Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drodzy Forumowicze, Wasze uwagi są bezcenne

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 477
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ciekawe (aż sprawdziłam), mam zaznaczony profil widoczny, a w spisie mnie nie ma :yes:

Słoneczko szukałaś się alfabetycznie, wśród użytkowników na "s" pewnie? a sprawdź na początku listy, bo ja przynajmniej tak mam, że najpierw pokazuje mój nick, a potem resztę od "a" do końca alfabetu, o tak:

forum..jpg

Ha dopiero teraz znalazłam użytkowników dzięki aneta-we[/b :D i pokazał mi się załącznik (spinacz) przez który nieco okrężną drogą można zdjęcie z kompa wstawić Ciekawe czy to ja nie widziałam, czy zostało to poprawione i w Chrome też działa :lol2:

ja zmieniłam sobie przeglądarke na chrome praktycznie na początku funkcjonowania nowego forum i opcja "spinacza" mi działała od "zawsze" ;) .

A ja próbowałem wysłać prywatnie do 2-ch forumowiczów i bezskutecznie.

Zauważyłem że nie mi ich avatrów i posiadają napis "baned" pod nimi.

Czy to znaczy że zostali "zbanowani" a co za tym idzie nawet prywatnie nie można z nimi mieć kontaktu?

Chodzi konkretnie o Boho i Pepeg z Gumy.

Jestem możliwośc kontaktu jakiegokolwiek?

A co Boho i Pepeg takiego zrobili, że zasłużyli na bana?!!!

O ile wiem, dyskutowali zażarcie i tyle. CENZURA POZAREGULAMINOWA? :mad:

Czy mógłby nam ktoś to wyjaśnić?

A nie wiecie, taaak?? Ciekawe.. niektórzy mają dziwną tendencję niezauważania pewnych spraw, choć sprawy podobne widzą bez żadnego problemu :cool:

"Bany" (z jednym wyjątkiem) jednodobowe, to raczej czas na refleksję niż ostra kara

Chodzi konkretnie o Boho i Pepeg z Gumy.

Jestem możliwośc kontaktu jakiegokolwiek?

Powinna być już za godzinę

no fakt, to forum jest tak porządne, że każdego stawia na pierwszym miejscu:yes::D

ale w końcu jesteś tak, i też na początku? bo nie sądzę, żeby tylko mnie taki zaszczyt kopnął...:wiggle:

Każdy z zalogowanych widzi siebie na I pozycji, reszta zalogowanych userów powina być widoczna w porządku alfabetycznym

Forum działa tak sobie, często się "wiesza"

Chyba też skrócono ważność ciasteczek do pół godziny, w każdym bądź razie wywala mnie jak jestem mało aktywny :sick:

a propos przeglądarek - k-meleon jest mniejsza objętościowo od Firefoxa, a działa na tym samym silniku, ma polską wersję

>> http://kmeleon.sourceforge.net/

i tam dział "Download", wybrać z "Full packages with installer" polską wersję i hulać :)

http://pl.wikipedia.org/wiki/K-Meleon

przepraszam bardzo ...a do czego sa potrzebne ciasteczka ???:oops:

do wcinania ;)

m.in. dzięki ciasteczkom skrypt Forum wie, że Ty to Ty, wie, że po jakimś czasie Twej bezczynności ma wylogować nick 'Ew-ka' i wiele innych rzeczy

generalnie bez nich nie dałoby się funkcjonować

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko

a tu krócej i prościej >> http://pytamy.pl/question/czym-sa-ciasteczka-cookies-i-czy-trzeba-je-usuwac/1

A nie wiecie, taaak?? Ciekawe.. niektórzy mają dziwną tendencję niezauważania pewnych spraw, choć sprawy podobne widzą bez żadnego problemu :cool:

Może coś mi umknęło?

A w ogóle, już zaczynała mnie martwić Twoja nieobecność http://www.mloda.ekrakow.pl/%21ola/jezorek.gif

Edytowane przez Sloneczko

Mam wniosek racjonalizatorski!!!

Czy można opcję "nowe posty" rozdzielić na "nowe posty" i "nowe posty-dzienniki i komentarze"??????

W obecnym stanie rozdrobnienia forum nie da rady szukać czegokolwiejk w wymianie doświadczeń. Mając czas ograniczony wchodzę tylko na subskrypcje i na nowe posty. A na nowych postach w zasadzie prawie same dzienniki, bo, mówiąc prawdę, to tylko w dziennikach i komentach stale coś się dzieje (tzw rozmowy przyjaciół niekoniecznie o budowaniu ;) ). Temat budowlano-pochodny trzeba wydłubuwać z tego natłoku "magnolii" i "komentów do.."

Mam wniosek racjonalizatorski!!!

Czy można opcję "nowe posty" rozdzielić na "nowe posty" i "nowe posty-dzienniki i komentarze"??????

W obecnym stanie rozdrobnienia forum nie da rady szukać czegokolwiejk w wymianie doświadczeń. Mając czas ograniczony wchodzę tylko na subskrypcje i na nowe posty. A na nowych postach w zasadzie prawie same dzienniki, bo, mówiąc prawdę, to tylko w dziennikach i komentach stale coś się dzieje (tzw rozmowy przyjaciół niekoniecznie o budowaniu ;) ). Temat budowlano-pochodny trzeba wydłubuwać z tego natłoku "magnolii" i "komentów do.."

Zgadzam się! Już to nawet też sygnalizowałem ale w trochę inny sposob by "wymiana" była workiem ze wszystkimi kategoriami budowlanymi... wchodzę na "wymianę" i wszystkie nieprzeczytane "świecą" i mogę wybrać temat który mnie interesuje... teraz np. instalacje czy okna że nie wspomnę o fundamentach - te tematy przestały dla mnie istnieć.... niestety z braku czasu i nerwów na klikanie w podkategoriach...