Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drodzy Forumowicze, Wasze uwagi są bezcenne

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 477
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Droga Redakcjo! Jak bezcenne są nasze uwagi?

Tak bezcenne, że trzeba je powtarzać, bo ich nie widzicie?

1) moje posty, po kliknięciu w nicka, kończą się 10 kwietnia, a dziś jest 4 maja.

2) w blogach jestem gościem od 1970 r.

3) w blogach posty ustawiają się od najnowszego do najstarszego, choć w ustawieniach mam zaznaczone jak należy, czyli od najstarszego, co wszędzie indziej działa.

1) moje posty, po kliknięciu w nicka, kończą się 10 kwietnia, a dziś jest 4 maja.

2) w blogach jestem gościem od 1970 r.

3) w blogach posty ustawiają się od najnowszego do najstarszego, choć w ustawieniach mam zaznaczone jak należy, czyli od najstarszego, co wszędzie indziej działa.

dokładnie - się podpisuję pod Słoneczkiem

Stwierdzam, że jednak nasze forum stało się dla nas wysoce nieprzyjazne. Jak widać, Redakcja wciąż nie reaguje na nasze wpisy.

A ja mam kolejne pytanie: kto ma decydować o wylogowywaniu użytkownika, skrypt na forum czy sam użytkownik?!

Zdarza się (i piszę to znów nie po raz pierwszy), że tracę cały wpis, że mam komunikat o niemożliwości wysłania posta, bo w międzyczasie zostałam wylogowana, czytaj: dostałam stąd kopa :mad:

Czy dla Redakcji naprawdę liczy się tylko kasa i nieuczciwe wręcz praktyki zwiększania ilości odsłon przez to wylogowywanie?

Czy ktoś z decydentów wreszcie odpowie i zacznie się z nami liczyć?

sięm nie gorączkuj mam tak samo.

I próbuję, kombinuję i niestety dziwactwa mam podobne że moje wpisy są w starociach z marca.

Ponury da radę na 100% - wiem

I w ogóle Ponury proszę (wiem że robisz społecznie - ale proszę grzecznie) jak mam wkleić zdjęcie, bo wciąż pomimo odsyłacza do linka - nie mogę.

I bym chciał być nadal "forumowym ryjem" no ale kurdele bele - nie i już - po nowemu.

Chyba jestem już za bardzo łysy...............

Ponury da radę na 100% - wiem

Nie da rady, bo niewiele może; w dodatku życie go przydusiło, tego ponurego i zupełnie nie ma czasu, ma to się zmienić za 2, 3 dni

I w ogóle Ponury proszę (wiem że robisz społecznie - ale proszę grzecznie) jak mam wkleić zdjęcie, bo wciąż pomimo odsyłacza do linka - nie mogę.

niedawno tutaj to opisałem >> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?51245-Jak-doda%C4%87-zdj%C4%99cia-%C5%BCeby-by%C5%82y-widoczne-na-forum&p=4096047&viewfull=1#post4096047

Czy dla Redakcji naprawdę liczy się tylko kasa i nieuczciwe wręcz praktyki zwiększania ilości odsłon przez to wylogowywanie?

Nikt się nie bawi w takie rzeczy, winą sa raczej ustawienia przeglądarki, dostęp do sieci etc.

mi się to ZBYT często zdarzało na Operze, stad teraz działam na FF lub Safari

a propos - Opera ma nowa aktualizację, krytyczną - trzeba zainstalować (ale FM na 10.53 wcale nie chodzi lepiej)

Co to znaczy "aktualizację krytyczną" ?:confused:

must have ;) - po prostu niezbędna ze względów bezpieczeństwa

>> http://www.heise-online.pl/newsticker/news/item/Krytyczna-luka-w-Operze-991493.html

Na pasku menu: Pomoc > Sprawdź dostępność aktualizacji - ściągnąć i zainstalować

choć ostatnio Opera przy takiej operacji raz że chce juz sama sobie aktualizować w przyszłości (ale można to odhaczyć), a dwa że robi to na aktualnym koncie w Windows

dlatego ja ściągam stąd >> http://www.opera.com/download

potem przelogowuję się na konto admina i tam uaktualniam

Od prawie zawsze działam na FF. IE mam jakby w zapasie ;) Na starym forum to ja sama się wylogowywałam, nikt tego za mnie nie robił!

A tutaj? Im więcej odsłon, tym większa kasa za reklamy, tak? No bo z jakiej przyczyny wprowadzono taką wredną innowację?

Postuluję by to zmienić, bym była wylogowana nie w trakcie, lecz gdy zamknę sesję. Tak byłoby uczciwie.

Im więcej odsłon, tym większa kasa za reklamy, tak? No bo z jakiej przyczyny wprowadzono taką wredną innowację?

Nie pisz bzdur - "bezrozumne" zliczanie odsłon było możliwe w starym skrypcie, teraz to nie działa. Mogę dowolną ilość razy klikać F5 w temacie, a licznik odwiedzin ani drgnie.