Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drodzy Forumowicze, Wasze uwagi są bezcenne

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 477
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 1 month później...

WKLEJANIE ZDJĘĆ

najmocniej przepraszam, bystrzacha w tematach IT to ja zdecydowanie nie jestem i dlatego proszę, czy moze ktos napisac jak wkleic zdjecia do swojego bloga? probowalam znalezc sama ale niestety.... juz wyczytalam, ze powinnam miec album gdzies w necie i mam na picasa.

Gdyby ktos byl tak mily i napisal kroczek po kroczku :)

wielkie dziekuje przesylam :wiggle:

Na forum grafiki wkleja się tak:

> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?51245-Jak-doda%C4%87-zdj%C4%99cia-%C5%BCeby-by%C5%82y-widoczne-na-forum&p=4096257&viewfull=1#post4096257

Mam nadzieję, że na blogach jest podobnie - jeśli nie, mam nadzieję że pomoże Ci ktoś, kto prowadzi bloga i radzi sobie ze zdjęciami

O zdjęciach z picasa tutaj >> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?51245-Jak-doda%C4%87-zdj%C4%99cia-%C5%BCeby-by%C5%82y-widoczne-na-forum&p=4233439&viewfull=1#post4233439

• 1 month później...

PONURY!

Ani ja zgred, ani malkontent.

Ale skoro to jest temat w ktrym mogę to napiszę.

Słabi mnie, wkurza, no i drażni - jak otwieram nowe posty - a tam tylko - "Kto buduje Malinę, Dziegcinę albo Słoninę"

I zaraz po nich- komentarze d dziennika - "Prokopa, Waldka, Tobiego i Słonego"

No żesz - wiem że to nie jest wina forumowicza - ale mnie lekko drażni przekopywanie sie przez nowe posty do informacji czytelnej i przswajalnej.

Moze by jakoś przeglądarkę "naprawić" żeby dzieliła na kategorie których sie szuka?

Bez urazy oczywiście, bo wiesz że ja tu trwam i trwać będę "do końca świata i jeszcze dłużej" -:)

Pozdrawiam

Witam forumowiczów. Ostatnio ktoś podesłał fajny link do takiego ogólnego spisu tematów na forum podzielonych na kategorie. np. okna, dach, ocieplenie itd. Niestety nie wiem jak można ten spis odszukać i czy można to zrobi z pozycji okna głównego na forum - dlatego proszę o pomoc w tej sprawie.

Witam forumowiczów. Ostatnio ktoś podesłał fajny link do takiego ogólnego spisu tematów na forum podzielonych na kategorie. np. okna, dach, ocieplenie itd. Niestety nie wiem jak można ten spis odszukać i czy można to zrobi z pozycji okna głównego na forum - dlatego proszę o pomoc w tej sprawie.

Nie wiem, czy o to chodzi...

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?36013-Najcz%C4%99%C5%9Bciej-zadawane-pytania-...-Czyli-zanim-napiszesz-...

"wspaniała" informatyczna łamigłówka juz po zmianie szaty rok temu Murator zwolnił ale teraz zrobione zostało to tak jak nie powinno byc, mało bedzie twardzieli którzy bedą szukac zagibionych grup, postów - sezon na budowy juz sie kończy ten kto sie wybudował raczej z nudów patrzy na strony -ale obena wersja to dobijanie byłej ciekawej witryny

powodzenia w łamigłowce informatycznej- na pewno nie zrobicie sobie z tego coś na wzór "NASZEJ KLASY'

POZDRO