Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drodzy Forumowicze, Wasze uwagi są bezcenne

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 477
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jako, że złośliwość we mnie wrodzona, to piszę - tak a nie inaczej.

Trwają intensywne prace i miało to efekt dość widoczny – forum przyspieszyło, trochę, ale dawało się już pisać.

Teraz znów czołga się, ale to zapewne efekt tłumaczenia, ale tym razem z polskiego na angielski – ale przyznam, że efekty tej pracy, bardzo widoczne.

Nie wiem czy to zamierzone działanie, ale zniknęły statystyki „odwiedzin” - daje to do myślenia.

Czy jest szansa żebym odzyskała swoją historię? Tak trochę głupio występować z nadanym mi tytułem , gdy w profilu mam że się dopiero zarejestrowałam. Nowe forum gdzies mnie po drodze zgubiło i musiałam na nowo sie zarejestrować a w poprzednim zyciu figuruje jako gość.

Ja mam dwie prośby:

1) czy da się tak zrobic, żeby odnośnik to stony głównej czy też "pobocznych" stron głównych był na dole strony? nie wiem czy wyrażam się jasno, albo moze jest taka funkcja a ja jej nie umiem znaleźć: chodzi mi o to, ze po napisaniu posta chciałabym wrócić do strony głównej, w tym przypadku "Uwagi o naszym Forum", nigdzie nie widzę takiego odnośnika, widze jedynie " na górę" ale to trochę uciążliwe jest.

2) cytując czyjąś wypowiedź, okno odpowiedzi wyskakuje mi z boku ( strona się rozjeżdza, poszerza) i w dodatku gdzieś na górze strony. Czy ja mam jakoś coś inaczej ustawione? Jak mogę to zmienić??

Wielkie dzieki :)

Ja mam dwie prośby:

1) czy da się tak zrobic, żeby odnośnik to stony głównej czy też "pobocznych" stron głównych był na dole strony? nie wiem czy wyrażam się jasno, albo moze jest taka funkcja a ja jej nie umiem znaleźć: chodzi mi o to, ze po napisaniu posta chciałabym wrócić do strony głównej, w tym przypadku "Uwagi o naszym Forum", nigdzie nie widzę takiego odnośnika, widze jedynie " na górę" ale to trochę uciążliwe jest.

jak klikniesz sobie na "Uwagi o naszym forum" to rozwija się cały "spis tresci" i mozesz wejśc na inne tematy

Ja bym optowała za jeszcze jedna zmianą, myślę, że bardzo przydatną dla wiekszości z nas.

Zamienić na górnym pasku menu "twoje posty" na "listę subskrypcji" która teraz jest ukryta w kolejnym menu.

jak klikniesz na górnym pasku na "Ustawienia", tu:

http://lh5.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S7478f3hbJI/AAAAAAAACgo/KXQ6IhCzZtw/subskryb.tematy.jpg

to wyskoczą subskrybowane tematy w których pojawiły się nowe posty.

A na dole możesz wtedy wybrac "pokaż wszystkie" i listują się wszystkie subskrybowane prze Ciebie tematy

Ja wiem, ze one tam są. Są też dostępne z Szybkiego menu ale to jest kolejne menu które trzeba otwierać i szukać. Bardziej mnie obchodzą wątki w których piszę niż moje posty bo akurat co napisałam to wiem i sprawdzać tego nie muszę. Czy wiele osób korzysta z opcji Twoje posty? Chyba znacznei wiecej osób interesuje Lista subskrypcji bo własnie w pierwszych dniach wszyscy biegali po fm i tworzyli sobie takie listy.

Klikanie w kolejne menu nie rozwiązuje tego problemu. Dostępna ta lista w głównego menu byłaby napewno wygodniejsza tym bardziej, że fm się ślimaczy i zmiany kolejnych okienek wcale nie są takie szybkie.

no własnie. Ale nie wszystkie i może o to chodzi ;). Tam pojawiają się te do których dopisano nowe posty od ostatniego logowania (według tego co zauwazyłam do tej pory)

ale na dole jest "pokaż wszystkie" :) i daje radę

Dziś to ja juz to wiem ale te kilka dni to szukałam tego na potęgę. Poza tym, pokazują się te nowe sybskrypcje a żeby zobaczyc wszystkie trzeba ponownie kliknąc na kolejną funkcję Pokaż wszystkie". Mi chodzi o łatwiejszy dostęp odrazu z głównego menu i jakoś mnie kolejne zakladki nie przekonują bo tracę czas by je otwierać. :D

Kurcze no prościej by było. Korzystacie z funkcji Twoje posty? Czy częściej z listy subskrypcji?

Edytowane przez mayland
był jęzor :)