racer 16.06.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 męczące i pracochłonne. szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ale czemu meczace? Te watki, w ktorych sie odzywamy po zmianach automatem wpisuja sie jako subskrybowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.06.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 trzeba ustawić automatyczne subskrybowanie tematów, w których zabiera się głos męczące i pracochłonne. szkoda. niom... cholerna automatyzacja, natyrać się trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 16.06.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Źle zrozumiałem, to znaczy że za każdym razem nie muszę dodawać tematu. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.06.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Źle zrozumiałem, to znaczy że za każdym razem nie muszę dodawać tematu. Dzięki! Jak sobie odpowiednio ustawisz w profilu to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2010 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Przepraszam bardzo, a co sie stalo z blogami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.08.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Przepraszam bardzo, a co sie stalo z blogami? małgoś a mój jest nadal... i to podwójnie;) i może dlatego jest jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2010 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 małgoś a mój jest nadal... i to podwójnie;) i może dlatego jest jeszcze? Faktycznie, Twoj jest. A moj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 04.08.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 WKLEJANIE ZDJĘĆ najmocniej przepraszam, bystrzacha w tematach IT to ja zdecydowanie nie jestem i dlatego proszę, czy moze ktos napisac jak wkleic zdjecia do swojego bloga? probowalam znalezc sama ale niestety.... juz wyczytalam, ze powinnam miec album gdzies w necie i mam na picasa. Gdyby ktos byl tak mily i napisal kroczek po kroczku wielkie dziekuje przesylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.08.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Na forum grafiki wkleja się tak:> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?51245-Jak-doda%C4%87-zdj%C4%99cia-%C5%BCeby-by%C5%82y-widoczne-na-forum&p=4096257&viewfull=1#post4096257Mam nadzieję, że na blogach jest podobnie - jeśli nie, mam nadzieję że pomoże Ci ktoś, kto prowadzi bloga i radzi sobie ze zdjęciami O zdjęciach z picasa tutaj >> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?51245-Jak-doda%C4%87-zdj%C4%99cia-%C5%BCeby-by%C5%82y-widoczne-na-forum&p=4233439&viewfull=1#post4233439 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.09.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 PONURY! Ani ja zgred, ani malkontent. Ale skoro to jest temat w ktrym mogę to napiszę. Słabi mnie, wkurza, no i drażni - jak otwieram nowe posty - a tam tylko - "Kto buduje Malinę, Dziegcinę albo Słoninę" I zaraz po nich- komentarze d dziennika - "Prokopa, Waldka, Tobiego i Słonego" No żesz - wiem że to nie jest wina forumowicza - ale mnie lekko drażni przekopywanie sie przez nowe posty do informacji czytelnej i przswajalnej. Moze by jakoś przeglądarkę "naprawić" żeby dzieliła na kategorie których sie szuka? Bez urazy oczywiście, bo wiesz że ja tu trwam i trwać będę "do końca świata i jeszcze dłużej" - Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.09.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Już to pisałam pół roku temu.Bobiczek, nie podzielą. Mogłoby się wtedy okazać, że ruch w innych tematach na forum jest minimalny, a to nie byłoby miłe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.09.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Znikneło pół postów grupy łódzkiejnie da się do niej wejść normalnieco za udziwnienia?????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.09.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Znikneło pół postów grupy łódzkiej nie da się do niej wejść normalnie co za udziwnienia?????????????????????? nowość! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?166425-Wa%C5%BCne-zmiany-w-Grupach-Buduj%C4%85cych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maestrod 08.09.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Witam forumowiczów. Ostatnio ktoś podesłał fajny link do takiego ogólnego spisu tematów na forum podzielonych na kategorie. np. okna, dach, ocieplenie itd. Niestety nie wiem jak można ten spis odszukać i czy można to zrobi z pozycji okna głównego na forum - dlatego proszę o pomoc w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.09.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Witam forumowiczów. Ostatnio ktoś podesłał fajny link do takiego ogólnego spisu tematów na forum podzielonych na kategorie. np. okna, dach, ocieplenie itd. Niestety nie wiem jak można ten spis odszukać i czy można to zrobi z pozycji okna głównego na forum - dlatego proszę o pomoc w tej sprawie. Nie wiem, czy o to chodzi... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?36013-Najcz%C4%99%C5%9Bciej-zadawane-pytania-...-Czyli-zanim-napiszesz-... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAGDA.CH 09.09.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 "wspaniała" informatyczna łamigłówka juz po zmianie szaty rok temu Murator zwolnił ale teraz zrobione zostało to tak jak nie powinno byc, mało bedzie twardzieli którzy bedą szukac zagibionych grup, postów - sezon na budowy juz sie kończy ten kto sie wybudował raczej z nudów patrzy na strony -ale obena wersja to dobijanie byłej ciekawej witryny powodzenia w łamigłowce informatycznej- na pewno nie zrobicie sobie z tego coś na wzór "NASZEJ KLASY' POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maestrod 09.09.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Nie wiem, czy o to chodzi... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?36013-Najcz%C4%99%C5%9Bciej-zadawane-pytania-...-Czyli-zanim-napiszesz-... Tak, tak, to właśnie to. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts