aneta-we 07.04.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 A czy nie można zrobić tak, żeby w dzienniku budowy mógł pisac jedynie jego "właściciel" ? Teraz chyba mogę zrobić wpis komu chcę? A moze sie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.04.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 A czy nie można zrobić tak, żeby w dzienniku budowy mógł pisac jedynie jego "właściciel" ? Teraz chyba mogę zrobić wpis komu chcę? A moze sie mylę Oczywiście,że można ale....nie powinno się..od tego sa komentarze:) A odnoszac się do postu wyżej-my wszyscy na FM jestesmy trochę jak ekshibicjoniści:))...budowlani oczywiście:p Dzięki temu możemy własnie coś podpatrzec coś pokazać, nauczyć się...Więc jeżeli ktoś nie chce tego robić, nie powinien zawracac sobie głowe FM bo ma np.wścibskich sąsiadów, z kimś się sądzi itd.Jeżeli chcemy mieć wąską grupę znajomych to myślę,że można ich znaleźc trochę bliżej siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.04.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Propozycjaby w profilu, obok numerów używanych częściej (MSN, Skype) i rzadziej (ICQ, AIM czy Yahoo) koniecznie dodać GG i Tlenmoże jeszcze jakieś inne sposoby komunikacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.04.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) oczywiście ale po co w takim razie pisać na forum muratora? znajomym osobom mogę udostępnić swój dziennik na sto różnych sposobów na przykład moja koleżanka prowadzi kronikę swojej rodziny, którą w odcinkach rozsyła znajomym mailem a nawet czasem w formie papierowej. Bardzo to miłe. Jeżeli jednak piszę coś na forum, to biorę odpowiedzialność za to, co piszę. Jak nie jestem pewna, czy mogę, to nie piszę. To, co napisałam mogą czytać wszyscy, bo PO TO to napisałam. Miało być - odpowiedz Małgos2... a nie ma:( a jeszcze jedno- u mojej córki w klasie jest moda na chwalenie się liczbą znajomych na naszej klasie. Transakcje wiązane się odbywają - ja zaproszę ciebie a ty mnie. Ona ma 13 lat... ciekawe, czy dojdziemy do tego poziomu;) ale jaja, mam wszystkie tytuły świata lol2: Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 oczywiście ale po co w takim razie pisać na forum muratora? znajomym osobom mogę udostępnić swój dziennik na sto różnych sposobów na przykład moja koleżanka prowadzi kronikę swojej rodziny, którą w odcinkach rozsyła znajomym mailem a nawet czasem w formie papierowej. Bardzo to miłe. Jeżeli jednak piszę coś na forum, to biorę odpowiedzialność za to, co piszę. Jak nie jestem pewna, czy mogę, to nie piszę. To, co napisałam mogą czytać wszyscy, bo PO TO to napisałam. Miało być - odpowiedz Małgos2... a nie ma:( a jeszcze jedno- u mojej córki w klasie jest moda na chwalenie się liczbą znajomych na naszej klasie. Transakcje wiązane się odbywają - ja zaproszę ciebie a ty mnie. Ona ma 13 lat... ciekawe, czy dojdziemy do tego poziomu;) ale jaja, mam wszystkie tytuły świata lol2: w nagrodę ale nie o tym chciałam....nowa wersja forum daje kilka narzedzi, których mnie osobiscie brakowało,miedzy innymi zakaz wjazdu do dziennika tym ,których tam nie chce (konkretnie 2 - slownie dwu - osobom), więc bez szaleńst selekcyjnych Ale mocno ucieszyła mnie mozliwość ignorowania wypowiedzi wybranych forumowiczów - a funkcja działa przykładmnie i co mam nie korzystać, bo to nie jest miłe ignorować kogos? Bedę korzystać, dla własnej przyjemności bycia na forum, cóz nie musimy lubiec wszystkich i zgadzac się z nimi, ale mocno irytujące jest spamowanie w kilkunastu watkach nieustannie o tym samym - ja nie mam ochoty czytać takich bzdur....a i cisnienie mi siejakoś unormowało odkąd włączyłam temu panu ignora i ja mam wszystkie tytuły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.04.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 malka, a propos, jak to ignorowanie działa? Muszę powiedzieć, że i bez tej funkcji po prostu niektóre osoby omijałam, zgiodnie z zasadą, że co się będę denerwować. Czyli co, jak włączę, to nie zobaczę ich postów? A co do wglądu do dzienników, widzisz, są tu również osoby bardzo... hm.. dziecinne. "Tego lubię, tamtego nie, tego wpuszczę, a tamtemu każę się zapytać, a inny nie z mojej paczki" . Widzę pole do zadrażnień i awantur. A po co. Przecież to portal budowlany a nie towarzyski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) malka, a propos, jak to ignorowanie działa? Muszę powiedzieć, że i bez tej funkcji po prostu niektóre osoby omijałam, zgiodnie z zasadą, że co się będę denerwować. Czyli co, jak włączę, to nie zobaczę ich postów? A co do wglądu do dzienników, widzisz, są tu również osoby bardzo... hm.. dziecinne. "Tego lubię, tamtego nie, tego wpuszczę, a tamtemu każę się zapytać, a inny nie z mojej paczki" . Widzę pole do zadrażnień i awantur. A po co. Przecież to portal budowlany a nie towarzyski... widzisz,że ignorowana osoba napisała post, natomiast nie widzisz jego treści ile relanium się zmarnuje Opcje masz w ustawieniach - zakładka po lewej, wpisujesz nick - zatwierdzasz i nerwa spokojna już A co do dzienników, mam nieco odmienne zdanie, myślę, że większość dzienniki pisze po to by uzyskać rady w razie własnych wątpliwości, ale jest garstka ludzi,którzy robią to by po prostu pokazać swoje bajery , myślę,ze ani jedni , ani drudzy nie beda chowac dzienników z przyczyn raczej oczywistych Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez malka literówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 07.04.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Funkcja nowe posty nie działa poprawniePokazuje wybiórczo. Kilka godzin temu (godz 10) dodany wpis, nie ma go w nowych postach. Nikt go nie widzi. Nikt nie odpowie. Nikt nie znajdzie tematu :evil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 07.04.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 chociaż jest dużo różnych "bajerów" mnie średnio się podoba nowe forum, może dlatego, że jestem raczej laikiem komputerowym i korzystam z niewielu takich "gadżetów", najbardziej wkurza mnie, że nie ma już tej prostoty typu: śledzenie wątku jednym kliknięciem albo automatyczne dodanie do śledzonych po wpisaniu się w danym wątku, no i powiadomienia o nowym poście, a nie o każdym nowym poście, ogólnie trzeba klikać kilka razy więcej niz poprzednio..brakuje mi jeszcze skąd dany użytkownik pochodzi-to było przydatne, a kto nie chciał i tak nie wpisywałno i szata graficzna jakaś taka wyblakła, weszłam na chybił-trafił na dwa inne fora budowlane i były prawie identyczne jak teraz nasze, wydaje mi się, że gdyby szata została taka jak była łatwiej byłoby przyzwyczaić się do innych wprowadzonych zmianna pewno są i plusy nie przeczę, ale siła przyzwyczajenia robi swoje, cóż idę się uczyć dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 07.04.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) i po co tekst jest zawijany i wydłuża post, jak po prawej zostaje wolna 1/4 strony ??okienko odpowiedzi jest szerokie na cała stronę Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez millid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 07.04.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ja bym prosił Administaracje o przywrócenie pod atawarem miejsca budowy czy jak to sie nazywało. Często patrzyłem na to komu odpowiadam szczególnie że polska ma kilka stref klimatycznych i lokalizacja budowy wpływa na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 07.04.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 i po co tekst jest zawijany i wydłuża post, jak po prawej zostaje wolna 1/4 strony ?? okienko odpowiedzi jest szerokie na cała stronę Popieram. Układam wersy, a potem i tak jest inaczej. * * * Nowe Forum kłóci się z Mozillą Firefox Ciągle pojawia się komunikat błędu i wyłącza przeglądarka w gdy chcę zapisać stronę. Forefox twierdzi że to wina strony. Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 07.04.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 I dlaczego mam czas wpisania postu 14:15 skoro jest 16:40? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 I dlaczego mam czas wpisania postu 14:15 skoro jest 16:40? Bo musisz sobie godzinę w ustawieniach zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 07.04.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Tak wygląda komunikat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 07.04.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Nefer, dzięki. zmienię jak się skończy przebudowa, bo ile można kręcić gałkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 07.04.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 I znowu nieszczęsna wyszukiwarka. Apeluję o umożliwienie wyszukiwania postów autorów. Obecnie wysukiwarka wyrzuca w wynikach całe dyskusje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 07.04.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ja mam dwie prośby.Dodajcie lokalizację i oddajcie starą wymianę doświadczeń.Niech zostanie jak jest,ale dodajcie wymianę doświadczeń jak w starej wersji,bez podziału na tematy.Taki dział wszystko w jednym,bo teraz to się musze naklikać,żeby sprawdzić co piszą o ogrzewaniu,co o wentylacji,a co o prądzie.Taki dział bez możliwości zakładania nowych tematów,a z podglądem na wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 07.04.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Odpowiadam sobie i wszystkim-lokalizacja już jest ! Wystarczy uzupełnić profil no fakt......,już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 07.04.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) ok, lokalizacja już działa, ale czemu jest w profilu jakiś klub zainteresowań i mój dom i nie mogę tego usunąć, czy to będzie widać pod avatarem o już widzę, nie widać Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez millid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts