beton44 03.05.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 po kilku tygodniach /sąd nieszybki/ ogólne wrażenie: jest do dupy... nic nie działa: ani RYSUNKÓW nie będzie, ani zmiany koloru liter, ani nawet emotikonów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 03.05.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 nic nie działa: ani RYSUNKÓW nie będzie, ani zmiany koloru liter, ani nawet emotikonów.... Ale o co się rozchodzi???? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 03.05.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Tytul ustawia sie w "panelu uzytkownika". Na samym dole klika sie "dziennik" i tam pojawiaja sie opcje - tytul, kto ma dostep itd. OK, dzięki, znaczy pierwszy punkt z moich pytań przynajmniej po części nieaktualny. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 03.05.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Ale o co się rozchodzi???? J. o to się rozchodzi.... u mnie to wszystko - nie działa.... chyba mam jakiś zapis cenzorski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 03.05.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Może w "ustawieniach zaawansowanych" masz włączony edytor podstawowy? On zdaje się nie daje mozliwości stosowania kolorów itp. W ograniczenia administracyjne raczej nie chce mi się wierzyć, prędzej w jakieś blokady w twojej przeglądarce. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.05.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Droga Redakcjo! Jak bezcenne są nasze uwagi? Tak bezcenne, że trzeba je powtarzać, bo ich nie widzicie? 1) moje posty, po kliknięciu w nicka, kończą się 10 kwietnia, a dziś jest 4 maja. 2) w blogach jestem gościem od 1970 r. 3) w blogach posty ustawiają się od najnowszego do najstarszego, choć w ustawieniach mam zaznaczone jak należy, czyli od najstarszego, co wszędzie indziej działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.05.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Droga Redakcjo! Jak bezcenne są nasze uwagi? Tak bezcenne, że trzeba je powtarzać, bo ich nie widzicie? 1) moje posty, po kliknięciu w nicka, kończą się 10 kwietnia, a dziś jest 4 maja. 2) w blogach jestem gościem od 1970 r. 3) w blogach posty ustawiają się od najnowszego do najstarszego, choć w ustawieniach mam zaznaczone jak należy, czyli od najstarszego, co wszędzie indziej działa. dokładnie - się podpisuję pod Słoneczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.05.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Stwierdzam, że jednak nasze forum stało się dla nas wysoce nieprzyjazne. Jak widać, Redakcja wciąż nie reaguje na nasze wpisy. A ja mam kolejne pytanie: kto ma decydować o wylogowywaniu użytkownika, skrypt na forum czy sam użytkownik?! Zdarza się (i piszę to znów nie po raz pierwszy), że tracę cały wpis, że mam komunikat o niemożliwości wysłania posta, bo w międzyczasie zostałam wylogowana, czytaj: dostałam stąd kopa Czy dla Redakcji naprawdę liczy się tylko kasa i nieuczciwe wręcz praktyki zwiększania ilości odsłon przez to wylogowywanie? Czy ktoś z decydentów wreszcie odpowie i zacznie się z nami liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.05.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Droga Redakcjo! Jak bezcenne są nasze uwagi? Tak bezcenne, że trzeba je powtarzać, bo ich nie widzicie? 1) moje posty, po kliknięciu w nicka, kończą się 10 kwietnia, a dziś jest 4 maja. sięm nie gorączkuj mam tak samo. I próbuję, kombinuję i niestety dziwactwa mam podobne że moje wpisy są w starociach z marca. Ponury da radę na 100% - wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.05.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 I w ogóle Ponury proszę (wiem że robisz społecznie - ale proszę grzecznie) jak mam wkleić zdjęcie, bo wciąż pomimo odsyłacza do linka - nie mogę.I bym chciał być nadal "forumowym ryjem" no ale kurdele bele - nie i już - po nowemu.Chyba jestem już za bardzo łysy............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.05.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Proszę bardzo, oto przykład jak FM może zacząć obrzydzać człowiekowi życie: http://img130.imageshack.us/img130/9575/wylogowanie.jpg Chwilę trwało napisanie tekstu, poszukanie mordki i... już mnie wylogowało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.05.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ponury da radę na 100% - wiem Nie da rady, bo niewiele może; w dodatku życie go przydusiło, tego ponurego i zupełnie nie ma czasu, ma to się zmienić za 2, 3 dni I w ogóle Ponury proszę (wiem że robisz społecznie - ale proszę grzecznie) jak mam wkleić zdjęcie, bo wciąż pomimo odsyłacza do linka - nie mogę. niedawno tutaj to opisałem >> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?51245-Jak-doda%C4%87-zdj%C4%99cia-%C5%BCeby-by%C5%82y-widoczne-na-forum&p=4096047&viewfull=1#post4096047 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.05.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Czy dla Redakcji naprawdę liczy się tylko kasa i nieuczciwe wręcz praktyki zwiększania ilości odsłon przez to wylogowywanie? Nikt się nie bawi w takie rzeczy, winą sa raczej ustawienia przeglądarki, dostęp do sieci etc. mi się to ZBYT często zdarzało na Operze, stad teraz działam na FF lub Safari a propos - Opera ma nowa aktualizację, krytyczną - trzeba zainstalować (ale FM na 10.53 wcale nie chodzi lepiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.05.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Co to znaczy "aktualizację krytyczną" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.05.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Na FF to sie tez czesto zdarza, ale to jest chyba kwestia zabezpieczen FF, bo z Chroma mnie nie wylogowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.05.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Mnie też dzisiaj pare razy wywaliło, to może coś poprawiali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.05.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Co to znaczy "aktualizację krytyczną" ? must have - po prostu niezbędna ze względów bezpieczeństwa >> http://www.heise-online.pl/newsticker/news/item/Krytyczna-luka-w-Operze-991493.html Na pasku menu: Pomoc > Sprawdź dostępność aktualizacji - ściągnąć i zainstalować choć ostatnio Opera przy takiej operacji raz że chce juz sama sobie aktualizować w przyszłości (ale można to odhaczyć), a dwa że robi to na aktualnym koncie w Windows dlatego ja ściągam stąd >> http://www.opera.com/download potem przelogowuję się na konto admina i tam uaktualniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.05.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Acha. Zaraz se zaktualizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.05.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Od prawie zawsze działam na FF. IE mam jakby w zapasie Na starym forum to ja sama się wylogowywałam, nikt tego za mnie nie robił! A tutaj? Im więcej odsłon, tym większa kasa za reklamy, tak? No bo z jakiej przyczyny wprowadzono taką wredną innowację? Postuluję by to zmienić, bym była wylogowana nie w trakcie, lecz gdy zamknę sesję. Tak byłoby uczciwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.05.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Im więcej odsłon, tym większa kasa za reklamy, tak? No bo z jakiej przyczyny wprowadzono taką wredną innowację? Nie pisz bzdur - "bezrozumne" zliczanie odsłon było możliwe w starym skrypcie, teraz to nie działa. Mogę dowolną ilość razy klikać F5 w temacie, a licznik odwiedzin ani drgnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts