apacz71 02.04.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam serdecznie Szanownych forumowiczów! Mam - w mojej ocenie - poważny problem. Postawiłem ogrodzenie mojej posesji, z powodu zakupu psa. Niby nic takiego, lecz akurat rok wcześniej firma dostarczająca wodę zaczęła prace projektowe w temacie kanalizacji. Przychodziło kilka razy kilka osób i wydawało mi się, że wszystko zostało ustalone co i gdzie, a tu...... masz babo placek, okazuje się, że główny "zakręt" kanalizacji i jakaś studnia wychodzi dokładnie w środku kojca mojego psa. Nadmienię, że kojec jest zbudowany na słupach z klinkieru i jest pokryty dachem z dachówki. Wystarczy przesunąć linię kanalizacji o jakieś 2 metry i będzie w drodze. Czy moge jakoś zablokować firmę, która chce mi zdemolować moją własnoręczną pracę? Proszę o pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
generali 02.04.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 to jest twój teren prywatny......jeśli firma uszkodzi Ci kojec będzie musiała do po zakończniu prac doprowadzić do stanu przed rozpoczęciem prac......bez żadnej łaskipozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 04.04.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 O ile kojec nie będzie potraktowany jako wiata. Czy zgłaszałeś, że chcesz taką wiatę stawiać? Jeśli nie to dla nich kojec/wiata nie istnieje. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts