slonko 03.04.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 mam link do dziennika - nie pamietam nicku tej osoby, jak teraz wrzucam go to wyskakuje strona glowna forumjak znalezc ten dziennik inna metoda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 03.04.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 gdzie podziala sie funkcja 'znajdz swoje posty'...chodzi o tematy w ktorych pisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.04.2010 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 gdzie podziala sie funkcja 'znajdz swoje posty'...chodzi o tematy w ktorych pisalam Przez przypadek w wiadomościach (masz u góry po prawej na stronie głównej) kliknęłam na "Subskrypcje" i pokazały mi sie watki w którym pisałam ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 04.04.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 No to tak: dlaczego nowe forum nie działa w Firefox, dlaczego "buźki" pojawiają sie na początku postu mimo że ja chcę zeby były na końcu i dlaczego tak mało postów mieści się na jednaj stronie (z 11 stron narobiło się 34 w mojej galerii) i dlaczego linki/odnośniki do wątków nie działają? Będą działać? - o odpowiedzi może się Admin pokusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.04.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 A jak dodać zjdęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej74 04.04.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 czy funkcja (odznacz jako przeczytane) musi odznaczać mi z wszystkich działów wątki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.04.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 A jak dodać zjdęcia? Tak jak do tej pory - "dodaj grafikę " Uwaga ," http:// " już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.04.2010 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 SUBSKRYBCJA (albo subsrypcja - dobrze się zdecydować, bo teraz jest zamiennie) Tematy same się nam dopisują niejako (zapewne skrypt rozpoznaje najczęściej dowiedzane). Jak wyrzucić te, ktorych nie chcemy już oglądać ? Wejdź w Ustawienia --> Moje subskrybcje --> Jak to klikniesz pojawi CI się lista subskrybowanych wątków. Obok tych, ktorych nie chce obserwować jest kwadracić. Zakliknij go . Pod listą jest "wybrane wątki" albo wątki, nie pamiętam. Klikasz na to. I masz rozwiniętą listę : znajdziesz na niej "usuń subskrybcję" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.04.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 ale to tylko ostatnio odwiedzane tematy, a jak odnaleźć wszystkie...wiem...poszukac i dodać do subskrybcji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.04.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Nefer, kiedy Ty to wszystko robisz? U mnie forum chodzi tak wolno, że nawet nie próbuję czegokolwiek sobie ustawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 o 4 rano ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.04.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Prawdopodobnie forum szybciej chodzi pod XP-kiem, niż pod Vistą, przynajmniej u mnie to tak wygląda ( w obu przypadkach IE)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.04.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 wypróbuj Chromehttp://www.google.com/chrome/?hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 A ja rozgryzam temat RSSow, wiec przeklejam posta od siebie z komentarzy: Sciagnelam program RSS Bandit, bo jest podobny do Microsoft Outlook i mozna go miec po polsku. Wpisujemy w gornym pasku adres glownej strony forum, klikamy w pomaranczowa ikonke obok dzialu, ktory chcemy subskrybowac i przeciagamy np. do folderu "blogs" po lewej. Wyskakuja nam nowe watki. To samo z dziennikami w nowej formie blogowej. Proste i moim zdaniem zajefajne, mozna sledzic latwo watki w interesujacym nas dziale, a reszte olewac. Nie dziala to jeszcze idealnie, ale mam nadzieje, juz wkrotce... Et voila! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 07.04.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Korzystając z porad przeniosłam wpisy z dziennika budowy do bloga, ale nie widzę moich wpisów na liście opublikowanych blogów, ktoś to filtruje? nowy dziennik musi być zatwierdzony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.04.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Korzystając z porad przeniosłam wpisy z dziennika budowy do bloga, ale nie widzę moich wpisów na liście opublikowanych blogów, ktoś to filtruje? nowy dziennik musi być zatwierdzony?? podłączam sie pod pytanie. Niby mam bloga a jak wchodze w DZIENNIKI BUDOWY to tam mojego nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 wyszukiwarka na razie chyba gorzej działa niż poprzednia. Testuję sobie słowo Batuta i co i mnie nie ma a według użytkownika pokazuje tylko posty założone przez niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2010 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Spoko - gdzieś było napisane, że wyszukiwarka jeszcze nie podpięta do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 07.04.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 podłączam sie pod pytanie. Niby mam bloga a jak wchodze w DZIENNIKI BUDOWY to tam mojego nie widac Bump, jakaś dobra dusza pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dziś zaglądam do dzienników budowy (tych na blogu). Wchodzę w zakładkę Dzienniki Budowy a potem w Mój dziennik. I kilka uwaga : 1. Po dodaniu nowego postu likwiduje się statystyka odwiedzin. To chyba nie najlepszy pomysłFajnie by było wiedzieć jaka jest statystyka w totalu. 2. na tej samej stronie powinny być inne narzędzie do zarządzania dziennikiem - nie w ustawieniach, ale właśnie tu (łącznie ze statystyką ustawieniami dziennika etc ) bo to logiczne.3. Dołączając jakiś post do dziennika nie pokazuje się data jego napisania. Przy przerzucania dzienników do blogów lekko dziwnie to wygląda, bo nie ma odniesienia w czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts