Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drodzy Forumowicze, Wasze uwagi są bezcenne

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 477
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...no i jeszcze powiadomienia zawalają skrzynkę! Co post to powiadomienie! W starym było lepiej bo przychodziła tylko jedna wiadomość... no chyba że nie znalazłem jeszcze funkcji w ustawieniach

...podoba mi się szybka odpowiedź... nie zawsze trzeba rozbudowanego edytora...

....a tak w sumie to troszkę już mi przechodzi... zaczynam dostrzegać zalety :D chociaż trąci mi to jeszcze trochę NK :(

...nadal szukam "poddasza" :evil:

Już proponowałem to na etapie testów i nadal chciałbym by zostało wprowadzone:

ustawić jako domyślne wyświetlanie:

- wszystkich tematów

- według ostatnich wpisów

- w porządku malejącym

być może powróci wówczas funkcjonalność "zobacz swoje posty" / "zobacz posty użytkownika"

http://i289.photobucket.com/albums/ll236/ponury63/NFM/deafult.jpg

proponuję także ustawić jako domyślne wyświetlanie 30 lub 40 - a najlepiej 60 jak było dotąd - postów na stronę (w wątkach) oraz takiej samej ilości wątków na stronę (w działach)

http://i289.photobucket.com/albums/ll236/ponury63/NFM/default2.jpg

Edytowane przez ponury63

Nawet można by zdzierżyć tę tandetną kolorystykę, ale, miejcie litość, i przywróćcie strukturę starego forum!

Nie wiadomo gdzie co jest.

Komunikowałem się z różnymi ludźmi. Czekałem na ich komentarze. I dupa zimna. Zrobiliście trzęsienie ziemi: wszystko jest co było, tylko za cholerę nie wiadomo gdzie.

Bardzo konieczna zmiana-w wątkach gdzie istnieje dużo stron wprowadzić opcję "idź do strony..."

ustawić jako domyślne wyświetlanie:

- wszystkich tematów

- według ostatnich wpisów

- w porządku malejącym

Jestem za!

...tak trochę ćwiczę na nowym forum i coraz bardziej mi się podoba;) fajny edytor ale przez to merytoryka może ucierpieć na rzecz pięknej stylistyki ;)

Ale emoty nadal biedne i szybkość jak na zwykłym modemie ...przypomniał mi się nawet numer 0202122

Podoba mi się że jeśli ktoś chce się reklamować na Forum może za pieniądze oficjalnie to zrobić! Sam może z tego skorzystam bo taka kryptoreklama i podjazdowka to żenująca była. Ja zostałem zbanowany (zablokowane PW na prawie pół roku) za podanie numeru telefonu - może to zabrzmi dziwne ale Forumowicze do mnie dzwonią nie w sprawie pracy ale po poradę! I fajne by było móc bez problemu zamieścić nr.telefonu. Zresztą Forumowicze to rozgarnięci ludzie i jesli chcą to znajdą! Jesli nie z Waszą pomocą to mała firma Google wie wszystko. Więc uważam że jesli można podać GG, ICQ, Skype czy mail to zwykły nr. telefonu też można dodać

Drodzy Forumowicze, wszystkim rozgoryczonym funkcjonowaniem nowego forum chcę powiedzieć, że informatycy naprawdę pracują nad wprowadzaniem poprawek. W moim przypadku dziś, w Niedzielę Wielkanocną o godz. 21. komuś z ekipy informatyków chciało się popracować nad problemem dostępu do mojego profilu, spowodowanym przez znak & w nazwie użytkownika. Zamieniono go na _ i wszystko działa. Niby drobiazg, ale świadczy o podejściu do użytkownika.

Powiem tak: byłem "na nie" w stosunku do zaistniałych na forum zmian, ale takie zaangażowanie ze strony ekipy je wprowadzającej powoduje że zmieniam zdanie. Myślę, że warto poczekać kilka dni na efekt finalny i nie skreślać naszego forum z powodu przejściowych trudności.

Arturo zastanawiam się czy czasem - dla bardzo wymagających Inwestorów - nie wprowadzić usługi że będę szpachlował i malował u siebie w domu i gotowej pracy nie zawoził do Inwestora. Wtedy wszystko by było sprawdzone w 100% a i Inwestor kurzu by u siebie nie miał!

Forum to nie bank (a i tam niezłe hece bywały) ani tym bardziej lotnisko gdzie na pstryk przestaje działać jeden system i na ten sam pstryk działa już drugi! No faktycznie mogli zamknąć forum na 3 dni i wtedy wystartować z nowym a my później mogliśmy wyłapywać błędy...

...a tak po prawdzie to IE powinni zakazać i to ustawą! Ciekawe że ja na FF nie mam żadnych problemów! Forum śmiga już ładnie no z przerwami jak coś grzebią.... ale to już są krotkie chwile - około południa to było tragiczne - parę minut się ładowała strona. Edytowane przez Rom-Kon
literówka

Poszukiwana : Warszawska Grupa Babska

Dawny link nie działa : No Temat specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

Wyszukiwarka milczy.

Istniejej tylko kopie w googlarce.

Do tłumaczenia :

http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/S7kwFW8RxnI/AAAAAAAAJVM/MnFoLtxkn4g/s800/do%20t%C5%82umaczenia.jpg.jpg

http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/S7kwG3FJiuI/AAAAAAAAJVQ/ObiG989Y4QI/s800/do%20t%C5%82umaczenia%202.JPG

rozjechane opisy :

http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/S7kwIMEMMSI/AAAAAAAAJVU/nv7h4INTPcE/s800/Rozjechane%20opisy.JPG

W 1970 roku eni było internetu :

http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/S7kwJmOIaNI/AAAAAAAAJVY/KrjWSX7ByUI/s800/U%C5%BCytkownicy%20emeryci.JPG

Po naciśnięciu "WYLOGUJ" strona pod okienkiem robi się czarno szara. To kolory zarezerwowane dla żałoby w Polsce. Może sobie podarować ...

http://lh3.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/S7kxq06qD6I/AAAAAAAAJWM/qNco2EZ6Q_g/s800/bez%C2%A0tytu%C5%82u.jpg

Edytowane przez Nefer

Fajowo, gdyby ktoś kto pisze FAQ troszkę się postarał.

CHCĘ USUNĄĆ SWÓJ POST.

Odpowiedź :

Jak mogę zmienić lub usunąć post?

Jeżeli nie jesteś administratorem lub moderatorem forum możesz jedynie zmieniać lub usuwać własne posty. Aby zmienić post (czasem jest to możliwe jedynie przez jakiś czas po jego napisaniu) kliknij w przycisk zmień przy danym poście. Jeżeli ktoś już na niego odpowiedział po edycji pod postem pojawi się tekst drobnymi literami informujący, ile razy dany post zmieniano. Nie zostanie on dodany jeśli ktoś już odpowiedział na post, lub jeśli został on zmieniony przez administratorów lub moderatorów (powinni oni powiadomić co zmienili i dlaczego). Pamiętaj, że zwykli użytkownicy nie mogą usunąć postu, na który ktoś już odpowiedział.

Powrót do góry

Ale nadal nie wiem jak go usunąć, (nie edytować -usunąć) bez zwględu na to czy ktoś na niego odpowiedział czy nie.

To ciekawe - na jakiej podstawie stwierdzi, że są pisane dla podniesienia "swojej rangi" :)

Jak mogę zmienić swoją rangę?

Przeważnie nie możesz zmienić nazwy swojej rangi (pojawiają się one pod nazwą użytkownika przy przeglądaniu tematu, oraz w twoim profilu, zależnie od szablonu). Większość for używa rang aby zaznaczyć liczbę postów, które napisałeś, i aby wyróżnić konkretne osoby, np. moderatorzy czy administratorzy mogą mieć specjalną rangę. Prosimy nie pisać specjalnie postów tylko po to, aby otrzymać wyższą rangę. W takim wypadku moderator lub administrator po prostu ręcznie ją zmniejszy.

Ja rozumiem, że beta, że nowe, że się dociera, ale na miłość Thora, przecież ktoś wziął pieniądze za to tłumaczenie. Samej też mi się w życiu zdarzało robić tłumaczenia z kodu.

ALe to już przeginka - mam nadzieję,że macie spisaną umowę i nie daliście zaliczki (w końcu warto czytać forum)

http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/S7k3P78LpFI/AAAAAAAAJWY/9B121ndCoKI/s800/t%C5%82ymaczenie%203.jpg

Ujednolicenie nazewnictwa to podstawa :

na razie mamy Nick i Ksywkę. Mamy też Avatar i Emblemat. I mamy subskrybcję i subskrypcję :):):) NIe powiem, ktore prawidłowe ...:)

Generalnie wymagam od tłumaczy nie tylko kalki językowej ale chociaż pobieżnej znajomości tematu tłumaczonego. A jak nie - to im nadaję jakąś głupią KSYWKĘ :)

Edytowane przez Nefer