DPS 11.04.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Wypróbowałam sobie sposób JoShi - faaaajne, troche jak na starym forum, podgląd tematu pod spodem i jeszcze te opcje dodatkowe! Dzieki, JoShi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 12.04.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Porponuję, aby powiadomienia na skrzynkę przchodziły tak, jak było za czasów starego forum, czyli dopóki nie przeczytam pierwszej nowej odpowiedzi, kolejne powiadomienie nie nadejdzie. Teraz jest tak, że jeśli w obserwowanym wątku pojawi się odpowiedź, to za każdym razem dostaję powidomienie. I tak mam w skrzynce np. 6 powiadomień odnośnie jednego wątku. o tak, ja też o tym marzę..... dwa dni bez netu i z 50 powiadomień w skrzynce:jawdrop: chyba trza będzie wyłączyć tę opcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 12.04.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Kolejna uwaga. Numery stron wątku widoczne w spisach tematów. Jest np.: 1,2,3...999. Bardziej by się przydało aby numeracja była taka: 1...997, 998, 999. Często wiem na której stronie skończyłem czytanie i chętnie wszedłbym od razu do przedostatniej strony. Wiem, że jest idż do ostatniego nieprzeczytanego wpisu ale czasami ta funkcja nie działa np. gdy si zaloguję i wyloguję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.04.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Jezier możesz zmienić układ postów w wątku na taki, że najpier będą najnowsze. Wtedy to 1,2,3 jest przydatne i klikajac na nazwę wątku odrazu wchodzisz na ostatni post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 12.04.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Spróbuję się przestawić. Daje to ten komfort, że zawsze widzę ostatnie 40 wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 12.04.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 A ja widzę - to na razie jedyne dojście do własnych postów; dodatkowo zatrzymanie wskaźnika myszy nad tytułem wpisu wyświetla początek danego postu. Co do przenosin nie mam pretensji, mam nadzieję, że to wszystko będzie się powoli dogrywać, tak by korzystanie z FM było jak najłatwiejsze Nie indeksują mi się "Twoje wpisy" na bieżąco. Właśnie tam zajrzałem i najnowsze są z 9 kwietnia. A żeby coś znaleźć w 6 tys. moich wpisach i tak muszę używać wyszukiwarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) Eeee, no coś jest nie tak z tym wklejaniem zdjęć! U mnie już któryś dzień z rzędu po kliknięciu ikony wklejania obrazków jest tak: http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2010/03/wklejanie-java.jpg Sprawdziłam, zarówno w Operze, jak w Chrome. Szlag by to. A inni mają tak: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=792&d=1271079475 Ja też tak chcę... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c021.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c021.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c021.gif Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 12.04.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 ja miałam dobrze, a dzisiaj spróbowałam i pokazało mi się to samo co Tobie, posprawdzałam na różnych przeglądarkach i też dooopa, minęło kilka minut i znowu było dobrze, wydaje mi się, że to dlatego iż ciągle coś robią, dopracowują forum i dlatego wyskakują takie kfiatki raz dobrze, raz źle a z innej beczki: jak robicie obraz ekranu? na poprzednim forum umiałam, a teraz ni cholery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.04.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Kolejna uwaga. Numery stron wątku widoczne w spisach tematów. Jest np.: 1,2,3...999. Bardziej by się przydało aby numeracja była taka: 1...997, 998, 999. Często wiem na której stronie skończyłem czytanie i chętnie wszedłbym od razu do przedostatniej strony. Wiem, że jest idż do ostatniego nieprzeczytanego wpisu ale czasami ta funkcja nie działa np. gdy si zaloguję i wyloguję. Tuż przed lista stron masz button n tekstem np 'Strona 5 z 5', który po kliknięciu pozwala na wpisanie wybranej strony, żeby można było na nią przejść. Bardzo wygodna funkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.04.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 ja miałam dobrze, a dzisiaj spróbowałam i pokazało mi się to samo co Tobie, posprawdzałam na różnych przeglądarkach i też dooopa, minęło kilka minut i znowu było dobrze, wydaje mi się, że to dlatego iż ciągle coś robią, dopracowują forum i dlatego wyskakują takie kfiatki raz dobrze, raz źle a z innej beczki: jak robicie obraz ekranu? na poprzednim forum umiałam, a teraz ni cholery... Robię print scan i mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 12.04.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Tuż przed lista stron masz button n tekstem np 'Strona 5 z 5', który po kliknięciu pozwala na wpisanie wybranej strony, żeby można było na nią przejść. Bardzo wygodna funkcja. Ta funkcja rzeczywiście bardzo przydatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 12.04.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Gosiek - pomału - jak do blondyny - co robisz i gdzie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 12.04.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Robię print scan i mam no właśnie tak robiłam tylko.......... o raaany teraz sobie przypomniałam trzeba to wkleic w painta prawda i zapisac w komputerze? a ja durna wklejałam w odpowiedź i się dziwiłam, że bzdury jakieś wychodzą... ale wstyd:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 12.04.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Robię print scan i mam PrintScreen - klawisz PrntScrn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 13.04.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 To się nazywa 'ścieżka okruszków'. Zamiast tego masz przycisk szybkiej nawigacji. No tak, dzięki Joshi. Już odkryłam, ze nie jest to takie głupie. A zmieniając temat: jeśli chodzi o subskrypcje, to ja zaznaczyłam opcje natychmiast i przychodzi mi tylko jedno powiadomienie o nowym poście i w mailu jest informacja "Temat może zawierać więcej odpowiedzi, ale nie otrzymasz ponownie takiego powiadomienia jeśli nie odwiedzisz forum." i rzeczywiście nie dostaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.04.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 A zmieniając temat: jeśli chodzi o subskrypcje, to ja zaznaczyłam opcje natychmiast i przychodzi mi tylko jedno powiadomienie o nowym poście i w mailu jest informacja "Temat może zawierać więcej odpowiedzi, ale nie otrzymasz ponownie takiego powiadomienia jeśli nie odwiedzisz forum." i rzeczywiście nie dostaję. A to ciekawostka.... Ja też tak mam napisane w powiadomieniach, ale w gorących tematach dostaje powiadomienia na okrągło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.04.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Mam zaznaczoną w ustawieniach opcje: bez powiadomień a mimo to na poczte przychodzą mi maile o nowych postach.Jak to zmienić??? http://img188.imageshack.us/img188/3350/beztytuuyob.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.04.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Może przychodzą z takich wątków gdzie wcześnie ustawiłaś subskrypcję. Jeśli tak to teraz trzeba ją anulować, bo samo ustawienie które pokazałaś zapobiega tylko nowym subskrypcjom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.04.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Może przychodzą z takich wątków gdzie wcześnie ustawiłaś subskrypcję. Jeśli tak to teraz trzeba ją anulować, bo samo ustawienie które pokazałaś zapobiega tylko nowym subskrypcjom. dzięki JoShi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Błagam!! Niech mi ktoś powie, co ja mam zrobić ! Pytałam już parę razy, ale chyba ukmnęło to moje pytanie. Cytując czyjąś odpowiedź, okno tej wyskakuje mi z boku, rozwala stronę, w dodatku ucieka gdzieś na górę:bash: Wklejałam na poprzedniej sreena jak to wygląda. Może mam cos źle ustawione, tylko co? Jak to zmienić? Gdzie??? HELP!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts