Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drodzy Forumowicze, Wasze uwagi są bezcenne

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 477
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Porponuję, aby powiadomienia na skrzynkę przchodziły tak, jak było za czasów starego forum, czyli dopóki nie przeczytam pierwszej nowej odpowiedzi, kolejne powiadomienie nie nadejdzie. Teraz jest tak, że jeśli w obserwowanym wątku pojawi się odpowiedź, to za każdym razem dostaję powidomienie. I tak mam w skrzynce np. 6 powiadomień odnośnie jednego wątku.

o tak, ja też o tym marzę..... dwa dni bez netu i z 50 powiadomień w skrzynce:jawdrop: chyba trza będzie wyłączyć tę opcję :(

Kolejna uwaga. Numery stron wątku widoczne w spisach tematów. Jest np.: 1,2,3...999. Bardziej by się przydało aby numeracja była taka: 1...997, 998, 999. Często wiem na której stronie skończyłem czytanie i chętnie wszedłbym od razu do przedostatniej strony. Wiem, że jest idż do ostatniego nieprzeczytanego wpisu ale czasami ta funkcja nie działa np. gdy si zaloguję i wyloguję.

A ja widzę - to na razie jedyne dojście do własnych postów; dodatkowo zatrzymanie wskaźnika myszy nad tytułem wpisu wyświetla początek danego postu.

Co do przenosin nie mam pretensji, mam nadzieję, że to wszystko będzie się powoli dogrywać, tak by korzystanie z FM było jak najłatwiejsze

Nie indeksują mi się "Twoje wpisy" na bieżąco. Właśnie tam zajrzałem i najnowsze są z 9 kwietnia. A żeby coś znaleźć w 6 tys. moich wpisach i tak muszę używać wyszukiwarki.

Eeee, no coś jest nie tak z tym wklejaniem zdjęć! U mnie już któryś dzień z rzędu po kliknięciu ikony wklejania obrazków jest tak:

http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2010/03/wklejanie-java.jpg

Sprawdziłam, zarówno w Operze, jak w Chrome.

Szlag by to. :mad:

A inni mają tak:

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=792&d=1271079475

Ja też tak chcę... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c021.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c021.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c021.gif

Edytowane przez DPS

ja miałam dobrze, a dzisiaj spróbowałam i pokazało mi się to samo co Tobie, posprawdzałam na różnych przeglądarkach i też dooopa, minęło kilka minut i znowu było dobrze, wydaje mi się, że to dlatego iż ciągle coś robią, dopracowują forum i dlatego wyskakują takie kfiatki ;-) raz dobrze, raz źle

a z innej beczki: jak robicie obraz ekranu? na poprzednim forum umiałam, a teraz ni cholery...

Kolejna uwaga. Numery stron wątku widoczne w spisach tematów. Jest np.: 1,2,3...999. Bardziej by się przydało aby numeracja była taka: 1...997, 998, 999. Często wiem na której stronie skończyłem czytanie i chętnie wszedłbym od razu do przedostatniej strony. Wiem, że jest idż do ostatniego nieprzeczytanego wpisu ale czasami ta funkcja nie działa np. gdy si zaloguję i wyloguję.

Tuż przed lista stron masz button n tekstem np 'Strona 5 z 5', który po kliknięciu pozwala na wpisanie wybranej strony, żeby można było na nią przejść. Bardzo wygodna funkcja.

ja miałam dobrze, a dzisiaj spróbowałam i pokazało mi się to samo co Tobie, posprawdzałam na różnych przeglądarkach i też dooopa, minęło kilka minut i znowu było dobrze, wydaje mi się, że to dlatego iż ciągle coś robią, dopracowują forum i dlatego wyskakują takie kfiatki ;-) raz dobrze, raz źle

a z innej beczki: jak robicie obraz ekranu? na poprzednim forum umiałam, a teraz ni cholery...

Robię print scan i mam :cool:

To się nazywa 'ścieżka okruszków'. Zamiast tego masz przycisk szybkiej nawigacji.

No tak, dzięki Joshi. Już odkryłam, ze nie jest to takie głupie.

A zmieniając temat: jeśli chodzi o subskrypcje, to ja zaznaczyłam opcje natychmiast i przychodzi mi tylko jedno powiadomienie o nowym poście i w mailu jest informacja

"Temat może zawierać więcej odpowiedzi, ale nie otrzymasz ponownie takiego powiadomienia jeśli nie odwiedzisz forum."

i rzeczywiście nie dostaję.

A zmieniając temat: jeśli chodzi o subskrypcje, to ja zaznaczyłam opcje natychmiast i przychodzi mi tylko jedno powiadomienie o nowym poście i w mailu jest informacja

"Temat może zawierać więcej odpowiedzi, ale nie otrzymasz ponownie takiego powiadomienia jeśli nie odwiedzisz forum."

i rzeczywiście nie dostaję.

A to ciekawostka.... Ja też tak mam napisane w powiadomieniach, ale w gorących tematach dostaje powiadomienia na okrągło.

Błagam!! Niech mi ktoś powie, co ja mam zrobić ! Pytałam już parę razy, ale chyba ukmnęło to moje pytanie. Cytując czyjąś odpowiedź, okno tej wyskakuje mi z boku, rozwala stronę, w dodatku ucieka gdzieś na górę:bash::bash::bash:

Wklejałam na poprzedniej sreena jak to wygląda. Może mam cos źle ustawione, tylko co? Jak to zmienić? Gdzie???

HELP!!!