak było w starej wersji.

Edytowane przez Sloneczko
bo tak

Mayland, masz absolutną rację odnośnie bezpośredniego linka do subskrypcji, zamiast Twoje wpisy bez szukania go w głębi i to z różnych miejsc.

Ale jest jeszcze jedna sprawa: jeśli nie zasubskrybuję (polska język, trudna język ;)), a dodam wpis, wtedy temat się nie pokaże? A powinien, jak było w starej wersji.

ja mam ustawione tak, ze jak gdzies dodam wpis to mi się automatycznie subskrybuje

racer sprawdźmy raz jeszcze proszę.

Napisz coś u mnie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?79554-Przestronne-komentarze-)

A potem wejdź Forum-Szybkie menu-Subskrypcje tematów i sprawdź czy jest watek.

albo czy się pojawia jak klikasz na USTAWIENIA na górze po prawej nad paskiem MENU, pod żółtym muratorem ;)

Tak zaden cudzoziemiec by nie powiedzial... :lol2:

Małgoś co tam cudzoziemiec, ja mam problemy z tym subskrybowaniem :D

Nie przejmuj sie, ja tez. ;) Ale cudzoziemcy sa tak od poczatku nauki j. polskiego cwiczeni w rodzajach, ze tylko na polskich filmach mozna uslyszec: mila mencizna.

A co do kulek ze strzalka - faktycznie, jak tez to zauwazylam, ze jak u Ciebie teraz Maylandko napisalam cos, to mi sie pokazuje kulka mimo, ze moj post jest ostatni. To chyba cos jest nie tak z Twoim watkiem...

Edytowane przez malgos2

Nie przejmuj sie, ja tez. ;) Ale cudzoziemcy sa tak od poczatku nauki j. polskiego cwiczeni w rodzajach, ze tylko na polskich filmach mozna uslyszec: mila mencizna.

A co do kulek ze strzalka - faktycznie, jak tez to zauwazylam, ze jak u Ciebie teraz Maylandko napisalam cos, to mi sie pokazuje kulka mimo, ze moj post jest ostatni. To chyba cos jest nie tak z Twoim watkiem...

A propos kuleczek :

Jeśli wejdziesz na temat, poczytasz i wyjdziesz z niego strzałką przeglądarki, to Twoja obecność nie zostanie :"zauważona" przez system i kuleczka nadal jest.

Jeśli zajrzysz i następnie nie klikniesz strzałki tylko np. subskrybowane wątki to system zauważy ten ruch i kuleczka zniknie.

Nie wiem czy po napisaniu postu powinna nadal być kuleczka - wydaje mi się , że nie - przynajmniej u mnie - jeśli napiszę odpowiedź i ją wyślę to kuleczka znika (bez względu na to czy "wrócę strzałką" czy kliknę w inne miejsce w celu przeniesienia się.