Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drodzy Forumowicze, Wasze uwagi są bezcenne

Redakcja

Recommended Posts

Małgoś, jak je pousuwałaś? Ja zaczęłam usuwać i zostaje mi ślad - Wpis usunięty przez View Entry i można wejść zobaczyć usunięty post :(

Mam dokładnie to samo :(

Na dodatek giną mi posty dziś dostałam powiadomienie o moim poście wpisanym 12.04

gdy klikam pokaż moje posty mam wpisy z 10 kwietnia a późniejszych już nie :eek:

rozumiem, że to ulegnie naprawie ;)

• Odpowiedzi 477
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dlaczego jak kliknę odpowiedź z cytatem to mi się coś chrzani i żeby pisać to muszęklikaćdrugi raz????????????????????

znowu to samo

a redakcja już tu chyba nie zagląda...:(

Ponury, a ja wysłałam Ci PW, a wysłane są puste :(

Bo nie zaznaczyłaś, że chcesz miec kopię w 'wysłanych'. 'Wysłane' nie działają w tym skrypcie ja w starym. Przechowują po prostu kopię wiadomości, jeśli sobie życzysz. Jak chcesz mieć pewność że adresat odebrał, zaznaczasz, że chcesz dostać potwierdzenie odebrania.

Heejo.

Szanowna Redakcjo.

Nie umiem (nie mogę, bo nie potrafię, czy nie mogę, bo nie da się?) dotrzeć do wszystkich swoich postów. Proszę o umożliwienie mi tego, ewentualnie pouczenie jak to mam zrobić. (Gdy wchodzę w "Twoje posty" - ostatni jest z 4 kwietnia)! Pomocy! Poza tym mam wrażenie, że moich postów było ponad 300.

Dzienniki budowy.

Dodano nam je w opcji "mój dziennik budowy". Ok. Jednak nie mam tam wszystkich wpisów. Ostatnio dodane wczoraj są niewidoczne. Dodawałam je do dziennika wchodząc przez swojąlistę subskrypcji. Jak wejdą w dziennik w ten sposób to widzę te wpisy.

Rozumię, że mam czekać na ulepszenie tego?;)

I nieśmiało przypominam o wyciagnieciu na pasek główny "Listy subskrypcji".

Dzienniki zostaną przez nas zaimportowane. Testowy import pierwszego dziennika przeprowadzimy w poniedziałek. O dalszych krokach poinformujemy.

Po co w takim razie umożliwiono nam kopiowanie starego dziennika do bloga? Co poniektórzy nadgorliwi (miedzy innymi ja) skorzystali z tej funkcji czego rezultatem są zdublowane wpisy :( Cóż teraz począć? - bo usuwać na własną rękę ochoty nie mam, może znowu się okaże że niepotrzebnie wyskoczę przed szereg......

Na razie staram się nic więcej nie mówić, ale zaczynam się załamywać i wkurzać jednocześnie - może Redakcja informowałaby na bieżąco nad czym konkretnie prace trwają i co jest poprawiane byśmy nie musieli wykonywać bezsensownych prób :cool:

I jeszcze jedno czy ktos wie czemu edycja zdjęć w Firefoxie działa a w Chrome tylko po url?

W reklamie jest podany link do strony www Foresta, ale wczytuje podwójne http i strona oczywiście się nie otwiera. Trzeba usuwać jedno http:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150347-OBUDOWA-KOMINKOWA-CA%C5%81KIEM-TANIA-KOSZT-OK-400-Z%C5%81&p=4046411#post4046411

Nie wiem jak jest w innych reklamach, jeśli już gdzieś są http://img156.imageshack.us/img156/3412/umieszekzamylonyok9.gif