Nefer 02.04.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Tak sobie pomyślałam, że warto założyć temat, gdzie Użytkownicy mogą zadawać pytania odnośnie nowego Forum. Ja na przykład chciałabym widzieć swój dziennik w zakładce DZIENNIKI --> mój dziennik.Nieźle namieszałam, bo sobie przycisnęłam "prześlij do dziennika" i owszem, pokazała się ten post (pierwszy w moim dzienniku) ale i jedyny. Czy to oznacza, że każdy wpis należy przenieść oddzielnie do Bloga ?Proszę, niech to będzie nieprawda... Najgorzej, że nie umiem cholerstwa skasować. A może Mój Dziennik to ten, który chcę oglądać ? Zgłupłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) Jak kasować wiadomości już przeczytane ze skrzynki ? Mogę je zaznaczyć i co dalej ... Wiem - trzeba kliknąć pod spodem na "Wybrane wiadomości" :) Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez Nefer olśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.04.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) Jak kasować wiadomości już przeczytane ze skrzynki ? Mogę je zaznaczyć i co dalej ... Na dole, pod listą priwów masz rozwijane menu ze strzałeczką i tam różne opcje - możesz priwy zapisać, usunąć i jeszcze kilka rzeczy z nimi zrobić Co do blogów - nie wiem, ale pewnie ktoś będzie wiedział Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez ponury63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.04.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) swój blog odnalazłam (daleko był ( skopiowałam adres i podmieniłam w moim profilu (edytuj sygnaturę), to samo z komentami zrobiłam i moje działają, reszta jeszcze nie choć i tak w profilu się nie pokazuje Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 swój blog odnalazłam (daleko był ( skopiowałam adres i podmieniłam w moim profilu (edytuj sygnaturę), to samo z komentami zrobiłam i moje działają, reszta jeszcze nie To też zrobiłam i hula. Ale na górze, na listwie masz DZIENNIKI BUDOWY. I jak tam przenieść dziennik ? Ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.04.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 To też zrobiłam i hula. Ale na górze, na listwie masz DZIENNIKI BUDOWY. I jak tam przenieść dziennik ? Ha No właśnie... idę spać ... wkurzona nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 02.04.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 GRUPY poza forumowe można zakładać i wyszukiwać tutaj --> http://forum.muratordom.pl/group.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 02.04.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 To też zrobiłam i hula. Ale na górze, na listwie masz DZIENNIKI BUDOWY. I jak tam przenieść dziennik ? Ha 1. NOWY dziennik będzie miał charakter i sposób działania bloga (nie będzie w dziale Dziennik- dzień po dniu) 2. Aby przenieść stare posty do tego dziennika należy przy wpisie na "starym dzienniku", w kolumnie pod avatarem, u dołu tego wpisu nacisnąć DODAJ DO DZIENNIKA 3. Należny pamiętać, aby dodawać od najstarszego wpisu, chronologicznie. 4. Aby w nowym dzienniku stary wpis nie miał charakteru cytatu (nie był zaciemniony) należy przez opublikowaniem na nowym blogu-dzienniku, usunąć z jego treści słowo 'quote' wraz z towarzyszącymi mu znakami. 5. Można także w tym samym oknie dodać datę pierwotnego umieszczenia wpisu na starym Dzienniku-dzień po dniu. To tak na szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Dzięki Janku, To ja wymiękam .... za dużo wpisów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 02.04.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Z komentarzami to rzeczywiście ciężko. Ale dziennik można próbować sukcesywnie klikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) Po pierwsze primo: znalazłam swoje komentarze, dodałam nową zakładkę do ulubionych i .... pojawia mi się biała strona, w ogóle nie chcą się załadowac - czy ktoś wie, dlaczego? Żadne komentarze zresztą nie chcą mi się załadować, wyświetlają mi się białe strony, ale Firefox twierdzi, że "zakończono ładowanie" ...Po drugie primo: jak wstawić emotkę w miejsce, w którym ja chcę żeby była, a nie na początku postu??Po trzecie primo: dlaczego gdy klikam na "Dodaj grafikę" wyskakuje mi okno z URL? W którymś momencie miałam na ekranie, u dołu okno "Zarządzaj zakładkami" i tam można było ustalić, czy chcę zdjęcie z komputera czy ze strony, ale teraz na przykład, pisząc tego posta nie mam tego okna! O co chodzi??? Strasznie zagmatwałam, przepraszam. Mam nadzieję, że jakoś się w tym moim bełkocie połapiecie. Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2010 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Z komentarzami to rzeczywiście ciężko. Ale dziennik można próbować sukcesywnie klikać. ponad 800 postów.... no way ... już mi słabo jak sobie pomyślę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 02.04.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Dziękujemy za Wasze uwagi i zgłoszenia. Sukcesywnie weryfikujemy poprawność działania Forum i opisywane przez Was przypadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2010 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 No to kolejna sprawa. Jest sobie lista użytkowników ( w zakładce UŻYTKOWNICY) jna, bo można sobie ją sortować w różnych kierunkach. I jak sobie ją posortuję to najeżdżając myszką na nick, ktory mnie interesuje - nie ma tej fajnej rozwijalnej listy. A to oznacza, że muszę wejść na post danej osoby, żeby np. zaprosić ją do kontaktów. To dość męczące, a mogłoby być tak pięknie gdyby prosto z tej listy móc kogoś dopisać do kontaktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 03.04.2010 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 ja na razie błądzę, jak we mgle gdzie są buźki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.04.2010 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 A ja nie mam ani dziennika (linku w profilu nie było), ani komentarzy (był link), a do tego jeszze spadłam z Olimpu! ) ...I za Chiny nie wiem, co z tym fantem zrobić! Na poczatek wczytuję się w Wasze porady, może mi się coś rozjaśni? Napiszcie, gdzie poznajdowałyście/poznajdowaliście Wasze dzienniki i komentarze?? (ale za to mam już kilkoro Znajomych, czyli nasza klasa - bis) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 03.04.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Do ADMINA Linki z tytułem Dziennika na liście nowych dzienników http://forum.muratordom.pl/blog.php?do=bloglist powinny prowadzić do całego bloga, a nie jego ostatniego postu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.04.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 czym różni się dodaj kontakt od dodaj znajomego ? Jaka różnica będzie praktyczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.04.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 nasza klasa - dobra jest... konta nie posiadam - ale próbuję się czegoś nowego nauczyć WinkWykorzystując funkcję znajomi znajduję interesujące mnie tematy - w zakładce narzędzia wątku dodaję temat do subskrybcji i mam swoje ulubione tematy - ktoś znalazł prostszy sposób?Mnie też interesuje - czym różnią się kontakty od znajomych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.04.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Jak usunąć zdublowanego posta? Jak pozbyć się go, jeśli wpisaliśmy nie tam gdzie trzeba? Znalazłam możliwość w zaawansowanej edycji - usuń wiadomość, ale to strasznie dużo roboty - na starym wystarczył jeden przycisk - czy tutaj też można dodać usuń obok edytuj i odpowiedz?? Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez boratom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts