Gosiek33 16.04.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Małgoś, jak je pousuwałaś? Ja zaczęłam usuwać i zostaje mi ślad - Wpis usunięty przez View Entry i można wejść zobaczyć usunięty post Mam dokładnie to samo Na dodatek giną mi posty dziś dostałam powiadomienie o moim poście wpisanym 12.04 gdy klikam pokaż moje posty mam wpisy z 10 kwietnia a późniejszych już nie rozumiem, że to ulegnie naprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Tylko wlasciciel dziennika to widzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.04.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 dlaczego jak kliknę odpowiedź z cytatem to mi się coś chrzani i żeby pisać to muszęklikaćdrugi raz???????????????????? znowu to samo a redakcja już tu chyba nie zagląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 16.04.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Dzisiaj trochę się poudzielałam na forum, a mimo to w "Twoje posty"ostatni jest z 04.04. Ale tak jak i Gosiek33 spodziewam się, że wkrótce to się naprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.04.2010 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 znowu to samo a redakcja już tu chyba nie zagląda... Zagląda i przekazuje programistom. Naprawią jeśli trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.04.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 DPS bo to w ZALACZNIK sie klika, nie we WSTAW GRAFIKE. Spinacz, nie obrazek. Dodam, że spinacz widać w zaawansowanej edycji jedna uwaga - już kolejny raz sprawdzając, czy wgrany obrazek jest czytelny i odruchowo zamykając go po obejrzeniu, straciłem cały napisany post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.04.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ponury, a ja wysłałam Ci PW, a wysłane są puste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.04.2010 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Doszedł, odpisałem też mi się onegdaj zdarzyło, że śladu po priwie nie było - i na podstawie tamtej sytuacji obstawiałbym zbyt szybkie odebranie przeze mnie, ale to tylko gdybanie (zbyt wolna indeksacja?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.04.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Ponury, a ja wysłałam Ci PW, a wysłane są puste Bo nie zaznaczyłaś, że chcesz miec kopię w 'wysłanych'. 'Wysłane' nie działają w tym skrypcie ja w starym. Przechowują po prostu kopię wiadomości, jeśli sobie życzysz. Jak chcesz mieć pewność że adresat odebrał, zaznaczasz, że chcesz dostać potwierdzenie odebrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 18.04.2010 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam,jak mogę wyświetlić listę osób aktualnie przeglądających Forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 19.04.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Heejo.Szanowna Redakcjo.Nie umiem (nie mogę, bo nie potrafię, czy nie mogę, bo nie da się?) dotrzeć do wszystkich swoich postów. Proszę o umożliwienie mi tego, ewentualnie pouczenie jak to mam zrobić. (Gdy wchodzę w "Twoje posty" - ostatni jest z 4 kwietnia)! Pomocy! Poza tym mam wrażenie, że moich postów było ponad 300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Dzienniki budowy. Dodano nam je w opcji "mój dziennik budowy". Ok. Jednak nie mam tam wszystkich wpisów. Ostatnio dodane wczoraj są niewidoczne. Dodawałam je do dziennika wchodząc przez swojąlistę subskrypcji. Jak wejdą w dziennik w ten sposób to widzę te wpisy. Rozumię, że mam czekać na ulepszenie tego? I nieśmiało przypominam o wyciagnieciu na pasek główny "Listy subskrypcji". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.04.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Dzienniki zostaną przez nas zaimportowane. Testowy import pierwszego dziennika przeprowadzimy w poniedziałek. O dalszych krokach poinformujemy. Po co w takim razie umożliwiono nam kopiowanie starego dziennika do bloga? Co poniektórzy nadgorliwi (miedzy innymi ja) skorzystali z tej funkcji czego rezultatem są zdublowane wpisy Cóż teraz począć? - bo usuwać na własną rękę ochoty nie mam, może znowu się okaże że niepotrzebnie wyskoczę przed szereg...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.04.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Na razie staram się nic więcej nie mówić, ale zaczynam się załamywać i wkurzać jednocześnie - może Redakcja informowałaby na bieżąco nad czym konkretnie prace trwają i co jest poprawiane byśmy nie musieli wykonywać bezsensownych prób I jeszcze jedno czy ktos wie czemu edycja zdjęć w Firefoxie działa a w Chrome tylko po url? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.04.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 W reklamie jest podany link do strony www Foresta, ale wczytuje podwójne http i strona oczywiście się nie otwiera. Trzeba usuwać jedno http: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150347-OBUDOWA-KOMINKOWA-CA%C5%81KIEM-TANIA-KOSZT-OK-400-Z%C5%81&p=4046411#post4046411 Nie wiem jak jest w innych reklamach, jeśli już gdzieś są http://img156.imageshack.us/img156/3412/umieszekzamylonyok9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 21.04.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam,jak mogę wyświetlić listę osób aktualnie przeglądających Forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.04.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam, jak mogę wyświetlić listę osób aktualnie przeglądających Forum? jest na dole strony głównej forum: http://img88.imageshack.us/img88/8283/forumyb.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.04.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Ciekawe (aż sprawdziłam), mam zaznaczony profil widoczny, a w spisie mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.04.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Ciekawe (aż sprawdziłam), mam zaznaczony profil widoczny, a w spisie mnie nie ma a ja Ciebie widzę http://img541.imageshack.us/img541/5881/forum1.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 21.04.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Oooo, nawet ja tam jestem Anetko, a dlaczego Twoja kropka jest zawsze szara - nieaktywna skoro widzę że jesteś/bywasz/pojawiasz się ? Ja się na zielono świecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts