aneta-we 21.04.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Oooo, nawet ja tam jestem Anetko, a dlaczego Twoja kropka jest zawsze szara - nieaktywna skoro widzę że jesteś/bywasz/pojawiasz się ? Ja się na zielono świecę ponieważ jestem zaznaczona jako niewidoczna. Inaczej świeciłabym się cały czas na zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 22.04.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Ciekawe (aż sprawdziłam), mam zaznaczony profil widoczny, a w spisie mnie nie ma Słoneczko szukałaś się alfabetycznie, wśród użytkowników na "s" pewnie? a sprawdź na początku listy, bo ja przynajmniej tak mam, że najpierw pokazuje mój nick, a potem resztę od "a" do końca alfabetu, o tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.04.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Ha dopiero teraz znalazłam użytkowników dzięki aneta-we[/b i pokazał mi się załącznik (spinacz) przez który nieco okrężną drogą można zdjęcie z kompa wstawić Ciekawe czy to ja nie widziałam, czy zostało to poprawione i w Chrome też działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.04.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Ha dopiero teraz znalazłam użytkowników dzięki aneta-we[/b i pokazał mi się załącznik (spinacz) przez który nieco okrężną drogą można zdjęcie z kompa wstawić Ciekawe czy to ja nie widziałam, czy zostało to poprawione i w Chrome też działa ja zmieniłam sobie przeglądarke na chrome praktycznie na początku funkcjonowania nowego forum i opcja "spinacza" mi działała od "zawsze" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.04.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 ja zmieniłam sobie przeglądarke na chrome praktycznie na początku funkcjonowania nowego forum i opcja "spinacza" mi działała od "zawsze" . znaczy gapa ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.04.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 a ja Ciebie widzę Dałabym sobie głowę uciąć, że mnie tam nie było, a z kolei nie wierzę w aż tak błyskawiczne działania moderatora Czyli po prostu zaćmienie http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Nature/sun2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.04.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Słoneczko szukałaś się alfabetycznie, wśród użytkowników na "s" pewnie? No jasne, jak na porządne forum przystało http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Divers/bequilles.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 23.04.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 (edytowane) no fakt, to forum jest tak porządne, że każdego stawia na pierwszym miejscu:yes: ale w końcu jesteś tak, i też na początku? bo nie sądzę, żeby tylko mnie taki zaszczyt kopnął... Edytowane 23 Kwietnia 2010 przez millid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniauki 23.04.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Ja natomiast borykam się z następującym problemem na moim blogu wiekszość zdjęć prezentuje się tak:kwadracik z czerwonym krzyżykiem:(Coś nie tak z moimi ustawieniami??!!proszę o sugestię.piękne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 24.04.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 A ja próbowałem wysłać prywatnie do 2-ch forumowiczów i bezskutecznie.Zauważyłem że nie mi ich avatrów i posiadają napis "baned" pod nimi.Czy to znaczy że zostali "zbanowani" a co za tym idzie nawet prywatnie nie można z nimi mieć kontaktu?Chodzi konkretnie o Boho i Pepeg z Gumy.Jestem możliwośc kontaktu jakiegokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.04.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 A co Boho i Pepeg takiego zrobili, że zasłużyli na bana?!!! O ile wiem, dyskutowali zażarcie i tyle. CENZURA POZAREGULAMINOWA? Czy mógłby nam ktoś to wyjaśnić? A w ogóle, pytać wolno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.04.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 A co Boho i Pepeg takiego zrobili, że zasłużyli na bana?!!! O ile wiem, dyskutowali zażarcie i tyle. CENZURA POZAREGULAMINOWA? Czy mógłby nam ktoś to wyjaśnić? A nie wiecie, taaak?? Ciekawe.. niektórzy mają dziwną tendencję niezauważania pewnych spraw, choć sprawy podobne widzą bez żadnego problemu "Bany" (z jednym wyjątkiem) jednodobowe, to raczej czas na refleksję niż ostra kara Chodzi konkretnie o Boho i Pepeg z Gumy. Jestem możliwośc kontaktu jakiegokolwiek? Powinna być już za godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.04.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 no fakt, to forum jest tak porządne, że każdego stawia na pierwszym miejscu:yes: ale w końcu jesteś tak, i też na początku? bo nie sądzę, żeby tylko mnie taki zaszczyt kopnął... Każdy z zalogowanych widzi siebie na I pozycji, reszta zalogowanych userów powina być widoczna w porządku alfabetycznym Forum działa tak sobie, często się "wiesza" Chyba też skrócono ważność ciasteczek do pół godziny, w każdym bądź razie wywala mnie jak jestem mało aktywny a propos przeglądarek - k-meleon jest mniejsza objętościowo od Firefoxa, a działa na tym samym silniku, ma polską wersję >> http://kmeleon.sourceforge.net/ i tam dział "Download", wybrać z "Full packages with installer" polską wersję i hulać http://pl.wikipedia.org/wiki/K-Meleon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.04.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Chyba też skrócono ważność ciasteczek do pół godziny, przepraszam bardzo ...a do czego sa potrzebne ciasteczka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.04.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 przepraszam bardzo ...a do czego sa potrzebne ciasteczka ??? do wcinania m.in. dzięki ciasteczkom skrypt Forum wie, że Ty to Ty, wie, że po jakimś czasie Twej bezczynności ma wylogować nick 'Ew-ka' i wiele innych rzeczy generalnie bez nich nie dałoby się funkcjonować http://pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko a tu krócej i prościej >> http://pytamy.pl/question/czym-sa-ciasteczka-cookies-i-czy-trzeba-je-usuwac/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.04.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 do wcinania i takiej informacji oczekiwałam;) dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.04.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 (edytowane) A nie wiecie, taaak?? Ciekawe.. niektórzy mają dziwną tendencję niezauważania pewnych spraw, choć sprawy podobne widzą bez żadnego problemu Może coś mi umknęło? A w ogóle, już zaczynała mnie martwić Twoja nieobecność http://www.mloda.ekrakow.pl/%21ola/jezorek.gif Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez Sloneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.04.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Mam wniosek racjonalizatorski!!! Czy można opcję "nowe posty" rozdzielić na "nowe posty" i "nowe posty-dzienniki i komentarze"?????? W obecnym stanie rozdrobnienia forum nie da rady szukać czegokolwiejk w wymianie doświadczeń. Mając czas ograniczony wchodzę tylko na subskrypcje i na nowe posty. A na nowych postach w zasadzie prawie same dzienniki, bo, mówiąc prawdę, to tylko w dziennikach i komentach stale coś się dzieje (tzw rozmowy przyjaciół niekoniecznie o budowaniu ). Temat budowlano-pochodny trzeba wydłubuwać z tego natłoku "magnolii" i "komentów do.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 25.04.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Mam wniosek racjonalizatorski!!! Czy można opcję "nowe posty" rozdzielić na "nowe posty" i "nowe posty-dzienniki i komentarze"?????? W obecnym stanie rozdrobnienia forum nie da rady szukać czegokolwiejk w wymianie doświadczeń. Mając czas ograniczony wchodzę tylko na subskrypcje i na nowe posty. A na nowych postach w zasadzie prawie same dzienniki, bo, mówiąc prawdę, to tylko w dziennikach i komentach stale coś się dzieje (tzw rozmowy przyjaciół niekoniecznie o budowaniu ). Temat budowlano-pochodny trzeba wydłubuwać z tego natłoku "magnolii" i "komentów do.." Zgadzam się! Już to nawet też sygnalizowałem ale w trochę inny sposob by "wymiana" była workiem ze wszystkimi kategoriami budowlanymi... wchodzę na "wymianę" i wszystkie nieprzeczytane "świecą" i mogę wybrać temat który mnie interesuje... teraz np. instalacje czy okna że nie wspomnę o fundamentach - te tematy przestały dla mnie istnieć.... niestety z braku czasu i nerwów na klikanie w podkategoriach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarkGyver 25.04.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Żeby zobaczyć, czy jestem zalogowany, muszę wejść w któryś dział foum, bo na stronie głównej pokazuje mi cały czas "zaloguj się" Czasami nawet po zalogowaniu przekierowuje mnie do ekranu logowania. Być może problem został zasygnalizowany wcześniej. Jeżeli tak, to ja przypominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts