bobowa budowniczowa 08.04.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Może to już było Co oznacza katrka papieru na początku każdego postu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.04.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Niby tak, ale jak Cie ludzie widza to oczekuja odpowiedzi teraz - natychmiast. eee tam, jak mam czas i chęć;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 08.04.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Wyszukiwarka: pokaż posty użytkownika - nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 08.04.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Dziękuję za uwzględnienie mojej prośby dotyczącej szybkiego logowania ze strony głównej, jakoś mi z tym lżej Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez racer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Może to już było Co oznacza katrka papieru na początku każdego postu? Hmmmm... Chyba nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 08.04.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Jako, że złośliwość we mnie wrodzona, to piszę - tak a nie inaczej. Trwają intensywne prace i miało to efekt dość widoczny – forum przyspieszyło, trochę, ale dawało się już pisać.Teraz znów czołga się, ale to zapewne efekt tłumaczenia, ale tym razem z polskiego na angielski – ale przyznam, że efekty tej pracy, bardzo widoczne. Nie wiem czy to zamierzone działanie, ale zniknęły statystyki „odwiedzin” - daje to do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.04.2010 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Trwa indeksacja forum - stąd spowolnienie. Statystyki rozciągały stronę forum, chwilowo zablokowaliśmy tę funkcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.04.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Co oznacza katrka papieru na początku każdego postu? Chyba miejsce na tytuł posta - opcjonalnie do użycia w edycji zaawansowanej kartka-mądrala - nie pozwala pisać wersalikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 08.04.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Czy jest szansa żebym odzyskała swoją historię? Tak trochę głupio występować z nadanym mi tytułem , gdy w profilu mam że się dopiero zarejestrowałam. Nowe forum gdzies mnie po drodze zgubiło i musiałam na nowo sie zarejestrować a w poprzednim zyciu figuruje jako gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja bym optowała za jeszcze jedna zmianą, myślę, że bardzo przydatną dla wiekszości z nas. Zamienić na górnym pasku menu "twoje posty" na "listę subskrypcji" która teraz jest ukryta w kolejnym menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.04.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja bym optowała za jeszcze jedna zmianą, myślę, że bardzo przydatną dla wiekszości z nas. Zamienić na górnym pasku menu "twoje posty" na "listę subskrypcji" która teraz jest ukryta w kolejnym menu. Jestem za . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja mam dwie prośby: 1) czy da się tak zrobic, żeby odnośnik to stony głównej czy też "pobocznych" stron głównych był na dole strony? nie wiem czy wyrażam się jasno, albo moze jest taka funkcja a ja jej nie umiem znaleźć: chodzi mi o to, ze po napisaniu posta chciałabym wrócić do strony głównej, w tym przypadku "Uwagi o naszym Forum", nigdzie nie widzę takiego odnośnika, widze jedynie " na górę" ale to trochę uciążliwe jest. 2) cytując czyjąś wypowiedź, okno odpowiedzi wyskakuje mi z boku ( strona się rozjeżdza, poszerza) i w dodatku gdzieś na górze strony. Czy ja mam jakoś coś inaczej ustawione? Jak mogę to zmienić?? Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.04.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Może to już było Co oznacza katrka papieru na początku każdego postu? ta kartka to chyba domyślna ikonka dla wiadomości. Można ją sobie zmienic na jedną z kilku dostępnych przy pisaniu posta. ja dałam teraz czerwony wykrzyknik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.04.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja mam dwie prośby: 1) czy da się tak zrobic, żeby odnośnik to stony głównej czy też "pobocznych" stron głównych był na dole strony? nie wiem czy wyrażam się jasno, albo moze jest taka funkcja a ja jej nie umiem znaleźć: chodzi mi o to, ze po napisaniu posta chciałabym wrócić do strony głównej, w tym przypadku "Uwagi o naszym Forum", nigdzie nie widzę takiego odnośnika, widze jedynie " na górę" ale to trochę uciążliwe jest. jak klikniesz sobie na "Uwagi o naszym forum" to rozwija się cały "spis tresci" i mozesz wejśc na inne tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.04.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja bym optowała za jeszcze jedna zmianą, myślę, że bardzo przydatną dla wiekszości z nas. Zamienić na górnym pasku menu "twoje posty" na "listę subskrypcji" która teraz jest ukryta w kolejnym menu. jak klikniesz na górnym pasku na "Ustawienia", tu: http://lh5.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S7478f3hbJI/AAAAAAAACgo/KXQ6IhCzZtw/subskryb.tematy.jpg to wyskoczą subskrybowane tematy w których pojawiły się nowe posty. A na dole możesz wtedy wybrac "pokaż wszystkie" i listują się wszystkie subskrybowane prze Ciebie tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja wiem, ze one tam są. Są też dostępne z Szybkiego menu ale to jest kolejne menu które trzeba otwierać i szukać. Bardziej mnie obchodzą wątki w których piszę niż moje posty bo akurat co napisałam to wiem i sprawdzać tego nie muszę. Czy wiele osób korzysta z opcji Twoje posty? Chyba znacznei wiecej osób interesuje Lista subskrypcji bo własnie w pierwszych dniach wszyscy biegali po fm i tworzyli sobie takie listy.Klikanie w kolejne menu nie rozwiązuje tego problemu. Dostępna ta lista w głównego menu byłaby napewno wygodniejsza tym bardziej, że fm się ślimaczy i zmiany kolejnych okienek wcale nie są takie szybkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 maylandziu, ale klikasz w ustawienia (jak mówi aneta) i juz nigdzie więcej...tam pokazują się subskrybowane wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.04.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 maylandziu, ale klikasz w ustawienia (jak mówi aneta) i juz nigdzie więcej...tam pokazują się subskrybowane wątki no własnie. Ale nie wszystkie i może o to chodzi . Tam pojawiają się te do których dopisano nowe posty od ostatniego logowania (według tego co zauwazyłam do tej pory) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 no własnie. Ale nie wszystkie i może o to chodzi . Tam pojawiają się te do których dopisano nowe posty od ostatniego logowania (według tego co zauwazyłam do tej pory) ale na dole jest "pokaż wszystkie" i daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Dziś to ja juz to wiem ale te kilka dni to szukałam tego na potęgę. Poza tym, pokazują się te nowe sybskrypcje a żeby zobaczyc wszystkie trzeba ponownie kliknąc na kolejną funkcję Pokaż wszystkie". Mi chodzi o łatwiejszy dostęp odrazu z głównego menu i jakoś mnie kolejne zakladki nie przekonują bo tracę czas by je otwierać. Kurcze no prościej by było. Korzystacie z funkcji Twoje posty? Czy częściej z listy subskrypcji? Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez mayland był jęzor :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts