PeZet 09.04.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Znaczy, że już dodano Twoją ocenę Nefer, dzięki, znam angielski Wpisałem dla informatyków - coby łatwiej mogli znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 09.04.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Nowe postyWarto, by w informacji o dodaniu posta pojawiła się godzina dodania, a nie tylko Ostatni post / autor: Dzisiaj Kiedyś, dawno temu, w starym, wspaniałym wizualnie i informacyjnie forum tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 A propos kuleczek : Jeśli wejdziesz na temat, poczytasz i wyjdziesz z niego strzałką przeglądarki, to Twoja obecność nie zostanie :"zauważona" przez system i kuleczka nadal jest. Jeśli zajrzysz i następnie nie klikniesz strzałki tylko np. subskrybowane wątki to system zauważy ten ruch i kuleczka zniknie. Nie wiem czy po napisaniu postu powinna nadal być kuleczka - wydaje mi się , że nie - przynajmniej u mnie - jeśli napiszę odpowiedź i ją wyślę to kuleczka znika (bez względu na to czy "wrócę strzałką" czy kliknę w inne miejsce w celu przeniesienia się. Ale Neferko, ja robie reload i dalej kolo Mayland watku jest kulka, mimo, ze moj post jest ostatni... Cos jest nie tak z jej watkiem najwyrazniej. Napisz cos u niej i sama sprawdz. Czary jakies... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.04.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Kuleczka nie znika, niestety. Żeby znikła to trzeba wjeść ponownie w dany wątek i przeczytac swój post Mam tak przy innych wątkach również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 A jak robisz reload? U Ciebie faktycznie cos sie smiesznego dzieje, bo jak kliknelam w kulke to mi wrocilo na strone wczesniej... Jeszcze jedna uwaga - moj dziennik wrocil, wiec sie nim bawie i zauwazylam, ze mozna edytowac posty, ale nie mozna edytowac tagow. Kiedy przerzucalam dziennik nie zawsze o tym pomyslalam i teraz chcialabym je uzupelnic. Klikam w to i wyskakuje mi okienko, ale nie da sie w nim niczego wpisac - probowalam w google chrome i w FF i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.04.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ja dziś chciałam przeczytać dziennik Nefer bo pokazywało mi nowy wpis. No i były nowe wpisy z datą..... 07.04.2010r. z tym tylko że.......... Nefer pisała w nich, że zaczyna budowę i bedzie fundamenty kopać :D Coś nie halo było w dziennikach. Będę wdzięczna jak ktoś mi pomoze dodać mój dziennik który wisi sobie na fm do opcji "mój dziennik". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Będę wdzięczna jak ktoś mi pomoze dodać mój dziennik który wisi sobie na fm do opcji "mój dziennik". Mozesz albo czekac az Redakcja litosciwie przesunie, albo post po poscie sama przesunac korzystajac z opcji pod swoim awatarem - dodaj do dziennika. Jedyne, na co trzeba uwazac to usuwanie "quote". Ja dopisywalam tez oryginalne daty w tekscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.04.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 To ja jednak cierpliwie poczekam na opcje dodania istneijacego już dziennika Narazie mam go w subskrypcjach więc nie zginie;) A swoja drogą, znalazałm go za 5 razem zmieniając ustawienia nowej wyszukiwarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.04.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Aleeeeeeeee Dokonałam wpisu w moim dzienniku. Następnie weszłam w Forum i menu główne, w dzienniki budowy z listy. Wszystko pasuje, dziennik jest widoczny i mój wpis takze. Natomiast próbowałam na skróty klikając na czarnym pasku menu Dzienniki budowy-dzienniki budowy lub takze ostatnie wpisy. Dokonanego przeze mnie wpisu tam nie widać. Nie widać tam takze mojego dziennika. Czy Dzienniki budowy ze strony głównej to nie są dzienniki budowy z menu czarnego paska tylko coś innego skoro z tak samo nazwanych funkcji wchodzę w całkiem inne tematy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Tak mi sie zdaje, ze to sa 2 rozne dzienniki... Aaaa, w sprawie tagow juz mam - trzeba kliknac w edytuj tagi i otworzyc okno w nowej karcie albo oknie - wtedy mozna je dopisac lub usunac. Niezly bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 09.04.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Co się działo po północy: Ktoś zaczął wrzucać dokładnie o godz 00:00 jakieś wewątki tematyczne (haker? tester?) wszystkie o podobnych nazwach i zaśmiecone po angielsku, jakiś spam, bzdurny w dziale Woda i Ścieki. Zauważyłem to w Nowych postach. Jeśli Administratorzy czają o co chodzi, to spoko,jeśli nie - to niniejszym ta informacja jest informacją o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.04.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Tak mi sie zdaje, ze to sa 2 rozne dzienniki... . No to chyba nie powinno tak być bo zglupieć mozna, To bardzo mylace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.04.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Co się działo po północy: Ktoś zaczął wrzucać dokładnie o godz 00:00 jakieś wewątki tematyczne (haker? tester?) wszystkie o podobnych nazwach i zaśmiecone po angielsku, jakiś spam, bzdurny w dziale Woda i Ścieki. Zauważyłem to w Nowych postach. Jeśli Administratorzy czają o co chodzi, to spoko, jeśli nie - to niniejszym ta informacja jest informacją o tym. Czujny jesteś, gostek był tu mniej więcej KWADRANS (od chwili rejestracji do zaliczenia wiecznego bana) Takie sprawy najlepiej zgłaszać przyciskiem "Zgłoś do moderacji" który znajduje się pod każdym postem >>> oczywiście przy spamie masowym jedynie raz; ale i bez zgłoszeń takie rzeczy są usuwane natychmiast po zauważeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Na pocieszenie - ten sam gosc dzialal na TAMTYM forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.04.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Nie wiem co się dzieje , ale cały dzień przy zaznaczeniu " odpowiedź z cytatem' na IE rozwala mi stronę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 09.04.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Czujny jesteś, gostek był tu mniej więcej KWADRANS (od chwili rejestracji do zaliczenia wiecznego bana) Na pocieszenie - ten sam gosc dzialal na TAMTYM forum. Przypadek. Akurat byłem na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.04.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Nie wiem co się dzieje , ale cały dzień przy zaznaczeniu " odpowiedź z cytatem' na IE rozwala mi stronę . Nooooooooooo w końcu komuś innemu tez Już chyba 3 razy pisałam o tym, ale jakos bez odzewu. Czylie jeszcze raz: odpowiadając z cytatem strona sie rozjeżdza, a okienko odpowiedzi gdzieś jest na górze. Drażni mnie nie okrutnieeee też działam ma IE8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.04.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Nooooooooooo w końcu komuś innemu tez Już chyba 3 razy pisałam o tym, ale jakos bez odzewu. Czylie jeszcze raz: odpowiadając z cytatem strona sie rozjeżdza, a okienko odpowiedzi gdzieś jest na górze. Drażni mnie nie okrutnieeee też działam ma IE8 Kurcze u mnie wszystko ok. Też IE8. Mam okno z szybką odpowiedzią odrazu pod postem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Owszem. Ale to nie zmienia faktu, ze uważam, iż dostęp do Listy subskrypcji z głównego menu na 1 stronie byłby łatwiejszy No ale z głównej strony to co znasz, Forum -> Szybkie Menu -> Subskrypcje to nie jest to, o co Ci chodzi jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.04.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Kurcze u mnie wszystko ok. Też IE8. Mam okno z szybką odpowiedzią odrazu pod postem. Doniaaa, ale to nie chodzi o szybką odpowiedź!!! To okienko mam gdzie trza Mnie chodzi o to, że cytując czyjąś wypowiedź, tak jak twoją w tej chwili, okienko odpowiedzi rozwala stronę, mało tego, jest gdzieś na górze strony, musze przewinąć w bok i w górę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts